ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο Θεός Πατέρας: Η Μεγάλη ΜΟΥ Παρέμβαση να σώσω την ανθρωπότητα έχει φτάσει και η ταχύτητα των Πράξεων ΜΟΥ θα είναι ορατή σε όλους

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη, 15 Μάιου 2013

 

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, το Πνεύμα του Θεού θα χύνεται σε όλη τη Γη με τέτοιο τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει προηγουμένως.

Προκειμένου να προετοιμάσω τα παιδιά ΜΟΥ για το Νέο ΜΟΥ Παράδεισο που απλώνεται περιμένοντας τους, θα τους γεμίσω με το Πνεύμα της Αλήθειας. Μερικοί θα το δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες και θα είναι ευγνώμονες για όλες αυτές τις ευλογίες. Άλλοι θα τις αρνηθούν γιατί δεν έχουν ανοίξει την καρδιά τους.

Η Μεγάλη ΜΟΥ Παρέμβαση να σώσω την ανθρωπότητα έχει φτάσει και η ταχύτητα των Πράξεων ΜΟΥ θα είναι ορατή σε όλους. Τα θαύματα που θα γίνουν από ΕΜΕΝΑ, τον Παντοδύναμο Πατέρα σας, θα είναι διαδεδομένα και περιζήτητα. Αυτά θα επιτρέψουν περισσότερες μεταστροφές. Τότε καθώς το Πνεύμα της Αγάπης ΜΟΥ εξαπλώνεται, οι ενέργειες του πονηρού και των στρατιών του θα αυξάνονται.

Το Χέρι ΜΟΥ θα σταματήσει τις κακές πράξεις όσων προσπαθούν να προκαλέσουν πόλεμο, αρρώστια, φόνο και έκτρωση στα παιδιά ΜΟΥ. Το Χέρι ΜΟΥ επίσης θα πέσει σε όσους βασανίζουν τους πιστούς υπηρέτες του Αγαπημένου ΥΙΟΥ ΜΟΥ και σε όσους προσπαθούν να καταργήσουν την Παρουσία ΤΟΥ στην Αγία Ευχαριστία.

Ακούστε τώρα το Κάλεσμα ΜΟΥ. Όλα τα παιδιά ΜΟΥ θα έρθουν κοντά στο Θείο ΜΟΥ Έλεος. Όσοι απορρίπτουν τον ΥΙΟ ΜΟΥ, απορρίπτουν ΕΜΕΝΑ. Όσοι προσβάλλουν τον ΥΙΟ ΜΟΥ, προσβάλλουν ΕΜΕΝΑ. Όσοι απαρνιούνται τις Διδασκαλίες ΤΟΥ και διαστρεβλώνουν την Αλήθεια, απορρίπτουν την Ύπαρξη ΜΟΥ. Δεν μπορείτε να δημιουργείτε τους δικούς σας νόμους και να ΜΕ υπακούτε. Ούτε μπορείτε να παραβλέπετε την αμαρτία και να περιμένετε να δείτε το Πρόσωπο ΜΟΥ.

Αν δεν μειωθεί η αμαρτία, θα τιμωρήσω αυτά τα έθνη που είναι υπεύθυνα για αμαρτίες οι οποίες ΜΕ προσβάλλουν. Όσο το Άγιο ΜΟΥ Πνεύμα συνεχίζει αμείωτο, τόσο η Παρέμβαση ΜΟΥ θα αποτρέπει την εξάπλωση της αμαρτίας.

Όλες αυτές οι αλλαγές θα ειδωθούν την ίδια ώρα. Αμέσως μετά, όταν κάθε προσπάθεια από τον ΥΙΟ ΜΟΥ μέσω της Εκκλησίας και των μαθητών ΤΟΥ θα γίνει για εξάπλωση της Αλήθειας, η μέρα θα φτάσει που  το Μεγάλο Έλεος του ΥΙΟΥ ΜΟΥ θα πέσει στην ανθρωπότητα. Τότε, όχι πολύ αργά από αυτό θα έρθει η Μέρα της Κρίσης.

Προετοιμαστείτε παιδιά ΜΟΥ, γιατί η μέρα αυτή μπορεί να έρθει οποιαδήποτε στιγμή. Μόνο όσοι υπακούουν τις Εντολές ΜΟΥ και μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους μπορούν και θα σωθούν.

Ο Αγαπημένος σας Πατέρας,

Ο Ύψιστος Θεός

15/05/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: