ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μητέρα της Σωτηρίας: Ο Αντίχριστος, αναγγέλλοντας τον έρχομό του, θα δηλώσει ότι είναι ένας αφοσιωμένος Χριστιανός

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου του 2013, στις 14:09

Παιδί Μου, πώς οι Χριστιανοί θα υποφέρουν καθώς η ασθένεια της αμαρτίας θα καταπίνει τον κόσμο παντού με τόσους πολλούς τρόπους.

Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια να εξαλειφθεί ο Χριστιανισμός και θα εκδηλωθεί αυτό με πολλούς τρόπους. Θα το καταλάβετε όταν οι Χριστιανοί δε θα έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν δημόσια την υποταγή τους στο Θεό, ενώ σε κάθε άλλη θρησκεία, που δεν προέρχεται από το Θεό,θα επιτρέπεται να το πράξει. Σ’ εκείνους των άλλων θρησκειών θα δίνεται μεγάλη υποστήριξη όταν θα επικαλούνται για δικαιοσύνη στο όνομα των πολιτικών τους δικαιωμάτων. Αυτό θα οδηγήσει στο να εξαπλώνονται ακόμη πιο πολύ οι αμαρτίες που είναι βδέλυγμα στα Μάτια του Πατέρα Μου.

Οι άνθρωποι θα αναγκάζονται στις χώρες τους να δεχθούν την αμαρτία, και η ένσταση των Χριστιανών κατά αυτών των νόμων θα αποτελέσει παράβαση. Οι Χριστιανοί θα θεωρούνται ως ανελεήμων ακροδεξιά, και ως εκείνοι που δε λαμβάνουν υπόψη τα ανθρώπινα δικαιώματα των άλλων. Κάθε χαρακτεριστικό, επιθυμητό στις ψυχές, που καθορίστηκε από τον Πατέρα Μου, θα χρησιμοποιηθεί ως μέτωπο στις προσπάθειές τους να δικαιολογήσουν μια τέτοια πονηριά στα έθνη σας.

Όταν μια σωματική ασθένεια πιάσει μια κοινότητα, σκοτώνει πολλούς. Όμως, μετά από μια περίοδο μεγάλης θλίψης και πολλούς θανάτους, το υπόλοιπο μέρος της κοινότητας γίνεται ανθεκτικό στην ασθένεια. Η αμαρτία θα προκαλέσει σωματική ασθένεια σε πολλά έθνη, διότι οι αποφάσεις των Σφραγίδων έχουν ανακοινωθεί από το Σωτήρα της ανθρωπότητας και χύθηκαν κάτω μέσω των Αγγέλων του Κυρίου. Πολλοί θα θανατωθούν ως εξιλέωση για την πονηριά του ανθρώπου. Αυτή η κάθαρση θα συνεχιστεί μέχρι που θα παραμείνουν μόνο εκείνοι που έχουν την ανοσία σε θάνατο λόγω της αγάπης τους για το Θεό.

Οι Χριστιανοί θα υποφέρουν σε μεγάλο βαθμό με πολλούς τρόπους. Η πίστη τους θα παρθεί απ’ αυτούς και στη θέση της – μπροστά στα μάτια τους – θα λάβει χώρα το βδέλυγμα. Ο πόνος τους, που έχει ήδη ξεκινήσει, είναι αυτόν τον καιρό ο ίδιος μ’ εκείνον που είχε υποστεί ο ΥΙΟΣ Μου. Στη συνέχεια, θα παρακολουθήσουν εντιπωσιακό θέαμα, όταν ο Aντίχριστος, αναγγέλλοντας τον έρχομό του, θα δηλώσει ότι είναι ένας αφοσιωμένος Χριστιανός. Στις ομιλίες του προς τον κόσμο θα χρησιμοποιήσει πολλά αποσπάσματα από την Αγία Γραφή. Κουρασμένοι Χριστιανοί, οι οποίοι υπέφεραν μέχρι εκείνη τη στιγμή, ξαφνικά θα ανακουφιστούν. Επιτέλους – θα σκεφτούν – εδώ είναι ένας άνθρωπος που στάλθηκε από τον Ουρανό ως απάντηση στις προσευχές τους. Από το στόμα του θα βγαίνουν πολλά γλυκά και παρηγορητικά λόγια και θα φαίνεται να είναι θεόσταλτος, με την έννοια ότι θα τον βλέπουν με αίσθηση ότι διορθώνει τις αδικίες κατά των Χριστιανών. Θα σκεφτεί πολύ προσεκτικά πώς τον βλέπουν οι Χριστιανοί και κυρίως οι Ρωμαιοκαθολικοί, επειδή αυτοί θα είναι ο κύριος στόχος του.

Όλοι θα θαυμάζουν τον αντίχριστο και τις λεγόμενες χριστιανικές πράξεις και χειρονομίες του, και η δήθεν αγάπη του για την Αγία Γραφή θα τον κάνει αμέσως αποδεκτό από πολλούς. Θα κάνει όλα τα έθνη να έρθουν πιο κοντά το ένα στο άλλο και θα αρχίσει να οργανώνει τελετές για τις άλλες θρησκείες, ιδίως για τις παγανιστικές οργανώσεις, έτσι ώστε να μπορούν να συνεργαστούν για την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης. Θα καταφέρει να συνενώσει τις χώρες που μέχρι τότε ήταν εχθρικές μεταξύ τους. Σε εμπόλεμες χώρες θα υπάρξει σιωπή, και η εικόνα του θα εμφανιστεί παντού. Το τελευταίο μεγάλο επίτευγμά του θα είναι όταν θα φέρει όλα τα έθνη που ένωσε στο πεδίο της Καθολικής Εκκλησίας και όλων των άλλων χριστιανικών δογμάτων. Αυτή η ενοποίηση θα αποτελέσει τη νέα παγκόσμια θρησκεία. Από εκείνη την ημέρα η Κόλαση θα ξεσπάσει στη Γη και η επιρροή των δαιμόνων θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο από τον καιρό της μεγάλης πλημμύρας. Οι άνθρωποι θα φαίνονται να λατρεύουν το Θεό στην εκκλησία νέας παγόσμιας τάξης και θα φαίνονται αφοσιωμένη με κάθε τρόπο. Στη συνέχεια, έξω από τις εκκλησίες θα επιδοθούν ανοιχτά στην αμαρτία, επειδή καμία αμαρτία δε θα είναι ντροπή γι’ αυτούς. Υπό την υπνωτική επίδραση της ψεύτιης τριάδας – τριάδας που δημιουργήθηκε από το σατανά – θα ποθούν κάθε είδους αμαρτία ως μέσο ικανοποίησης της πρωτόγνωρης όρεξής τους.

Αυτό το κακό θα περιλαμβάνει τις αμαρτίες της σάρκας, όπου η γύμνια θα είναι αποδεκτή, επειδή ο άνθρωπος θα εμπλακεί σε άσεμνες αμαρτίες της σάρκας σε δημόσιους χώρους. Οι δολοφονίες θα είναι συχνές και θα διαπράττονται από πολλούς, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Σατανική λατρεία και μαύρες ακολουθίες θα λάβουν χώρα σε πολλές Καθολικές Εκκλησίες . Η έκτρωση θα θεωρείται ως μια λύση για κάθε πρόβλημα και θα επιτρέπεται μέχρι και την ημέρα της γέννησης.

Σύντομα θα γίνει έγκλημα η επίδειξη πίστης στον Ιησού Χριστό. Αν σας δουν με αληθινό Σταυρό, θα διαπιστώσετε ότι έχετε διαπράξει ένα αδίκημα, διότι αυτό θα είναι μια παράβαση του νόμου. Ο νόμος στις χώρες σας θα γίνει διπλός νόμος – όπου η πολιτική και η θρησκεία θα είναι αλληλοσυνδεδεμένες στη νέα παγκόσμια τάξη.

Αυτή η δίωξη θα σημαίνει ότι πολλοί, εν αγνοία τους, θα λατρεύουν το θηρίο και θα γίνουν μολυσμένοι. Τόσο μολυσμένοι θα γίνουν που θα προδίδουν στις αρχές τον αδελφό, την αδελφή, τη μητέρα και τον πατέρα, εάν θα παραμένουν πιστοί στο Χριστιανισμό. Η μόνη σας ελπίδα, παιδιά, για να επιβιώσετε αυτή την περίοδο, είναι η προσευχή.

Σας καλώ να κρατάτε όλα τα ιερά αντικείμενα, ροζάρια, ευλογημένα κεριά, αγίασμα, ένα αντίγραφο της Βίβλου και το άγιο καθημερινό Συναξάρι μαζί με το βιβλίο της Σταυροφορίας της Προσευχής. Πρέπει να κρατάτε στο σπίτι τη Σφραγίδα του Ζωντανού Θεού και, αν είναι δυνατόν, να Την έχετε μαζί σας. Το Δικό Μου Μενταγιόν Σωτηρίας θα κάνει να μετανοήσουν αυτοί, που θα Το φοράνε και ο ΥΙΟΣ Μου θα τους δείξει το Έλεος. Σε παρακαλώ, παιδί Μου, να φτιάξεις τώρα το Μενταγιόν Σωτηρίας και Ωμοπλατιαίο της Σφραγίδας του Ζωντανού Θεού.

Αυτό το Μήνυμα είναι μια προειδοποίηση από τον Ουρανό για τα γεγονότα που θα έρθουν. Πρέπει να ακούτε Εμένα, τη Μητέρα της Σωτηρίας, επειδή πρέπει να σας καθοδηγήσω στην Αλήθεια, έτσι ώστε να παραμείνετε πραγματικά πιστοί στον ΥΙΟ Μου.

Πηγαίνετε με ειρήνη, παιδιά, και να είστε ήρεμοι, επειδή αυτή η δοκιμή – λόγω του Ελέους του Θεού – θα είναι σύντομη. Να έχετε εμπιστοσύνη σε Μένα, τη Μητέρα σας, καθώς Εγώ κατά τη διάρκεια των δοκιμών αυτών θα είμαι πάντα μαζί σας. Ποτέ δε θα είστε μόνοι σας.

Η Μητέρα σας

Μητέρα της Σωτηρίας

23/08/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: