ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ένας τέλειος κόσμος θα αντικαταστήσει όλα όσα είναι κηλιδωμένα και διεφθαρμένα

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 27 Ιουλίου του 2014, στις 15:15

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, η Ειρήνη ΜΟΥ θα γίνει σύντομα δική σου και όλων όσων ΜΕ υπηρετούν, ΕΜΕΝΑ τον Ιησού Χριστό, σε αυτή τη ζωή, η οποία θα δοθεί στον κόσμο διαμέσου της Εξουσίας αγαπημένου ΜΟΥ Πατέρα. 

Ευλογώ όλους εσάς που προσπαθείτε να παραμείνετε πιστοί στο Λόγο ΜΟΥ και, κυρίως, όλους εκείνους που Τον έχουν στερηθεί.  Ενώ μπορεί να σκέφτεστε ότι, οι άνθρωποι από όλες τις άλλες θρησκείες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν πιστεύουν στον Αιώνιο Πατέρα ΜOY ή εκείνοι που δεν ΜΕ δέχονται, ΕΜΕΝΑ τον Ιησού Χριστό, το Σωτήρα του κόσμου, είναι χαμένοι, εντούτοις αυτή η σκέψη θα ήταν εσφαλμένη. Κάθε ψυχή που προσπαθεί να αναζητήσει την πνευματική τελειότητα και η οποία ενδεχομένως να αγνοεί την Αλήθεια αγαπιέται από τον Πατέρα ΜΟΥ, Αυτόν που Αγαπά τα Πάντα, Αυτόν που είναι Παντοδύναμος και Τέλειος σε όλα όσα κάνει.

Η ανθρώπινη φυλή είναι ατελής λόγω της αμαρτίας και όμως κάθε άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ ‚ Εικόνα Εκείνου που του έδωσε τη ζωή. Ως εκ τούτου, κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί θα ξαναγίνουν τέλειοι, τόσο στο σώμα και όσο και στην ψυχή, όταν η μάστιγα της αμαρτίας θα έχει εξαλειφθείΌταν οι εχθροί του Θεού εξοριστούν και όταν η ατέλεια του σώματος και της ψυχής δε θα δημιουργεί εμπόδια μεταξύ ανθρώπου και του Θεού, τότε όλα θα είναι ένα με τον Πατέρα ΜΟΥ. Το Νέο Βασίλειο, που θα αποτελείται από τον Ουρανό και τη Γη, θα γίνει ένα.  Ο άνθρωπος θα γίνει ένα με το Θεό, μέσα από ΜΕΝΑ, τον Μονογενή ΤΟΥ ΥΙΟ και το Σχέδιο ΤΟΥ για τον κόσμο θα ολοκληρωθεί. 

Δεν θα μπορέσετε ποτέ να νιώσετε πλήρεις, γιατί από τη στιγμή που υπάρχει η αμαρτία, προκαλεί το χωρισμό από τον Θεό.  Αλλά  θα έρθει ο καιρός όπου κάθε θλίψη, που αναστέλλει τη Γη, θα εξαφανιστεί. Η αγάπη και η χαρά θα την κατακλύσουν και ένας τέλειος κόσμος θα αντικαταστήσει όλα όσα είναι κηλιδωμένα και διεφθαρμένα.

Μόνο τότε όλη η Δημιουργία του Θεού θα ξαναγίνει ενιαία και ολοκληρωμένη.

Ο Ιησούς σας

27/07/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogerów lubi to: