ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Τίποτα καλό δεν μπορεί να προέλθει από το μίσος, γιατί αυτό προέρχεται μόνο από το σατανά

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου του 2014, στις 15:47

Πολυαγαπημένη Μου κόρη, όταν το μίσος μπαίνει μέσα στις ψυχές, θα πρέπει να αγωνιστούν με όλο το είναι τους για την εξάλειψή του. Αλλιώς θα καταβροχθίσει την ψυχή και θα συνεχίσει να την ροκανίζει μέχρι που θα την καταφάει.

Ο διάβολος προκαλεί δυσπιστία, ανησυχία, σύγχυση, φόβο και τότε ακόμη δε θα ησυχάσει μέχρι που η ψυχή που έχει στοχεύσει γεμίσει από μίσος για τον εαυτό της και για τους άλλους.  Το μίσος μέσα σε μία ψυχή δημιουργεί τον όλεθρο ανάμεσα σε κάθε άτομο, με το οποίο αυτή η ψυχή έρχεται σε επαφή.  Η μολυσμένη ψυχή θα χρησιμοποιήσει κάθε τακτική και κάθε τέχνασμα για να ενθαρρύνει άλλους να συσχετιστούν μαζί της, μέχρις ότου η άλλη ψυχή μολυνθεί επίσης και έτσι, το μοτίβο συνεχίζεται. Το μίσος εξαπλώνεται σαν ιός και μεγαλώνει γιατί καταπίνει και καταλαμβάνει την ψυχή, μέχρι που εκείνη η ψυχή να αισθανθεί υποχρεωμένη να αναπαραγάγει αυτό το μίσος ανάμεσα σε άλλους. Αυτό είναι το πώς διαπράττεται μία δολοφονία, λόγω του μίσους που ο άνθρωπος αισθάνεται για κάποιον άλλο. Το μίσος τροφοδοτείται από ψέματα και αναλήθειες και συνεχίζει να μεγαλώνει μέχρι να καταλαμβάνει τόσες πολλές ψυχές που μόνο κακό μπορεί να εκπέμπεται από αυτό. Τίποτα καλό δεν μπορεί να προέλθει από το μίσος, γιατί αυτό προέρχεται μόνο από το σατανά.

Ο σατανάς είναι ψεύτης και φυτεύει τους σπόρους της αμφιβολίας σε αυτές τις ψυχές που εγκαταλείπουν τη προστασία τους. Χρησιμοποιεί την αμαρτία της υπερηφάνειας, κάθε φορά, για να δημιουργήσει μίσος μέσα στην ψυχή, ενάντια σ’ ένα άλλο άτομο. Δημιουργεί διχόνοια μεταξύ των παιδιών του Θεού, οι οποίοι, λόγω του προπατορικού αμαρτήματος είναι αδύναμοι και, εκτός και αν είναι γνήσιοι οπαδοί ΜΟΥ και συμμορφώνονται με το Λόγο του Πατέρα ΜΟΥ, θα πέσουν θύματα εξαπάτησης.

Ποτέ μην τολμήσετε να δηλώσετε τον εαυτό σας παιδί του Θεού από τη μία πλευρά, και, από την άλλη, να καταστρέφετε ένα άλλο άτομο. Ποτέ μην πείτε ότι είστε γεμάτοι με το Άγιο Πνεύμα από τη μία πλευρά και να λέτε, από την άλλη, ότι μια άλλη ψυχή είναι υπηρέτης του διαβόλου. Ποτέ μην κρίνετε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που εσείς θεωρείτε ότι είναι αμαρτία, όταν εσείς οι ίδιοι έχετε παραμορφώσει την Εικόνα ΜΟΥ. Ποτέ μην τοποθετείτε τον εαυτό σας πάνω από ΜΕΝΑ και μην λέτε ότι είστε καλύτεροι γνώστες από ΕΜΕΝΑ, όταν ακολουθείτε καθοδήγηση από το σατανά. Εκείνοι, που έχουν μάτια που καθρεφτίζουν τα Δικά ΜΟΥ, μπορούν να δουν τα πάντα και πρέπει να προσεύχονται για τέτοιες ψυχές, έτσι ώστε να τους δίνεται η Χάρη να απομακρυνθούν από τα νύχια του θηρίου.

Το Μονοπάτι ΜΟΥ προς τα εμπρός γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Μόνον εκείνοι που τους έχει δοθεί θάρρος, το οποίο τους παρέχεται από τη Δύναμη του Αγίου Πνεύματος, θα είναι σε θέση να το ανεβούν. Δυστυχώς, πολλοί θα λοξοδρομήσουν, προς μεγάλη χαρά του πονηρού.

Τα αγκάθια της Αποστολής αυτής μπορεί να σχίσουν τη σάρκα σας και σκληρές εκδηλώσεις μίσους μπορεί να τρυπήσουν τις καρδιές σας, αλλά ΕΓΩ Είμαι ΑΥΤΟΣ που περπατά μπροστά σας και Είμαι, ως εκ τούτου, ΑΥΤΟΣ ο Οποίος δέχεται την ορμή του μίσους. Να θυμάστε πάντοτε, ότι οι επιθέσεις ενάντια σε αυτή την Αποστολή είναι επιθέσεις εναντίον ΜΟΥ. Το μίσος ενάντια σε αυτή την Αποστολή είναι το μίσος ενάντια σε ΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό. Δεν μπορείτε να λέτε ότι ΜΕ αγαπάτε με τον ένα τρόπο και στη συνέχεια να κηρύττετε το μίσος σας για ΜΕΝΑ με διαφορετικούς τρόπους. Είτε είστε με ΜΕΝΑ είτε είστε εναντίον ΜΟΥ. Είτε ΜΕ πιστεύετε είτε όχι. Αν πιστεύετε σε ΜΕΝΑ, δεν πρέπει ποτέ να καταδιώκετε μια άλλη ψυχή, γιατί αν το κάνετε αυτό, τότε αυτό θα σημαίνει ότι σας έχει πάρει μακριά ΜΟΥ ο εχθρός ΜΟΥ και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να δηλώνετε ότι είστε από ΜΕΝΑ.

Ο Ιησούς σας

16/02/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

<span>%d</span> blogerów lubi to: