ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Πολλά από αυτά που η ανθρωπότητα θεωρεί δεδομένο, θα γυρίσουν ανάποδα και μέσα προς τα έξω, αλλά αυτό είναι απαραίτητο

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου του 2014, στις 19:53

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, θα ήταν λάθος να αντικαταστήσετε τον πόνο, που θα προκληθεί από την Κάθαρση μ’ εκείνον της απόγνωσης – λόγω των δοκιμασιών, που η ανθρώπινη φύλη πρέπει να υπομείνει κατά τη διάρκεια της Κάθαρσης.

Πολλά από αυτά που η ανθρωπότητα θεωρεί δεδομένο, θα γυρίσουν ανάποδα και μέσα προς τα έξω, αλλά αυτό είναι απαραίτητο. Όταν γίνει η Κάθαρση, θα εμφανιστεί μια νέα αυγή – ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση – και ένας νέος κόσμος θα παρουσιαστεί στα παιδιά του Θεού.

Ζητάω – ενώ τόσο αυτοί που ΜΕ αγαπούν καθώς και εκείνοι που δεν ΜΕ αγαπάνε, θα υποστούν τόση οδύνη – ούτε ένας άνθρωπος ανάμεσά σας να μην πιστέψει ποτέ ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Αντίθετα, να χαίρεστε, γιατί στο Νέο ΜΟΥ Παράδεισο σας περιμένει μόνο η αγάπη, χαρά, ειρήνη και ευτυχία. Όταν ο κόσμος και τόσες ψυχές όσο το δυνατόν περισσότερες θα καθαριστούν από την αμαρτία, τότε θα έρθω ως Νυμφίος – έτοιμος για να σας υποδεχτώ. Αυτή η Μεγάλη και Ένδοξη Ημέρα πρέπει να αναμένεται με χαρά, ενθουσιασμό και λαχτάρα, γιατί η Καρδιά ΜΟΥ θα ανάψει και θα ενωθεί με όλο τον κόσμο.

Μια Νέα Αρχή είναι στο χέρι. Αντέξτε τον πόνο και την ταλαιπωρία που βιώνετε τώρα, γιατί αυτό δε θα έχει σημασία, όταν έρθετε στο Φως ΜΟΥ, όταν θα σας πλημμυρίσω με αγάπη και ευτυχία, τις οποίες περιμένατε όλη τη ζωή σας, αλλά που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε πραγματικά να αντιληφθείτε.

Βοηθήστε ΜΕ να φέρω αυτές τις ψυχές που είναι χαμένες για ΜΕΝΑ πίσω στην Αγκαλιά ΜΟΥ. Προσευχηθείτε ο ένας για τον άλλον. Να είστε χαρούμενοι. Να είστε αισιόδοξοι. Η ειρήνη να είναι μαζί σας. Ό, τι κι αν βρίσκεται μπροστά σας, να ξέρετε ότι η Αγάπη ΜΟΥ είναι πιο ισχυρή από ό, τι το μίσος. Η Εξουσία ΜΟΥ είναι Παντοδύναμη. Το Έλεος ΜΟΥ είναι ατελείωτο. Η Υπομονή ΜΟΥ είναι μεγάλη.

Πηγαίνετε με ειρήνη και να ΜΕ εξυπηρετείτε μέχρι την τελευταία ημέρα, γιατί την επόμενη μέρα θα είναι η αρχή του κόσμου, ο οποίος δε θα έχει τέλος και όπου δε θα υπάρχει πια ο θάνατος.

Αγαπώ και αγκαλιάζω όλους σας.

Ο Ιησούς σας

01/02/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: