ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Θα ακολουθήσουν σαν πρόβατα στη σφαγή το δρόμο προς την καταστροφή

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου του 2013, στις 10:56

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, η μεγαλύτερη προδοσία των αγαπημένων ΜΟΥ πιστών μαθητών – όσοι θα στηρίζονται πάντοτε σταθερά στην Αλήθεια – θα γίνει από εκείνους τους οπαδούς μέσα στην Εκκλησία ΜΟΥ, που θα πέσουν θύματα της μεγάλης απάτης.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι, επειδή η πίστη τους θα είναι λανθασμένα καθοδηγούμενη, θα εξαπατηθούν από τον απατεώνα που θα πάρει τα ηνία μέσα στις Εκκλησίες MΟΥ παντού. Αν και μπορεί να αισθάνονται άβολα κατά περιόδους, όταν θα ακούν παράξενες εκδοχές του Αγίου Λόγου ΜΟΥ, ο οποίος δε θα λαμβάνεται μέσα στα σωστά πλαίσια, εντούτοις θα ακολουθήσουν σαν πρόβατα στη σφαγή το δρόμο προς την καταστροφή. Θα δοξάζουν και θα επαινούν ασταμάτητα τον ψευδοπροφήτη και θα τον χαιρετούν ως ένα μεγάλο δικτάτορα, και θα γίνουν ένα για να δημιουργήσουν ένα μεγάλο στρατό. Αυτός ο στρατός θα προκαλέσει τη μεγαλύτερη δίωξη κατά τους αδελφούς τους Χριστιανούς. Ο αδελφός τον αδελφό θα πολεμήσει σ’ αυτή τη φοβερή μάχη για την Αλήθεια. Ο αριθμός των ατόμων που θα ακολουθήσουν την ανίερη τριάδα, που αποτελείται από τον ψευδοπροφήτη, τον αντίχριστο και το σατανά, θα είναι πολύ μεγαλύτερος από ό, τι εκείνοι που θα παραμείνουν πιστοί στον Ιερό Λόγο του Θεού, όπως έχει προβλεφθεί από την αρχή.

Εσείς, ο εκλεκτός ΜΟΥ λαός, που δε θα αποκλίνετε από την Αλήθεια, θα βρείτε αυτό το ταξίδι δύσκολο. Ποτέ, ούτε για μια στιγμή στη ζωή σας, δε θα έχετε φανταστεί την τρομερή εξαπάτηση, την οποία είστε στα πρόθυρα να βιώσετε. Οι εχθροί ΜΟΥ είναι καλά προετοιμασμένοι, έχουν μεγάλη επιρροή και είναι καλά χρηματοδοτούμενοι. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά δεν έχουν, με το μέρος τους, τη Δύναμη του Θεού. Όχι μόνο δεν κατέχουν τη Δύναμη του Θεού, του Πατέρα ΜΟΥ, του Ενός Παντοδύναμου, αλλά μπορούν να κτυπηθούν και να πέσουν κάτω ανά πάσα στιγμή από το Θέλημά ΤΟΥ. Δυστυχώς όμως, θα τραβήξουν πολλές ψυχές μακριά ΜΟΥ και ΕΓΩ θα το επιτρέψω αυτό ως μέρος της τελικής κάθαρσης της ανθρωπότητας. Αυτή η περίοδος πάνω στη Γη θα είναι για να διαχωρίσουν οι καλοί από τους κακούς.

Τι εννοώ με αυτό; Σίγουρα θα πείτε, ότι οι καλοί θα ξεγελαστούν και ότι δεν είναι δικό τους σφάλμα. Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά, όταν αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι πραγματικοί Χριστιανοί, αποδέχονται την αίρεση, αντί τον Άγιο ΜOY Λόγο, βλασφημούν ενάντια ΜOY. Είναι καλά ενημερωμένοι για την Αλήθεια και θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή για το Λόγο ΜOY σε κάθε δευτερόλεπτο. Τόσοι πολλοί από εσάς κοιμάστε. Τόσοι πολλοί δεν ΜE γνωρίζετε πραγματικά, γιατί δεν έχετε ταπεινότητα στην ψυχή σας, είστε τόσο περήφανοι για τη γνώση, που έχετε, της Αγίας Γραφής. Πολλοί από εσάς έχουν αποτύχει να διαβάσουν τα Ευαγγέλια ή να καταλάβουν τι θα συμβεί πριν από τη Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ. Δεν γνωρίζετε ακόμα, ότι η Αλήθεια σας δόθηκε μέσα στην Υπεραγία Γραφή. Γιατί λοιπόν συνεχίζετε να αψηφάτε το Λόγο του Θεού, να αμφισβητείτε, να απορρίπτετε και να πολεμάτε ενάντια στο Χέρι που σας έχει δημιουργήσει; Δεν είστε πιο ενημερωμένοι από αυτούς που ΜΕ σταύρωσαν. Δεν έχετε περισσότερες γνώσεις από τους Φαρισαίους, οι οποίοι πίστευαν ότι η δική τους ερμηνεία του Ιερού Λόγου του Θεού ήταν ανώτερη από εκείνη του ΥΙΟΥ του Ανθρώπου. Λόγω της άρνησής σας να αποδεχθείτε τις τελικές Προφητείες, θα ΜΕ αρνηθείτε. Όλες οι υπηρεσίες σας προς ΕΜΕΝΑ δε θα σημαίνουν τίποτα, αφού θα ακολουθήσετε τον απεσταλμένο του σατανά, ο οποίος θα σας στερήσει τη δικαιωματική κληρονομιά σας στον Παράδεισο ΜΟΥ.

Πόσο ΜΕ κάνετε να κλαίω. Το πώς θα ΜΕ προδώσετε θα αντικατοπτρίζεται στην καταδίωξη που θα προκαλέσετε ενάντια σε εκείνους, που αποκαλείτε αδελφούς και αδελφές σας, εις το Όνομά ΜΟΥ. Θα κατηχηθείτε με ψέματα, όπως συνέβηκε και με άλλους πριν από εσάς, από κακούς ηγέτες και δικτάτορες του παρελθόντος. Λόγω της απουσίας της πραγματικής αγάπης για ΜΕΝΑ από μέσα σας, πράγμα που απαιτεί μεγάλη θυσία, θα ΜΟΥ φέρετε μεγάλη θλίψη και πόνο. Ενώ οι εχθροί της Εκκλησίας ΜΟΥ θα σας παρασύρουν σε ένα δίκτυο εξαπάτησης, θα τραγουδάτε τις δοξασίες τους, θα λατρεύετε και θα αγαπάτε εκείνους που ΜΕ μισούν και ΕΓΩ θα ξεχαστώ.

Θυμηθείτε αυτά τα Λόγια. Όταν θα τοποθετήσετε ψεύτικους θεούς μπροστά ΜΟΥ, τότε η Οργή του Θεού θα βαρέσει επάνω σας.

Ο Ιησούς σας 

21/10/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: