ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Μητέρα της Σωτηρίας: Η Αλήθεια θα είναι διαστρεβλωμένη και ο Λόγος του Θεού θα παρουσιαστεί ανάποδα

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 1 Ιανουαρίου του 2014, στις 13:44

Παιδί Μου, παρακαλώ να ενθαρρύνεις όλα τα παιδιά του Θεού να επιμείνουν κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πρόκειται να έρθουν. Τόσες πολλές προκλήσεις θα αντιμετωπίζουν όλοι οι Χριστιανοί, οι οποίοι θα πρέπει να παρακολουθήσουν την επαίσχυντη αποστασία, που θα προωθηθεί από εκείνους, από τους οποίους αναζητούν καθοδήγηση, προκειμένου να ζήσουν μια πλήρη χριστιανική ζωή.

Εκείνοι, που σύντομα θα διοριστούν στα υψηλότερα κλιμάκια της Εκκλησίας του ΥΙΟΥ Μου, δεν θα είναι από τον Θεό. Δεν θα υπηρετούν τον ΥΙΟ Μου και θα αλλάξουν πολλά δόγματα και τους κανόνες μέσα στην Εκκλησία. Οι αλλαγές αυτές θα διεξάγονται τόσο γρήγορα – με την εισαγωγή πολλών νέων βιβλίων, λειτουργικών βιβλίων και γραμμάτων – που θα γίνει εμφανές σε σας πως οι δουλειές αυτές πρέπει να τους πήραν χρόνια για την προετοιμασία. Αλλιώς, η εισαγωγή τέτοιων ριζικών αλλαγών σε τόσα πολλά μέτωπα δεν θα ήταν δυνατή. Και αυτό θα είναι το πρώτο σημάδι, όπου μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό το στριμμένο δόγμα, το οποίο πρόκειται σύντομα να εισαχθεί, έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή.

Πολλοί άνθρωποι δεν θα αναγνωρίζουν αυτές τις αλλαγές στην Εκκλησία, και αυτοί που θα τις αναγνωρίσουν, θα τις χειροκροτήσουν, γιατί θα καταπραΰνουν την ενοχή τους που έχουν εξαιτίας των αμαρτιών τους. Επιτέλους θα ανακουφιστούν, διότι αυτό θα σημαίνει επίσης ότι θα μπορούν να διακηρύττουν ανοικτά ότι όλα αυτά τα πράγματα – τα οποία αποτελούν προσβολή στα Μάτια του Θεού – είναι αποδεκτά. Διότι εάν η Εκκλησία δηλώνει ότι η αμαρτία είναι ένα φυσικό πράγμα και μέρος της ανθρώπινης φύσης, τότε αυτό σημαίνει, ασφαλώς, ότι η αμαρτία δεν είναι πλέον σημαντική. Στη συνέχεια – κηρύσσοντας τη σπουδαιότητα της φροντίδας των φτωχών και πεινασμένων στον κόσμο – θα κρίνουν τους εαυτούς τους ότι είναι άγιοι στα Μάτια του Θεού.

Όταν θα αρνούνται δημοσίως τον ΥΙΟ Μου και θα διαστρεβλώνουν τον Λόγο ΤΟΥ, μεγάλη προσοχή θα τίθεται σε μεγάλες δημόσιες πράξεις φιλανθρωπίας. Αυτό θα αποσπάσει την προσοχή μακριά από την πραγματικότητα. Αυτό θα δημιουργήσει εκτροπή και τελικά ο Αληθινός Λόγος του Θεού δεν θα συζητείται πλέον. Και όταν όλες οι θρησκείες θα έρθουν κάτω από τη μία στέγη, όπου οι απόψεις των ειδωλολατρών θα αντιμετωπίζονται με μεγάλο σεβασμό, τότε οι άνθρωποι θα φοβούνται να σηκωθούν και να διακηρύξουν την Αλήθεια. Αλλά αν τολμήσουν να το πράξουν, θα κατηγορηθούν για βλασφημία.

Γρήγορα πλησιάζει η μέρα, όταν για τη δήλωση ότι είστε ένας αληθινός Χριστιανός και για την υπενθύμιση στους ανθρώπους του Λόγου του Θεού, θα κατηγορηθείτε για αίρεση. Η Αλήθεια θα είναι διαστρεβλωμένη και ο Λόγος του Θεού θα παρουσιαστεί ανάποδα. Τίποτα δεν θα είναι σε τάξη. Τίποτα δεν θα έχει νόημα στους νέους κανόνες, που σύντομα θα εισαχθούν στην Εκκλησία του ΥΙΟΥ Μου. Αυτό που είναι σημαντικό για εσάς – δεν έχει σημασία πόσο αντιδημοφιλές μπορεί να είναι – είναι να παραμείνετε πάντα πιστοί στον Λόγο του Θεού.

Η Αγαπημένη Μητέρα σας

Η Μητέρα της Σωτηρίας

01/01/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: