ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Είχα κατηγορηθεί για αίρεση και βλασφημία, όταν περπατούσα στη Γη

Μήνυμα 294 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου του 2011, στις 15:50

 

ΕΓΩ Είμαι ο Ιησούς σας, που δε σας αφήνει ποτέ, ανεξάρτητα από το πόσο υποφέρετε. ΕΓΩ Είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, ο ΥΙΟΣ του Θεού, που έγινε Άνθρωπος και γεννήθηκε από Άμωμη Παρθένα Μαρία.

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ανασηκώσου πάνω από αυτή την ξαφνική έκρηξη του πόνου και μην ξεχνάς ποτέ τον αριθμό των ψυχών, που σώζεις μ’ αυτόν τον τρόπο.

Τα παιδιά ΜΟΥ πρέπει να υποστούν την κάθαρση, ώστε οι ψυχές τους να καθαριστούν αυτόν τον καιρό. Πρέπει να το δεχτούν ως εκ τούτου. Πολλά από τα παιδιά ΜΟΥ θα εξακολουθούν να καθαρίζονται πριν η Προειδοποίηση θα λάβει χώρα. Με τον καιρό θα καταλάβουν, κόρη ΜΟΥ, γιατί αυτό τους συμβαίνει.

Οι Άγγελοι είναι μαζί σου όλη την ώρα, όσο ποτέ πριν, επειδή εσύ, κόρη ΜΟΥ, λόγω αυτών των Μηνυμάτων θα προσελκύσεις το μεγαλύτερο αριθμό επιθέσεων έως τώρα.

Κάθε Λόγος, που προφέρω, θα χωρίζεται τώρα σε κομμάτια.

Κάθε Διδασκαλία και Αλήθεια, που προσπαθώ να μεταδώσω στον κόσμο θα αμφισβητείται και θα θεωρείται βλασφημία.

Ο Άγιος Λόγος ΜΟΥ, όταν δίδασκα τους πιστούς ΜΟΥ, όταν περπατούσα στη Γη, επίσης επικρινόταν.

Όταν περπατούσα ανάμεσα στο λαό ΜΟΥ, είχα κατηγορηθεί για αίρεση, βλασφημία και υπεράσπιση των αμαρτωλών. Ο Λόγος ΜΟΥ δεν έγινε δεκτός τότε σε πολλούς κύκλους και κυρίως ανάμεσα στους ιερείς και τους Φαρισαίους.

Κόρη ΜΟΥ, εκείνοι οι άνθρωποι, που χλευάζουν αλαζονικά λόγω της αυτοαποκαλούμενης βιβλικής τους γνώσης θα είναι οι χειρότεροι παραβάτες. Θα ισχυρίζονται αλαζονικά, ότι η λανθασμένη ερμηνεία τους του Αγίου Ευαγγελίου είναι πιο σημαντική από την Αλήθεια.

Η υπερηφάνειά τους δεν τους επιτρέπει να αναγνωρίζουν τη Φωνή ΜΟΥ, όταν μεταδίδεται στον κόσμο σήμερα.

Κόρη ΜΟΥ μην εμπλακείς ποτέ σε διαμάχη μ’ αυτές τις φτωχές ψυχές, επειδή δεν είναι του Φωτός. Δυστυχώς, οι ίδιες νομίζουν ότι είναι. Να θυμάστε, πως εκείνοι, που από ψηλά κοιτάνε τους άλλους και χλευάζουν τους άλλους στο Όνομά ΜΟΥ, δεν αντιπροσωπεύουν ΕΜΕΝΑ.

Δε δείχνουν την αγάπη, την κατανόηση και την ταπεινότητα.
Αυτές οι επιθέσεις είναι οργάνωμένες για να σε σταματήσουν σ’ αυτό το έργο και να δημιουργήσουν νέες αμφιβολίες στο μυαλό σου. Προσευχήσου γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Μην τους δίνεις σημασία. Εστιάσου μόνο στη Φωνή ΜΟΥ και μην επιτρέψεις να επηρεάζεται αυτό το ιερό έργο μ’ αυτόν τον τρόπο.

Ο σατανάς εργάζεται ενεργά σ’ αυτές τις ψυχές, και θα χρησιμοποιήσει κάθε μορφή πονηρών επιχειρημάτων, για να υπονομεύσει τα Μηνύματα από το Στόμα ΜΟΥ. Συμμετέχοντας ή ανταποκρίνοντας σ’ αυτές τις επιθέσεις θα δώσεις στο σατανά τη δύναμη, που αναζητά.

Πήγαινε τώρα στην ειρήνη. Συνέχισε να κοιτάς στο μέλλον και παρέμεινε υπάκουη στις επιθυμίες ΜΟΥ την κάθε στιγμή. Να θυμάσαι, ότι ΜΟΥ έδωσες το δώρο της ελεύθερης βούλησης σου. Επίτρεψε, λοιπόν, να σε καθοδηγήσω.

Εμπιστέψου ΜΕ απόλυτα.

Σας αγαπάω.
Ο Ιησούς σας

26/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: