ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η σημασία της νηστείας και της αυταπάρνησης

Μήνυμα 86 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 16 Μαΐου του 2011, στις 11:30

 

Αγαπημένη κόρη ΜΟΥ, επιτέλους συνειδητοποιείς, ότι χωρίς ΕΜΕΝΑ είσαι τίποτα. Αυτό είναι μέσα από τις Χάρες ΜΟΥ, χάρη στις οποίες θα λάβεις τη ζωή στο Βασίλειο του Πατέρα ΜΟΥ. Χωρίς την Παρουσία ΜΟΥ στη ζωή σου, η ίδια θα είναι άδεια και θα στερείται το πραγματικό νόημα. Αχ πόσο θα ήθελα να καταλάβουν όλα τα παιδιά ΜΟΥ, τι ζωή μπορώ να τους δώσω, ιδίως μέσω του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας. Διότι μόνο όταν ΜΕ δέχεστε στις αδύνατες ψυχές σας με τη μορφή του Υπεραγίου Άρτου και του Οίνου θα αισθανθείτε πραγματικά την Αγάπη ΜΟΥ. Αυτή η Αγάπη θα σας ενισχύσει, όχι μόνο στις ψυχές σας, αλλά και στα μυαλά σας. Η Παρουσία ΜΟΥ θα σας σηκώσει, ώστε να γίνετε πραγματικοί πιστοί ΜΟΥ.

Ο πιστός ΜΟΥ, που δεν ΜΕ λαμβάνει τακτικά μέσω αυτού του Ιερού Μυστηρίου, θα είναι σαν ένα πλοίο, το οποίο είναι μόνο μισογεμάτο. Χρειάζεστε το Σώμα και το Αίμα ΜΟΥ, που χύθηκε για σας, για να σας γεμίσει με την αληθινή Παρουσία ΜΟΥ. Διότι χωρίς αυτό δε θα είστε σε θέση να βρείτε την πραγματική δύναμη για να διακηρύκετε πλήρως τη Δόξα ΜΟΥ.

Παιδιά, πρέπει να καταλάβετε, ότι η πίστη στην πραγματική Ύπαρξή ΜΟΥ είναι μόνο ένα μέρος του πνευματικού ταξιδιού σας. Υπάρχει πολύ περισσότερο, που πρέπει να καταλάβετε, πως μόνο μέσω της απάρνησης των απολαύσεων του σώματος σας θα έχετε ολοκληρωθεί πλήρως. Λόγω του γεγονότος, ότι ο σατανάς ελέγχει τον άνθρωπο μέσα από τους πειρασμούς της σάρκας, κλείστε του την πρόσβαση σ’ αυτές τις απολαύσεις, που μπορεί να αναζητάτε. Η νηστεία είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να απαλλάξετε τις ψυχές σας από το σατανά και τους δαίμονές του. Τόσοι λίγοι άνθρωποι στον κόσμο δεσμεύονται για τέτοια θυσία, κι όμως αυτό είναι τόσο απλό και δε βλάπτει την υγεία σας. Μια μέρα νηστείας την εβδομάδα θα σας φέρει ειδικές Χάρες. Κάνοντας μικρές θυσίες προς τιμήν ΜΟΥ, του Θείου Σωτήρα σας, όχι μόνο που θα σώσετε τις ψυχές, αλλά αυτό θα σας φέρει πιο κοντά σε ΜΕΝΑ. Με άλλες θυσίες, όπου απαρνιέστε τα κοσμικά αγαθά, επίσης πλησιάζετε στην Ιερή Καρδιά ΜΟΥ.

Η ζωή, παιδιά ΜΟΥ, δεν πρέπει να είναι μόνο η επιδίωξη των υλικών πραγμάτων, επειδή αυτά είναι πλεόνασμα των πραγματικών σας ανάγκων. Με την αποδοχή των μικρών ανάγκων και με την αφιέρωση του χρόνου σας σε ΜΕΝΑ, θα βιώσετε την αληθινή ικανοποίηση. Όχι μόνο αυτό, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή σας θα γνωρίζετε την έννοια της αληθινής ελευθερίας. Να θυμάστε, ότι ο σατανάς ελέγχει τον άνθρωπο μέσα από τις επιθυμίες της σάρκας, συμπεριλαμβανομένης της τροφής, ρουχισμού, σεξ, σπιτιών, αυτοκινήτων, δικοπών, πολυτελείων της ζωής, μουσικής, αλκοόλ και της ειδωλολατρίας των διάσημων ανθρώπων. Μόνο με την αποδοχή, ότι αυτά είναι απλώς ψευδαισθήσεις, θα καταλάβετε, ότι ο χρόνος σας σ’ αυτή τη Γη δεν πρέπει να σπαταλιέται για τέτοιες άχρηστες ασχολίες.

Παιδιά, ο χρόνος σας στη Γη είναι μόνο ένα μέρος του ταξιδιού προς την αιωνιότητα. Η ζωή ενός διαφορετικού είδους θα συνεχίζεται για σας μετά το θάνατο. Ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποι πιστεύουν στο Θεό, τον Αιώνιο Πατέρα ή όχι, οι ψυχές τους θα συνεχίζουν να υπάρχουν μετά το θάνατο. Αναζητήστε το φως τώρα, έτσι ώστε οι ψυχές σας να μπορούν να βιώνουν την πραγματική ευτυχία για την αιωνιότητα, σε εξυψωμένη θέση στον Παράδεισο. Για να επιτευχθεί αυτό το επίπεδο της πνευματικής αγιότητας παρακαλώ να κάνετε θυσίες της σάρκας, ενώ είστε ακόμα ζωντανοί στη Γη. Προσφέρτε επίσης όλα τα βάσανά σας στη ζωή σας για τις χαμένες ψυχές, και θα θερίζετε τα οφέλη, που σας περιμένουν στην επόμενη ζωή.

Ο Αγαπών Σωτήρας σας Ιησούς Χριστός

16/05/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: