ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Σταυροφορία της Προσευχής (25) – Για την προστασία των οραματιστών σε όλο τον κόσμο

Δόθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου του 2012, στις 10:09

 

Σας δίνω τώρα την Προσευχή της Σταυροφορίας (25) για να ζητήσετε την προστασία για όλους τους οραματιστές Μου και για εκείνους επιλεγμένους από το Θεό Πατέρα για την εξάπλωση του πιο Ιερού Λόγου ΤΟΥ στη Γη σ’ αυτούς τους καιρούς.

 

«Ω Ύψιστε Θεέ ΣΕ ικετεύω να προσφέρεις την προστασία σε όλους τους αγίους αγγελιοφόρους ΣΟΥ στον κόσμο Προσεύχομαι να προστατεύονται από το μίσος των άλλων Παρακαλώ να διαδίδεται το πιο Άγιο Λόγο ΣΟΥ γρήγορα σε όλο τον κόσμο Προστάτεψε τους αγγελιοφόρους ΣΟΥ από τις συκοφαντίες, τη βία, τα ψέματα και από κάθε είδος κινδύνου Προστάτεψε τις οικογένειές τους και κάλυψέ τους με το Άγιο Πνεύμα την κάθε στιγμή Έτσι ώστε τα Μηνύματα που δίνουν στον κόσμο να εισακουστούν με συντετριμμένες και ταπεινές καρδιές. Αμήν.» 

Παιδί Μου, η υπερηφάνεια είναι ένα χαρακτηριστικό, που είναι το πιο δυσάρεστο στα Μάτια του Πατέρα Μου. Είναι πιο επώδυνο γι’ ΑΥΤΟΝ, όταν η αμαρτία της υπερηφάνειας εισβάλλει τις ευσεβείς και άγιες ψυχές, όταν αρνούνται να δεχτούν την Αλήθεια του Αγίου Λόγου ΤΟΥ, που δίνεται σήμερα στον κόσμο μέσω των αγγελιοφόρων ΤΟΥ.

Πρέπει να ζητήσουν το δώρο της αληθινής διάκρισης, που θα δίνεται μόνο από τη Δύναμη του Αγίου Πνεύματος στην ταπεινή ψυχή με αγνή καρδιά χωρίς την υπερηφάνεια και αλαζονεία.

Η Αγαπημένη Μητέρα σας Η Μητέρα της Σωτηρίας

Reklamy

04/02/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogerów lubi to: