ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Υπόσχεσή ΜΟΥ ότι θα έρθω και πάλι θα εκπληρωθεί κατά τη διάρκεια ζωής αυτής της γενιάς

 

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 1 Μαΐου του 2014, στις 23:30

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, η Υπόσχεσή ΜΟΥ ότι θα έρθω και πάλι θα εκπληρωθεί κατά τη διάρκεια ζωής αυτής της γενιάς. Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο, αυτόν το καιρό, αγνοούν τις Προφητείες που περιέχονται στην Πιο Αγία Γραφή, οι οποίες σχετίζονται με τη Μεγάλη Ημέρα του Κυρίου. Για να σας προετοιμάσω για εκείνη τη στιγμή, ο Πατέρας ΜΟΥ ΜΟΥ ανέθεσε να σας ενημερώσω ότι έχει οριστεί η ημερομηνία για τη Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ, αλλά μόνο ο Θεός, ο Αιώνιος Πατέρας, γνωρίζει την ημερομηνία αυτή. Ακόμη και ΕΓΩ, ο Μονογενής ΥΙΟΣ ΤΟΥ, δεν ξέρω αυτή την ημερομηνία – μόνο ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

Πολλά γεγονότα πρέπει πρώτα να λάβουν χώρα, πριν από τη μεγάλη ανανέωση, αλλά να ξέρετε ότι θα συμβούν γρήγορα και ταχέα το ένα μετά το άλλο. Εκείνοι που φοβούνται τη Μεγάλη Ημέρα πρέπει, αντ’ αυτού, να ΜΕ εμπιστευτούν και να προσεύχονται για τις ψυχές εκείνων που θα κάνουν ό, τι μπορούν για να ΜΟΥ αντιταχθούν στην Αναζήτησή ΜΟΥ για τις ψυχές. Το Σχέδιό ΜΟΥ για τον κόσμο είναι να φέρω ακόμα και τους πιο επίμονους ανάμεσά σας στο Βασίλειό ΜΟΥ. Η Βασιλεία ΜΟΥ θα έρθει, γιατί αυτό είναι το Σχέδιο του Θεού, το οποίο θα ολοκληρώσει την Τελική Συμφωνία, σύμφωνα με το Θείο Θέλημα του Θεού.

Προσευχηθείτε, με γενναιοδωρία στις καρδιές σας, για τις ψυχές εκείνων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη του Ελέους ΜΟΥ, και ΕΓΩ θα τους καλύψω με το Πολύτιμο Αίμα ΜΟΥ. Όλα αυτά που ήταν στην αρχή, θα εκπληρωθούν στο τέλος, και τότε θα υπάρχει ένας κόσμος χωρίς τέλος. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τον Πατέρα ΜΟΥ.

Τίποτα δεν θα εμποδίσει τη Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ. Σε κανέναν άνθρωπο που ΜΟΥ αντιτίθεται ή που προσπαθεί να τραβίξει τις ψυχές μακριά από ΜΕΝΑ, δεν θα επιτρέπεται να ΜΕ αψηφεί, γιατί όταν έρθω όλοι οι εχθροί ΜΟΥ θα πεταχτούν. Θα σώσω τους αδύναμους, φοβισμένους, μετανιωμένους, αιρετικούς, ειδωλολάτρες, ψεύτες, κλέφτες, δολοφόνους – όλους τους αμαρτωλούς. Ούτε ένας από εσάς δεν εξαιρείται από το Έλεός ΜΟΥ. Σας αγαπώ όλους.

Ο Ιησούς σας

 

01/05/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogerów lubi to: