ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η μαντεία δεν προέρχεται από ΜΕΝΑ

Μήνυμα 200 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου του 2011, στις 23:30

 

Κόρη ΜΟΥ, αυτό το ταξίδι γίνεται για σένα όλο και πιο μακρύ. Είσαι έτοιμη περισσότερο απ’ ό, τι ποτέ νόμιζες. Μη φοβάσαι, επειδή η Αποστολή σου θα βοηθήσει να σωθούν πολλοί άνθρωποι. Ο ρόλος σου έχει προφητευτεί και διοργανωθεί στον Ουρανό. Εσύ είναι το μέσο. ΕΓΩ Είμαι ο Διδάσκαλός σου.

Οα πετύχεις σ’ αυτό το πιο Ιερό έργο, επειδή αυτό δεν μπορεί και δε θα αποτύχει. Μερικές φορές μπορείς να νιώθεις πολύ αποθαρρυμένη, μόνη και χωρίς κουράγιο. Αποδέξου το. Ο πόνος σου φέρνει σε ΜΕΝΑ πολύτιμες ψυχές την ώρα του θανάτου τους. Αυτές τις ψυχές προσεύχονται τώρα για σας. Να χαίρεσαι, γιατί αν έβλεπες την αγάπη που αποπνέουν για σένα, θα έκλαιγες από χαρά.

Οι Άγιοι ΜΟΥ στον Ουρανό σε οδηγούν και προστατεύουν από τον πονηρό, γι’ αυτό σου δίνονται πολλές Χάρες, που σε εκπλήττουν και δίνουν χαρά. Μην διστάζεις ποτέ σ’ αυτό το έργο. Είναι μία από τις μεγαλύτερες Αποστολές της δουλειάς ΜΟΥ στη Γη. Να είσαι ισχυρή, θαρραλέα και να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά διατήρησε την ταπεινότητα με κάθε κόστος. Στη σκηνή του κόσμου όλα είναι ήδη στη θέση τους. Γεγονότα, για τα οποία μιλούσα, τώρα θα ξετυλίγονται. Όταν συμβεί αυτό, η εμπιστοσύνη σου θα επιστρέψει, επειδή θα έχεις τις όλες αποδείξεις, που χρειάζεσαι. Ναι, ο σατανάς έχει σταματήσει αυτό το έργο αρκετές φορές. Επέτρεψα γι’ αυτό, διότι αυτό εξασφάλισε, ότι την κάθε στιγμή παρέμεινες ταπεινή.

Μην δημοσιεύεις ημερομηνίες. Μην ρωτάς ποιο θα είναι το μέλλον για τους ανθρώπους, που το ζητάνε από σένα. Η μαντεία δεν προέρχεται από ΜΕΝΑ. Το μόνο μέλλον, που αποκαλύπτω, σχετίζεται με την πνευματική ευημερία των παιδιών ΜΟΥ. Να είσαι ευγνώμων που σου έχει δοθεί αυτό το πιο ιδιαίτερο δώρο. Αν και ποτέ δεν ήταν η δική σου επιθυμία, ήσουν διαμορφωμένη γι’ αυτό το έργο από την πρώτη σου ανάσα και θα εκπληρώνεις το πιο Ιερό Λόγο ΜΟΥ μέχρι την τελευταία σου πνοή, τη στιγμή του θανάτου.

Πήγαινε στο Όνομά ΜΟΥ και βοήθησέ ΜΕ με αγάπη και χαρά στην καρδιά να σώσω τις ψυχές όλων των ανθρώπων.

Σε αγαπάω, Αγαπημένη Κόρη ΜΟΥ. Χαίρομαι για την εγκάρδια αγάπη σου για ΜΕΝΑ και την Αγαπημένη Μητέρα ΜΟΥ.

Ο Ιησούς σου

21/09/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: