ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Υπάρχει μόνο μία Αλήθεια. Ένα Φως. Οτιδήποτε άλλο είναι ένα ψέμα

Μήνυμα 301 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 1 Ιανουαρίου του 2012, στις 17:30

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, να ξέρεις, πως ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι αυτή η Αποστολή, ΕΓΩ δε θα παραλείψω να σε κατευθύνω.

Η Φωνή ΜΟΥ σε ενθαρρύνει όλη την ώρα. Το Πνεύμα ΜΟΥ κινεί την καρδιά σου έτσι, που είσαι ανίσχυρη απέναντι αυτού. Η Αγάπη ΜΟΥ τυλίγει τόσο, που δεν είσαι σε θέση να ΜΟΥ γυρίσεις την πλάτη ή να ΜΕ αρνηθείς. Ωστόσο διαπιστώνεις, ότι σκοντάφτεις στο δρόμο.

Όταν προσπαθείς να αναλύσεις το Λόγο ΜΟΥ, συνειδητοποιείς, ότι δεν μπορείς να το κάνεις με επιτυχία. Κανένα ποσό των αναλύσεων δεν μπορεί να αλλάξει την Αλήθεια των όσων λέω ΕΓΩ.

Κανένας, ακόμη και εσύ, κόρη ΜΟΥ, δεν έχει την εξουσιοδότηση να διαστρεβλώνει την έννοια του Αγίου Λόγου ΜΟΥ, έτσι ώστε να γίνει περισσότερο αποδεκτό στα μάτια σας.

Αυτό αφορά το Λόγο ΜΟΥ, που περιέχεται στην Αγία Γραφή και το Λόγο ΜΟΥ, που περιέχεται σ’ αυτά τα Μηνύματα.

Εμπιστέψου ΜΕ περισσότερο, κόρη ΜΟΥ. Ζήτησε από τα παιδιά ΜΟΥ και όλους τους αγαπημένους ΜΟΥ πιστούς, για να με εμπιστευτούν απόλυτα.

ΕΓΩ δε θα απογοητεύσω ποτέ την ανθρωπότητα. Ποτέ δε θα γυρίσω την πλάτη ΜΟΥ στις παρακλήσεις των αγαπημένων παιδιών ΜΟΥ. Πάντα θα απαντήσω στις φτωχές ψυχές, που ικετεύουν για το Έλεός ΜΟΥ.

Αυτό, που δεν πρόκειται ποτέ να κάνω, κόρη ΜΟΥ, είναι να λέω στα παιδιά ΜΟΥ, έτσι ώστε να προσαρμοστώ στις ανάγκες τους και να τους δίνω αυτό, που θέλουν να ακούσουν.

Η Αλήθεια πρέπει να ειπωθεί. Ο Ιερός ΜΟΥ Λόγος δεν μπορεί ποτέ να αποδυναμώνεται ή να αλλοιωθεί η Αλήθεια.

Ο Ιερός ΜΟΥ Λόγος δεν μπορεί ποτέ να αλλάζεται, να προσαρμόζεται ή να διαστρεβλώνεται, έτσι ώστε να γίνει ένα ψέμα.

Να ξέρετε, ότι η ώρα της Δικαιοσύνης ΜΟΥ είναι κοντά. Καταλάβετε, ότι το Έλεός ΜΟΥ είναι μεγάλο, αλλά η κακία, που βλέπω στον κόσμο σας, ΜΕ αηδιάζει.

Αυτό το κακό δικαιολογείται ακόμη και από εκείνους, που πρεσβεύουν το Λόγο ΜΟΥ και οι οποίοι ισχυρίζονται, ότι ΜΕ ξέρουν.

Εκείνοι διαστρέβλωναν τη Διδασκαλία ΜΟΥ εδώ και αιώνες για να ταιριάζει στην απληστία τους, σφοδρή επιθυμία, υπερηφάνεια και στη λαιμαργία.

Πώς ΜΟΥ ραγίζει την καρδιά να βλέπω πράξεις διαφθοράς, που επιδεικνύονται μπροστά ΜΟΥ και να είμαι μάρτυρας, πώς τα παιδιά ΜΟΥ έχουν εξαπατηθεί, πιστεύοντας ότι οι πράξεις αυτές είναι αποδεκτές στα Μάτια ΜΟΥ.

Ξυπνήστε για την Αλήθεια. Το Μεγάλα Έλεός ΜΟΥ είναι διαθέσιμο για κάθε μια ψυχή κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης.

Όμως προσέξτε. Εκείνοι οι Χριστιανοί που πιστεύουν, ότι η διαστρεβλωμένη Αλήθεια των Διδασκαλιών ΜΟΥ θα είναι αποδεκτή στα Μάτια ΜΟΥ, θα είναι συγκλονισμένοι κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης. Θα αντιτισταθούν στην Αλήθεια, όταν θα αποκαλύψω, πώς οι αμαρτίες τους ΜΕ προσβάλλουν πάρα πολύ.

Καλώ αυτούς τους ανθρώπους να δεχτούν, ότι ΕΓΩ Είμαι η Αλήθεια και το Φως. Υπάρχει μόνο μία Αλήθεια. Ένα Φως. Οτιδήποτε άλλο είναι ένα ψέμα.

Παιδιά, εξετάστε ειλικρινά τη συνείδησή σας, πριν λάβει χώρα η Προειδοποίηση. Μάθετε να αναγνωρίζετε την Αλήθεια προτού θα έρθετε μπροστά ΜΟΥ, γιατί τότε και μόνο τότε  ο πόνος σας θα είναι μικρότερος.

Ο Διδάσκαλος σας και Λυτρωτής

Ο Σωτήρας όλης της ανθρωπότητας

Ο Ιησούς Χριστός

01/01/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.