ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Χλευάστηκα, συκοφαντήθηκα και κατηγορήθηκα ότι ήμουν ανήθικος, ένας ψεύτης και ένας αιρετικός

Δόθηκε τη Δευτέρα 28 Ιουλίου του 2014, στις 21:00

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, όταν κοιτάζω τα παιδιά του Θεού, η Καρδιά ΜΟΥ εκρήγνυται με μια Αγάπη που είναι τόσο τρυφερή, όπως αυτή για ένα νεογέννητο μωρό, και το ίδιο ακριβώς είναι και για έναν άνθρωπο εκατόν χρονών. Δεν κάνει καμία διαφορά. Ο καθένας σας είναι ένα παιδί του Θεού, προσεκτικά πλεγμένο μέσα στη μήτρα της μητέρας σας, σύμφωνα με το Άγιο Θέλημα του Πατέρα ΜΟΥ.  Βλέπετε, όλα όσα δημιουργήθηκαν από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν και πάντα θα είναι, σύμφωνα με το Άγιο Θέλημα του Θεού .  Συνεπώς, δεν έχει σημασία ποιοί είστε, από ποια βάσανα υποφέρετε, ποια ταπείνωση θα πρέπει να υπομείνετε όταν απορριφθείτε από την κοινωνία λόγω της φυλής σας, του θρησκεύματος, του φύλου ή του χρώματος σας – μάθετε ότι είστε όλοι πολύτιμοι στα Μάτια του Θεού. Η αμαρτία είναι το μόνο πράγμα που σας χωρίζει από ΑΥΤΟΝ. 

Είναι οι καταδιωγμένοι, ανάμεσα σας, που επικαλούνται την Αγάπη ΜΟΥ και τα Πάθη ΜΟΥ.  Τα πάθη σας είναι Δικά ΜΟΥ.  Αναζητώ τους μοναχικούς και τους πονεμένους, οι οποίοι πάσχουν από τρομερές διακρίσεις – τους απόβλητους των κοινωνών σας – και θα τους φέρω κοντά ΜΟΥ πρώτα.  Είναι πάνω σε αυτούς που χύνω το Μεγάλο Έλεος ΜΟΥ πρώτα.  Εάν οι άλλοι σας απορρίπτουν και σας αντιμετωπίζουν με σκληρή περιφρόνηση σε αυτή τη ζωή, τότε να ξέρετε ότι Είμαι μαζί σας.  Σας έχει δοθεί ο Σταυρός του Γολγοθά και είστε ευλογημένοι, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκέφτεστε εσείς. Το φορτίο σας είναι και Δικό ΜΟΥ φορτίο.  Υπέμεινα διακρίσεις κατά τη διάρκεια της ζωής ΜΟΥ πάνω στη Γη.  Χλευάστηκα, συκοφαντήθηκα και κατηγορήθηκα ότι ήμουν ανήθικος, ένας ψεύτης και ένας αιρετικός.

Να μην φοβάστε, γιατί όταν κατηγορείστε, άδικα, για τέτοια εγκλήματα, είστε Δικοί ΜΟΥ – ολοκληρωτικά Δικοί ΜΟΥ.  Και ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ δικός σας.

Ο Αγαπημένος σας Ιησούς

28/07/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.