ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Παναγία: «Βίωσα τον ίδιο πόνο»

Μήνυμα 277 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου του 2011, στις 21:10

 

Παιδί Μου, όταν γέννησα τον Ιησού Χριστό, το Λυτρωτή όλης της ανθρωπότητας, ήμουν όπως κάθε μητέρα. Η αγάπη Μου γι’ αυτό το Παιδί ήταν τόσο μεγάλη, που έκλαιγα με δάκρυα μεγάλης χαράς, όταν για πρώτη φορά είδα το όμορφο Πρόσωπό ΤΟΥ. Ωστόσο ήξερα, ότι ο ρόλος που αποδέχθηκα, δε θα είναι εύκολος, αν και ποτέ δεν συνειδητοποιούσα, τότε, πόσο δύσκολο θα είναι αυτό το ταξίδι.

Όταν κοιτούσα στο πολύτιμο Πρόσωπο του αγαπημένου Παιδιού Μου, δε μετρούσε τίποτε άλλο παρά την επιθυμία Μου να ΤΟΝ προστατεύω την κάθε στιγμή, ανεξάρτητα από το κόστος.

Η Καρδιά Μου ήταν συνδεδεμένη με την Καρδιά του ΥΙΟΥ Μου το ίδιο τότε, όπως είναι και σήμερα. Η ίδια Καρδιά υπέφερε σε ένωση μαζί ΤΟΥ, σε κάθε στιγμή της ζωής ΤΟΥ στη Γη.

Κάθε χαρά, που ΑΥΤΟΣ αισθανόταν, κι Εγώ μπορούσα να αισθανθώ. Το γέλιο ΤΟΥ έφερνε ένα χαμόγελο στο Πρόσωπό Μου. Η θλίψη ΤΟΥ Με πονούσε βαθιά.

Τα βασανιστήρια ΤΟΥ κατά τη διάρκεια της Σταύρωσής ΤΟΥ ήταν αισθητά σε κάθε οστό του σώματός Μου. Κάθε καρφί, που διαπέρασε το Σώμα ΤΟΥ, διαπέρασε και το δικό Μου. Κάθε γροθιά και κλωτσιά, που δέχτηκε από τα χέρια των διωκτών τους, ένιωθα κι Εγώ.

Βίωσα τον ίδιο πόνο, παρόλο που δεν ήμουν παρών σε πολλά από τα βασανιστήρια που υπέστησε ΑΥΤΟΣ, και τα οποία ήταν κρυμμένα από Μένα και τους μαθητές ΤΟΥ.

Σήμερα υποφέρω με τον ΥΙΟ Μου ακριβώς όπως ήταν τότε. Όταν στο σημερινό κόσμο ΤΟΝ χλευάζουν και γελοιοποιούν δημόσια στις σκηνές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιδιαίτερα από τους άθεους, κλαίω με πικρά δάκρυα.

Όταν βλέπω τον πολύτιμο ΥΙΟ Μου να κλαίει εξαιτίας των αμαρτιών τους, των οποίων είναι καθημερινά μάρτυρας, επίσης κι Εγώ κλαίω μαζί ΤΟΥ. Βλέπω, αισθάνομαι και είμαι μάρτυρας του συνεχή πόνου ΤΟΥ για την ανθρωπότητα.

Ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας της ανθρωπότητας, υπέφερε για όλους εσάς, αλλά αγαπάει όλους σας πάρα πολύ.

Θα κάνω ό, τι μπορώ για να εκπληρώσω τη μεγαλύτερη επιθυμία ΤΟΥ – να σωθεί η κάθε ψυχή πάνω στη Γη από τα νύχια του πονηρού.

Όταν αυτή η Ιεραποστολή θα έχει επιτύχει, τότε και μόνο τότε θα μπορέσω να χαίρομαι στην τελική Ειρήνη, όταν τα παιδιά Μου θα ενωθούν και πάλι ως ένα στο Νέο Παράδεισο.

Προσευχήσου, παιδί Μου και όλοι εκείνοι, που προσεύχονται για τη σωτηρία των ψυχών, για να μην αποκλειστεί ούτε μία ψυχή.

Πηγαίνετε εν ειρήνη και συνεχίστε αυτήν την πιο σημαντική Αποστολή για τον Αγαπημένο ΥΙΟ Μου.

Θα σας προστατεύω πάντα.

Η Αγαπημένη Μητέρα σας
Η Βασίλισσα των Ουρανών

08/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: