ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μήνυμα από την Παναγία – Εγκατάλειψη ως ψυχή – θυσία

Μήνυμα 184 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου του 2011, στις 21:50

 

(Το μήνυμα ελήφθη αφού η οραματιστής είπε το Άγιο Ροζάριο και είδε ένα όραμα, στο οποίο η Παναγία εμφανίστηκε για 20 λεπτά σε ιδιωτικό δομάτιο προσευχής)

Έρχομαι στο Όνομα του Αγαπημένου ΥΙΟΥ Μου, του Ιησού Χριστού. Είμαι η Αγία Μητέρα του Θεού.

Παιδί Μου, υποφέρεις για τον ΥΙΟ Μου και αυτή η περασμένη εβδομάδα δεν ήταν εύκολη για σένα, επειδή πάλευες με τη δύναμη του κακού για να παραμείνεις πιστή στον Αγαπημένο ΥΙΟ Μου. Έρχομαι σε σένα απόψε για να προσπαθήσω να σου εξηγήσω τι συμβαίνει. Ως ψυχή – θυσία θα βιώνεις περιόδους εγκατάλειψης, όταν η σκέψεις για το ΥΙΟ Μου θα αφαιρεθούν από το μυαλό σου. Όταν θα προσπαθείς να αφιερώσεις χρόνο για προσευχή, θα παρατηρήσεις πως δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Μετά απ’ αυτήν την εμπειρία θα νιώθεις σύγχυση, και αργότερα η μοναξιά χωρίς την παρουσία του ΥΙΟΥ Μου θα σου προκαλέσει ανησυχία. Μην στενοχωριέσαι, διότι όσο σκληρά και αν είναι, είναι μια μορφή του πόνου, την οποία πρέπει να υποστεί η ψυχή – θυσία.

Παρακαλώ να προσεύχεσαι για το θάρρος και για τις χάρες να αποδεχθείς αυτή τη νέα μορφή του πόνου, που θα σε συγχύσει. Να παρακολουθάς την καθημερινή Θεία Λειτουργία και να λαμβάνεις την πιο Θεία Κοινωνία, ανεξάρτητα από το τίποτα. Οαπατεώνας θα σε παροτρύνει να απομακρυνθείς από αυτό το έργο. Σύντομα, για άλλη μια φορά, θα επιτρέψεις στις αμφιβολίες να εισβάλλουν στην ψυχή σου. Ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για σένα τώρα, διότι το δώρο σου για το ΥΙΟ Μου συνεχίζει να σώζει τις ψυχές παντού. Μην το ξεχνάς ποτέ, δεν έχει σημασία πόσο δύσκολο είναι το βάσανό σου.

Παιδί Μου, Εγώ πάντα θα είμαι σε επαφή μαζί σου, όταν θα χάσεις την αίσθηση της κατεύθυνσης, επειδή είμαι η αγαπημένη Μητέρα σου. Πάντα θα είμαι εδώ για να σε προστατεύσω και να σε οδηγήσω στο ΥΙΟ Μου, έτσι ώστε να τηρούνται οι επιθυμίες ΤΟΥ. Πήγαινε τώρα στην Αγάπη και Ειρήνη.

Η Αγαπημένη Μητέρα σου

Η Βασίλισσα της Ειρήνης

04/09/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: