ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Θα πρέπει να προσεύχεστε για τις ψυχές τους, γιατί τις έχουν πουλήσει

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου του 2013, στις 23:53

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, όσοι από εσάς προσεύχονται επιμελώς με τις Προσευχές της Σταυροφορίας ΜΟΥ γνωρίζουν ότι φέρνω ανακούφιση στον κόσμο από τις παγίδες του διαβόλου.

Το αρχαίο φίδι πέφτει και κτυπιέται χάνοντας πολλή δύναμη, όταν μεριμνάτε να λέτε τις Προσευχές της Σταυροφορίας ΜΟΥ, καθημερινά. Και ενώ οι καιροί των μεγάλων δοκιμασιών συνεχίζονται, οι Προσευχές σας θα δημιουργήσουν πολλά εμπόδια στα σχέδια που στήνουν οι μασονικές δυνάμεις στον κόσμο, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν χάος, προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τους αδύναμους και ευάλωτους. Μόνο μία Προσευχή Σταυροφορίας, η οποία να λέγεται από την καρδιά, είναι αρκετή για ΜΕΝΑ για να καταστρέψω τη δύναμη των αλαζόνων πολιτικών ηγετών, οι οποίοι δεν έχουν καθόλου συνείδηση.

Ο εγωισμός είναι μια κατάρα και ένας κίνδυνος ενάντια στην ικανότητα της ανθρωπότητας να ζήσει σε αρμονία και ειρήνη. Η εμμονή με την προσωπική φιλοδοξία δε φέρνει τίποτα άλλο, παρά μόνο διχασμό, καθώς ο άνθρωπος προσπαθεί να κυριαρχήσει αυτούς που νιώθει ότι έχει ανάγκη να κυριαρχήσει, προκειμένου να κερδίσει πολλά.

Εκείνοι από εσάς, που ακολουθείτε τυφλά τις διαταγές αυτών που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, που σας κατευθύνουν να κάνετε πράξεις, οι οποίες γνωρίζετε ότι είναι απεχθείς στα Μάτια του Θεού, και εσείς, επίσης, θα κριθείτε ένοχοι όπως εκείνοι που σας δελέασαν να διαπράξετε μια τέτοια κακία. Οι άνδρες και οι γυναίκες, των οποίων η εξουσία πάνω σε άλλους έχει κτιστεί στη βάση της διαφθοράς και άλλων μέσων, θα έχουν πολλή δουλειά να κάνουν, εάν επιθυμούν να απολαύσουν το Δοξασμένο Βασίλειο ΜΟΥ.

Θα ρίξω τους εγωιστές και τους υπερήφανους ανάμεσά σας. Θα σας πετάξω κάτω στο έδαφος, μέχρι να γίνετε τόσο ταπεινοί όσο εκείνοι που ποδοπατείτε.

Θα αποκόψω τις καρδιές εκείνων των σκληρών και πεισματάρηδων ψυχών που δεν φροντίζουν για τις ανάγκες κανενός άλλου, εκτός από τις δικές τους.Θα διδαχτούν ότι εάν δεν μπορούν να αγαπήσουν, τότε δε θα έχουν αγάπη.Αντί της αγάπης, αυτοί επιδιώκουν μόνο την ειδωλοποίηση. Αυτές οι φτωχές ψυχές που έχουν ανέβει πιο ψηλά από εσάς στον κόσμο, με οποιαδήποτε μορφή εξύψωσης, είναι θύματα του σατανά. Αντί να χειροκροτείτε τα καυχήματα τους και να αποδέχεστε την ακόρεστη ανάγκη τους για δημόσια λατρεία, θα πρέπει να προσεύχεστε για τις ψυχές τους, γιατί πολλοί τις έχουν πουλήσει.

Πολλές ψυχές που κατέχουν θέσεις με επιρροή πάνω στους άλλους, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στην πολιτική, στον κόσμο της μουσικής, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των επιχειρήσεων ψυχαγωγίας και εκείνων στα ψηλά αξιώματα του χρηματοοικονομικού συστήματος, θα πρέπει να τις έχετε μέσα στις καρδιές σας, γιατί πολλοί έχουν γίνει δούλοι των εαυτών τους και των αναγκών τους, που εξυπηρετούν μόνο τις δικές τους επιθυμίες και επιδιώξεις. Αυτοί μολύνουν τους αθώους, οι οποιοι τους μιμούνται και αντιγράφουν τον τρόπο ζωής τους, ο οποίος τους έχει χωρίσει από το Θεό.

ΕΓΩ, ο Ιησούς, καταδικάζω τον κόσμο των ψεύτικων ειδώλων που κατασκευάζονται από εκείνους, που δε θέλουν τίποτα άλλο εκτός από εξουσία, πλούτο και την ικανότητα να εξασκούν επιρροή πάνω στους άλλους.

Η εξάπλωση του αθεϊσμού έχει προκληθεί από την υπερηφάνεια του ανθρώπου για την ικανότητά του.Έχει προκληθεί από την πεποίθηση του ανθρώπου ότι ο θνητός άνθρωπος, λόγω του Δώρου της ανθρώπινης νοημοσύνης, έχει όλες τις απαντήσεις για το αληθινό νόημα της ζωής σας πάνω στη Γη.

Νεαρές ψυχές έχουν χαθεί από ΜΕΝΑ, επειδή λατρεύουν ψεύτικα είδωλα με τη μορφή των εγκόσμιων αγαθών, της μόδας, της μουσικής και του κόσμου της ψυχαγωγίας. Δεν είναι ότι δεν πρέπει να απολαμβάνουν τη ζωή – γιατί αυτό ΜΟΥ δίνει χαρά – είναι η έλλειψη της αγάπης τους για ΜΕΝΑ και για τα δικά τους σώματα που ΜΕ θλίβει.Γεννήθηκαν αγνοί και τέλειοι. Τα σώματα τους είναι ένα Δώρο από τον Ουρανό. Βεβηλώνουν το σώμα τους και δεν έχουν καμία ντροπή στο να κάνουν άσεμνες πράξεις, προκειμένου να προσελκύσουν αθώες ψυχές προς το μέρος τους.Πολλοί από τους έχοντες τέτοιας εξουσίας έχουν πουλήσει την ψυχή τους για τα διαβολικά εμπνευσμένα δώρα τους.Ο μόνος λόγος που τους δόθηκαν αυτά τα δώρα ήταν για να προσφέρουν χαρά στον κόσμο χάρη στο ταλέντο που τους δόθηκε από το Θεό. Όμως, ο σατανάς έβαλε πολλούς στον πειρασμό και τους υποσχέθηκε, σε αντάλλαγμα για τις ψυχές τους, μια λαμπρή και λαμπερή ζωή με πλούτο, κολακεία, φήμη και ευχαρίστηση.Όταν έλαβαν αυτά τα δώρα, τότε τα χρησιμοποίησαν για να μολύνουν άλλες ψυχές. Και έτσι, αυτή η κατάσταση συνεχίζεται, μέχρι που εκατομμύρια άλλες ψυχές γίνουν σκλάβοι του σατανά.Πολλές ψυχές που ακολουθούν ψεύτικα είδωλα, έλκονται στην τοξικομανία.Δεν έχουν καμία ντροπή, καθόλου σεμνότητα, ούτε πραγματική αγάπη ο ένας για τον άλλον, καθώς ο καθένας προσπαθεί να ανταγωνιστεί τον άλλο για να κερδίσει τη μεγαλύτερη δυνατόν προσοχή.

Τόσος πολύς χρόνος ξοδεύεται στη μάχη για την δόξα των ιδίων των εαυτών τους, πράγμα που προκαλείται από μια έμμονη αγάπη που τρέφουν για τους εαυτούς τους, ώστε ο Θεός να μην παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στη ζωή τους. Πολλοί από αυτούς απορρίπτουν το Θεό ανοιχτά με τη βεβήλωση του Ιερού Σταυρού – τόσο λίγη ντροπή έχουν. Να ξέρετε ότι θα υποστούν μια φοβερή μοίρα εάν ΕΓΩ δε θα παρέμβω.Αυτοί αποτελούν μόνο μια ομάδα χαμένων ψυχών, τους οποίους θα συγκεντρώσω και στη συνέχεια θα τους χαρίσω το Δώρο της Σωτηρίας, λόγω των δικών σας Προσευχών, αγαπημένοι ΜΟΥ ακόλουθοι. Θα τους πάρω, δια μέσου αυτής της ειδικής προσευχής, στο Καταφύγιό ΜΟΥ:

Σταυροφορία της Προσευχής (117) – Για εκείνους που έχουν πουλήσει την ψυχή τους

Πολυαγαπημένε Ιησού, αφιερώνω τις ψυχές των …..(αναφέρετε τα ονόματα τους εδώ) και όλους εκείνους που αντάλλαξαν τις ψυχές τους για χάρη της φήμης.

Απάλλαξε τους από την μόλυνση τους. Στρέψε τους μακριά από την απειλή των Ιλλουμινάτι, που τους καταβροχθίζουν.

Δώσε τους το θάρρος να απομακρυνθούν από αυτή την βλαβερή υποδούλωση χωρίς φόβο. Πάρε τους μέσα στα Χέρια ΣΟΥ του Ελέους και φρόντισε τους για να επιστρέψουν σε Κατάσταση Χάριτος, έτσι ώστε να είναι ικανοί να σταθούν μπροστά ΣΟΥ.

Με την Θεότητά ΣΟΥ, βοήθησέ με δια μέσω αυτής της Προσευχής, για τις ψυχές που υιοθετήθηκαν από το σατανά, να τις στρέψω μακριά από τη Μασονία.

Ελευθέρωσε τους από τα δεσμά που τους κρατούν δεμένους και τα οποία οδηγούν σε φριχτά βασανιστήρια στους θαλάμους της Κόλασης.

Βοήθησέ τους, δια μέσω των παθών των εκλεκτών ψυχών, δια μέσω των προσευχών μου και δια μέσω του Ελέους ΣΟΥ να μπουν στην πρώτη γραμμή, έτοιμοι να περάσουν τις Πύλες της Νέας Εποχής της Ειρήνης – του Νέου Παράδεισου.

ΣΕ ικετεύω να τους απελευθερώσεις από την αιχμαλωσία.

Αμήν”

Ο Ιησούς σας

29/08/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: