ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Όταν το Άγιο Πνεύμα είναι παρών, θα εξαπλωθεί σαν φωτιά και θα αναπαράγει το Λόγο του Θεού σε πολλές γλώσσες

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση
Δόθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου, 2013

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, το Δώρο του Αγίου Πνεύματος είναι πολύ παρεξηγημένο. Είναι ένα πολύτιμο δώρο και χύνεται στην ανθρωπότητα μέσω της Γενναιοδωρίας του Θεού. Είναι δοσμένο με πολλή αγάπη σε όλους αλλά δεν Το δέχεται ο καθένας. Δεν είναι όλοι κατάλληλοι να δεχτούν αυτό το Δώρο. Αυτοί που πιστεύουν ότι αξίζουν το Δώρο αυτό επειδή ΜΕ ξέρουν και είναι ενημερωμένοι με κάθε πτυχή της Θεολογίας, δεν είναι προετοιμασμένοι απαραίτητα να λάβουν αυτό το Πανάγιο Δώρο.

Για δέκα μέρες στο δωμάτιο του Απόδειπνου, η αγαπημένη ΜΟΥ Μητέρα έπρεπε να εξηγεί υπομονετικά στους Αποστόλους ΜΟΥ, την σημαντικότητα της ταπεινοφροσύνης. Χωρίς ταπεινότητα δεν μπορείτε να έχετε αυτό το Δώρο από τον Ουρανό. Μερικοί από τους Αποστόλους ΜΟΥ νόμιζαν ότι ως επίλεκτοι μαθητές ΜΟΥ ήταν καλύτεροι από τους κανονικούς ανθρώπους επειδή ήταν πιο κοντά ΜΟΥ και οι άλλοι αυτόματα θα έπεφταν στα πόδια τους. Φυσικά δεν είναι αυτό που τους δίδαξα. Η Μητέρα ΜΟΥ πέρασε πολλές ώρες εξηγώντας τους πως η περηφάνια δεν αφήνει το Άγιο Πνεύμα να εισέλθει στις ψυχές τους.
Όταν το Άγιο Πνεύμα εισέρχεται σε μια ψυχή, φέρνει μαζί του πολλά Δώρα. Μπορεί να είναι το Δώρο της Γνώσης, το Δώρο των Γλωσσών, το Δώρο της Σοφίας, το Δώρο της Αγάπης, το Δώρο της Θεραπείας ή το Δώρο της Προφητείας. Στην περίπτωση των Αποστόλων ΜΟΥ, σύντομα συνειδητοποίησαν ότι μόλις έχουν λάβει αυτό το Δώρο, δεν μπορούν να αφήσουν την αμαρτία της περηφάνιας να παρεμποδίσει την αποστολή τους μετά. Γιατί έτσι και μπει η υπερηφάνεια σε ένα άτομο το οποίο έχει λάβει το Δώρο του Αγίου Πνεύματος, το Πνεύμα του Θεού εξαφανίζεται και τη θέση του καταλαμβάνει το πνεύμα του σκότους.
Μια σκοτεινή ψυχή δεν μπορεί να εξαπλώσει το Φως του Αγίου Πνεύματος στους άλλους. Μπορεί μόνο να εξαπλώσει το σκότος. Το σκότος του πνεύματος εξαπατά τους υπόλοιπους. Είναι πολύ παραπλανητικό αν προέρχεται από κάποιον που θεωρείται ως άγιος μαθητής ΜΟΥ ή Ειδικός στις Διδασκαλίες ΜΟΥ. Όλο αυτό που φέρνει είναι μίσος, ανησυχία και μια αίσθηση απελπισίας.

Για να λάβετε το Δώρο του Αγίου Πνεύματος, οι ψυχές σας πρέπει να είναι εξαγνισμένες και καθαρές από την αμαρτία της Υπερηφάνειας, αλλιώς ποτέ δε θα σας δοθεί. Όταν το Άγιο Πνεύμα είναι παρών, θα εξαπλωθεί σαν φωτιά και θα αναπαράγει το Λόγου του Θεού σε πολλές γλώσσες. Θα επιφέρει την θεραπεία του νου, του σώματος και της ψυχής και θα φέρει μαζί Του την Σοφία που προέρχεται μόνο από το Θεό. Θα εξαπλώσει την μεταστροφή παγκόσμια.

Αυτοί λοιπόν είναι οι καρποί με τους οποίους θα αναγνωρίσετε την Παρουσία του Αγίου Πνεύματος. Η αφθονία του κάθε δυνατού Δώρου, περιλαμβάνοντας θαύματα από τον Ουρανό έχει τώρα εμφανιστεί στο Βιβλίο της Αλήθειας για το καλό όλων – το υποσχόμενο Βιβλίο της ανθρωπότητας γι’ αυτούς τους καιρούς. Δεχτείτε το με ευγενική καρδιά και ευχαριστήσετε το Θεό για ένα από τα τελευταία Δώρα από τον Ουρανό πριν τη Μεγάλη Ημέρα.

Ο Ιησούς σας

18/05/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: