ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Οι Φαρισαίοι μαστίγωσαν και δολοφόνησαν πολλούς πριν ΜΕ σταυρώσουν τελικά

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 26 Αυγούστου του 2013, στις 20:20

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, πριν σταυρωθώ, πολλά μισητά ψέματα κατασκευάστηκαν για ΜΕΝΑ από τους εχθρούς ΜΟΥ. Έγιναν, πολλές φορές, συγκεντρώσεις που καλούσαν οι Φαρισαίοι για να αποφασίσουν τι να κάνουν με ΜΕΝΑ. Δε θα δέχονταν, ούτε για μια στιγμή, ότι είχα σταλεί από το Θεό για να σώσω την ανθρωπότητα. Πόσο ΜΕ μισούσαν. Πώς ούρλιαζαν και βασάνιζαν εκείνους τους μαθητές ΜΟΥ, οι οποίοι συλλήφθηκαν από αυτούς.

Οι Φαρισαίοι μαστίγωσαν και δολοφόνησαν πολλούς πριν Με σταυρώσουν τελικά. Η αγριότητα τους και η κακία τους ήταν ενάντια στη Διδασκαλία του Θεού και την πιο Αγία Γραφή. Αυτό δεν τους απέτρεψε όμως, και ΜΕ κυνηγούσαν μέχρι τέλους. Κήρυτταν το Λόγο του Θεού και μετά αψηφούσαν το Λόγο του Θεού – όλα αυτά συνέβαιναν την ίδια ώρα. Όχι μόνο ΜΕ καταδίκασαν, αλλά δήλωσαν ότι ο Θεός δε θα έστελνε ποτέ ένα Μεσσία αυτού του τύπου. Κοίταζαν από ψηλά τους ταπεινούς και φτωχούς ανθρώπους και εκείνους που θεωρούσαν θεολογικά ανίδεους. Το μίσος τους για ΜΕΝΑ τρόμαξε πολλές φτωχές ψυχές, οι οποίες σύχναζαν στους ναούς. Εκείνοι που τους ρώτησαν γιατί αυτοί, οι Φαρισαίοι, ΜΕ καταδίκασαν, καταδικάστηκαν και οι ίδιοι, επειδή τόλμησαν να αμφισβητήσουν τους λόγους που έδωσαν για την απόρριψη ΜΟΥ.

Υπήρχαν πολλοί ψευδοπροφήτες που κήρυτταν, όταν ΕΓΩ περπατούσα πάνω στη Γη και ΜΕ θεωρούσαν παράφρονα και μη ανεκτό. Πολλοί από αυτούς τους ψευδοπροφήτες επαναλάμβαναν αποσπάσματα από το Βιβλίο της Γένεσης και πρόβαλαν γελοίους ισχυρισμούς, που προσέβαλλαν το Θεό, όμως, εκείνοι ήταν ανεκτοί και τους δόθηκε έστω και λίγη προσοχή.

Παρόλο που τα θαύματα, τα οποία έκανα, είχαν μαρτυρίες, εντούτοις εξακολουθούσαν να μην ανοίγουν τα μάτια τους στην Αλήθεια, γιατί δεν ήθελαν να δουν.Οι ιερείς εκείνων των ημερών έκαναν πολλές δημόσιες ομιλίες, όπου ΜΕ καταδίκαζαν ως γιο του σατανά και προειδοποιούσαν όσους συνδέονταν μαζί ΜΟΥ ότι θα τους απέβαλλαν από τους ναούς. ΜΕ απέρριψαν, διότι δεν μπορούσαν να αποδεχθούν την ταπεινή καταγωγή ΜΟΥ και επειδή δεν ήμουν εκπαιδευμένος σύμφωνα με τις υψηλές προσδοκίες τους. Ως εκ τούτου, κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι ΕΓΩ δε θα μπορούσα ενδεχομένως να είμαι ο Μεσσίας. Πίστευαν ότι ο Μεσσίας θα έρθει μέσα από τις δικές τους τάξεις. Και έτσι, απεχθάνονταν τα πάντα όσα αφορούσαν ΕΜΕΝΑ. Αισθάνθηκαν απειλημένοι από τα Λόγια ΜΟΥ, τα οποία, παρά την απόρριψή τους για ΜΕΝΑ, τους είχαν αγγίξει με κάποιο τρόπο, τον οποίο δεν καταλάβαιναν.

Δεν ήταν προετοιμασμένοι για το Πρώτο ΜΟΥ Ερχομό. Σίγουρα δεν είναι προετοιμασμένοι για το Δεύτερο Ερχομό ΜΟΥ, σήμερα. Όποιος τολμήσει να πει ότι είναι προφήτης, που στάλθηκε για να προειδοποιήσει τα παιδιά του Θεού για τη Δευτέρα Παρουσία, θα γίνει ανεκτός, φτάνει να μην αποκαλύπτει την Αλήθεια. Αλλά, όταν ένας αληθινός Προφήτης αποκαλύπτει τον εαυτό του και μιλάει το Λόγο του Θεού, αυτός ή αυτή θα είναι μισητός και θα καταδικαστεί δημοσίως. Όταν βλέπετε μια δημόσια καταδίκη, που προκύπτει από την άγνοια των Υποσχέσεων που δόθηκαν από ΜΕΝΑ ότι θα ξανάρθω, και όταν το μίσος είναι τόσο σαρωτικό ώστε οι δράστες παραβιάζουν το Λόγο του Θεού, τότε να ξέρετε ότι ΕΓΩ είμαι Αυτός που μισούν. Μόνο ΕΓΩ μπορώ να προκαλέσω τέτοιο μίσος ανάμεσα στους αμαρτωλούς. Μόνο η Φωνή ΜΟΥ διεγείρει τόση αντίθεση.

Αν ερχόμουν να περπατήσω στη Γη, αυτόν τον καιρό, θα ΜΕ σταύρωναν και πάλι. Εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ΜΕ αγαπούν και οι οποίοι οδηγούν τους μαθητές ΜΟΥ μέσα στην Χριστιανική Εκκλησία θα ήταν, δυστυχώς, οι πρώτοι που θα έβαζαν το πρώτο καρφί στη Σάρκα ΜΟΥ.

Να θυμάστε ότι κανένας από σας δεν είναι άξιος να σταθεί μπροστά ΜΟΥ. Κανένας από σας δεν έχει την εξουσία να καταδικάσει δημοσίως το Λόγο ΜΟΥ, όταν δεν ΜΕ γνωρίζετε. Εσείς, που ΜΕ καταδικάζετε, την ώρα που προσπαθώ να εκπληρώσω την Τελική Συμφωνία του Πατέρα ΜΟΥ, δεν έχετε καθόλου ντροπή. Η υπερηφάνεια σας ΜΕ αηδιάζει. Έχετε καταδικάσει τις ίδιες σας τις ψυχές στα Μάτια ΜΟΥ. Δεν έχετε μάθει τίποτα για ΜΕΝΑ. Δεν πιστεύετε στην Αγία Γραφή, γιατί αρνείστε ότι ο Δεύτερος Ερχομός ΜΟΥ θα λάβει χώρα.

Θα σας ζητηθεί, την τελευταία ημέρα, να μετρήσετε τις ψυχές που ΜΟΥ έχετε χάσει. Την ημέρα εκείνη, όταν θα ουρλιάζετε για το Έλεος ΜΟΥ, δε θα είστε ικανοί να ΜΕ κοιτάξετε στα Μάτια.

Ο Ιησούς σας 

26/08/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: