ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Το Βιβλίο της Αποκάλυψης

Μήνυμα 21 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου του 2010, στις 24:00

 

Η Αποκάλυψη

Αγαπημένη κόρη ΜΟΥ, σήμερα είναι η μέρα όπου η Καρδιά ΜΟΥ έχει σπάσει από την αναταραχή και βαθιά δυστυχία στον κόσμο. Κοιτάζω σε απόγνωση, όταν ο κόσμος ξεσηκώνεται από το μίσος εναντίον του άλλου. Ένα μεγάλο μέρος της θλίψης πηγάζει από τη γνώση, πως παρόλο που οι προφητείες αυτές θα ξεδιπλωθούν, μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας δε θα είναι σοφότερο.

Προσευχηθείτε για τη Ρωσία για να αφιερωθεί στην Παναγία

Εκείνοι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν, ότι αυτά τα γεγονότα είχαν προειπωθεί στην Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη. Γι’ αυτό τόσοι πολλοί τώρα θα υποφέρουν λόγω της έλλειψης πίστης. Προσευχηθείτε, ότι η Ρωσία θα υποκύψει τελικά και θα συμφωνήσει για την αγιοποίηση στο όνομα της Παναγίας. Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, για να συμβεί αυτό. Διότι μόνο μέσα από την προσευχή μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Αν συμβεί αυτό, εκατομμύρια άνθρωποι θα σωθούν. Επειδή η απειλή είναι τέτοια, που οι δυνάμεις του κομμουνισμού θα σηκωθούν μαζί με το σατανά – φίδι και θα ενωθούν, αφήνοντας σας, παιδιά, ευάλωτα.

Κοιτάξτε πόσο γρήγορα τα έθνη ξεσηκώνονται για την καταπολέμηση του άλλου. Η ταχύτητα των πανκόσμιων γεγονότων θα προκαλέσει μεγάλη σύγχυση, όταν θα ξεδιπλώνονται στην έντασή τους.

Οι πιστοί ΜΟΥ πρέπει να ΜΕ ακούνε. Οι Ομάδες Προσευχής θα είναι το κλειδί στην προώθηση της μετάνοιας και στη μείωση της δύναμης αυτών των καταστροφικών συμβάντων. Ακόμα και εκείνοι από εσάς, που είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας και νομίζετε, ότι τίποτα δε θα σας λείψει, δε θα μπορείτε άλλο να αγνοείτε αυτά τα γεγονότα. Πρέπει να ΜΕ ακούτε τώρα και να δεχτείτε ότι αυτά τα γεγονότα, που έχουν ήδη ανακοινωθεί στην Αποκάλυψη, μόλις έρχονται.

Κρατηθείτε απ’ τα χέρια στην προσευχή. Αν έχετε στις καρδιές σας ακόμη και μικρή σπίθα αγάπης για ΜΕΝΑ, ζητήστε ΜΟΥ να σας κρατήσω, ώστε να μπορώ να ανάψω και να ενισχύσω την πίστη σας σε ΜΕΝΑ.

Θα αγωνιστώ για τον καθένα από εσάς

Θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος, για να σας φέρω όλους πιο κοντά στην Καρδιά ΜΟΥ, όποιος κι αν είσαι, παιδί ΜΟΥ, είτε παιδί, είτε έφηβος, νέος άνθρωπος, ένας μεσήλικας, είτε ένας γέρος, στα Μάτια ΜΟΥ είστε όλοι ίδιοι. Είστε η πολύτιμη, αγαπημένη ΜΟΥ οικογένεια – εσείς όλοι σας και ο καθένας από εσάς ξεχωριστά. Κανείς δεν απορρίπτεται. Ακόμη και εκείνοι, που δεν αποδέχονται το γεγονός ότι υπάρχω. Ακόμη και εκείνοι, που ξέρουν ότι υπάρχω, αλλά ΜΕ μισούν. ΕΓΩ σας αγαπώ ακόμα. Η Αγάπη ΜΟΥ είναι ένθερμη πέρα ​​από την κατανόησή σας και θα κάνω ό, τι μπορώ για να σας βρω και να σας φέρω σε ΜΕΝΑ. Δε θα δώσω τις ψυχές σας στο σατανά εύκολα.

Παρακαλώ να στραφείτε σε ΜΕΝΑ

Παρακαλώ να στραφείτε σε ΜΕΝΑ, δεν έχει σημασία πόσες πολλές αμφιβολίες είναι μέσα σας – και επιτρέψτε ΜΟΥ να γεμίσω τις καρδιές σας με τη Θεία Αγάπη. Μόνο μια γεύση αυτής της Αγάπης θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την αιώνια ζωή στον Παράδεισο με ΜΕΝΑ, με τον Αιώνιο Πατέρα ΜΟΥ και τους αδελφούς και αδελφές σας.Αυτή είναι η κληρονομιά σας, δικαιωματική κληρονομιά σας.

Μην σπαταλήσετε αυτή την ευκαιρία της σωτηρίας. Όταν η επίγεια ζωή σας θα φτάσει στο τέλος, θα έχετε μόνο δύο επιλογές στην αιωνιότητα. Ο Παράδεισος στον Ουρανό ή Κόλαση με το σατανά, ο οποίος θα σας πάρει μαζί του μέσω των αμαρτιών, με τις οποίες σας δελεάζει στη Γη. Ανοίξτε τα μάτια σας τώρα. Να θυμάστε, ότι ο θάνατος στη Γη μπορεί να έρθει ξαφνικά, όταν ελάχιστα τον περιμένετε.

Μέσω αυτού του Μηνυμάτος σας ικετεύω να δείτε την Αλήθεια πριν από την Ημέρα της Κρίσεως. Πάντα να θυμάστε, ότι σας αγαπάω. Ανεξάρτητα από το πόσο βαριά αμαρτήσατε. Όταν στραφείτε σε ΜΕΝΑ και ΜΟΥ ζητήσετε συγχώρεση από τα βάθη της καρδιάς σας, θα σας συγχωρήσω. Ακόμη και την τελευταία στιγμή της ζωής σας.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας σας,

Ιησούς Χριστός

26/11/2010 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: