ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Oι Προφήτες για την προετοιμασία της Δευτέρας Παρουσίας ΜΟΥ

Μήνυμα 274 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου του 2011, στις 20:45

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, με μεγάλη απογοήτευση κοιτάζω αυτούς τους πιστούς ΜΟΥ, οι οποίοι απορρίπτουν τον πιο Ιερό Λόγο ΜΟΥ, που δίνεται μέσα απ’ αυτά τα Μηνύματα. Πόσο ΜΕ θλίβει αυτό.

Ζητάω από τα παιδιά ΜΟΥ παντού να προσευχηθούν γι’ αυτούς, που απορρίπτουν το Θεό στη ζωή τους. Ωστόσο καλώ επίσης για προσευχή για εκείνους τους πιστούς ΜΟΥ, οι οποίοι αγνόησαν ή ξάχασαν, ότι η Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ θα συμβεί, και ότι δεν μπορεί να σταματηθεί. Αυτό είναι ένα Μεγάλο Γεγονός και όλοι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

Οι Προφήτες στάλθηκαν στον κόσμο για να κηρύξουν τη Γέννησή ΜΟΥ. Οι Προφήτες είχαν επίσης σταλεί από τον Πατέρα ΜΟΥ, για να προετοιμάζουν τις ψυχές από την πρώτη στιγμή για τη Σωτηρία. Οι Προφήτες αποστέλλονται τώρα στον κόσμο για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα για την Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ.

Ξυπνήστε όλοι όσοι πρεσβεύετε ότι ΜΕ ξέρετε. Εάν ΜΕ ξέρετε, θα έχετε αναγνωρίσει τη Φωνή ΜΟΥ, όταν φωνάζω στις καρδιές σας. Τόσοι πολλοί όχι μόνο που απορρίπτουν αυτά τα Μηνύματα, αλλά απορρίπτουν επίσης κι ΕΜΕΝΑ.

Ας το καταλάβουν αυτοί, που τόσο γρήγορα ΜΕ καταδικάζουν, απορρίπτοντας τις  εκκλήσεις ΜΟΥ, που δίνονται στον κόσμο μέσω αυτών των Μηνυμάτων.

Στρέφοντας πεισματικά την πλάτη σας στο Λόγο ΜΟΥ, που σας δίνεται τώρα, ΜΟΥ αρνείστε τις προσευχές, που τόσο πολύ χρειάζομαι από εσάς αυτή τη στιγμή. Εσείς, όλοι οι άνθρωποι που πρεσβεύετε, ότι ΜΕ ξέρετε, ακούστε τι έχω να σας πω.

Η σκληρότητα σας διαπερνά την Καρδιά ΜΟΥ. Η έλλειψη της γενναιοδωρίας σας σημαίνει, ότι οι προσευχές σας δεν προσφέρονται όπως θα έπρεπε για τη σωτηρία των ψυχών.

Πού είναι η ταπεινοφροσύνη σας και γιατί συγκαλύπτετε την έχθρα σας για το Άγιο Λόγο ΜΟΥ με ψευδή ταπεινότητα;

Πρέπει να προσφύγετε στο Άγιο Πνεύμα ΜΟΥ για να σας οδηγήσει σε ΜΕΝΑ, έτσι ώστε να εργάζεστε για ΜΕΝΑ με πλήρη αγάπη στις καρδιές σας.

Ποτέ μην καυχιέστε λόγω της δικής σας γνώσης της Αγίας Γραφής. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε τις δικές σας γνώσεις των Διδασκαλιών ΜΟΥ, για να ταπεινώσετε τους άλλους. Μην συκοφαντείτε ποτέ, μην βρίζετε και μην κοιτάτε από ψηλά τους άλλους και μην τους χλευάζετε στο Όνομά ΜΟΥ, διότι όταν το κάνετε αυτό, ΜΕ προσβάλλετε παρά πολύ.

Ξυπνήστε παιδιά. Ετοιμάστε τις ψυχές σας και να έχετε γενναιόδωρο πνεύμα, επειδή ο χρόνος είναι τώρα λίγος.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας σας

Ο Ιησούς Χριστός

03/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: