ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μαρία – Εισαγωγή στα Μηνύματα Προειδοποίησης

Οι Προφητείες της Προειδοποίησης έχουν παραληφθεί από μια οραματιστή από την Ευρώπη, μια παντρεμένη γυναίκα, μητέρα νέας οικογένειας, η οποία επιθυμεί να είναι γνωστή ως Μαρία του Θείου Ελέους, και λέει πως λαμβάνει αυτά τα Μηνύματα σε μια σειρά από Θείες Μεταδόσεις από τις 9 Νοεμβρίου του 2010 μέχρι σήμερα. Οι παγκόσμιες κλιματικές αλλαγές, πολιτικές αναταραχές, η Νέα Παγκόσμια Τάξη και η εμφάνηση του Αντίχριστου είναι μόνο μερικά από τα θέματα που αποτελούν το περιεχόμενο αυτών των Μηνυμάτων.

Τα Μηνύματα αυτά είναι ακόμη σε εξέλιξη και ενισχύουν την Καθολική διδασκαλία για την πίστη και την ηθική. Η Μαρία έχει την υποστήριξη ένος αριθμού πιστών, συμπεριλαμβανομένων των ιερέων και των εθελοντών από διάφορες χώρες, ώστε τα Μηνύματα αυτά να μεταδίδονται γρήγορα στον κόσμο. Ο Ιησούς Χριστός τα δίνει στην ανθρωπότητα με σκοπό τον επαν-ευαγγελισμό του κόσμου, έτσι ώστε οι ψυχές να μπορούν να σωθούν πριν από τη Δευτέρα Παρουσία – τη Μέρα της Κρίσεως.

Η οραματιστής έχει την επίγνωση του γεγονότος πως εκείνοι που ισχυρίζονται ότι λαμβάνουν μηνύματα θείας φύσεως, πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή. Ως εκ τούτου αποδέχεται πλήρως ότι τα μηνύματα πρέπει να εξεταστούν από ειδικούς θεολόγους. Είναι διαθέσιμα για την Καθολική Εκκλησία για την πλήρη διερεύνηση.

Ο επείγον χαρακτήρας των Μηνυμάτων

Τα Μηνύματα αποκαλύπτονται στον κόσμο γρήγορα, επειδή, όπως λέει αυτή: «δεν έχουμε πολύ χρόνο ενοπίον της εξέλιξης των γεγονότων στον κόσμο, και οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την Αλήθεια ώστε να μπορούν να βελτιώσουν τις ζωές τους με την ελπίδα ότι οι ψυχές τους μπορούν να σωθούν.»

Η οραματιστής έχει αποφασίσει να μην βγαίνει δημόσια για διάφορους λόγους. Πρώτον, λέει ότι θέλει να προστατεύσει την ταυτότητα της νέας οικογένιάς της. Δευτέρον, δεν έχει καμία επιθυμία να αναζητάει την προσοχή ή την προσωπική δόξα οποιουδήποτε είδους και, ως γονέας, αισθάνεται την ευθύνη για την προστασία του εαυτού της και της οικογένιάς της.

Ο ρόλος της πολύ σαφής όπως λέει: «Όπως προστάζει ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, μπορώ να είμαι γράφων, αλλά δεν είμαι ο συγγραφέας. Ο συγγραφέας είναι ΑΥΤΟΣ. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να αποδεχθούν την αυθεντικότητα αυτών των Μηνυμάτων, αλλά αυτό είναι εντάξει. Επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω όμως ότι η Αγάπη του Ιησού Χριστού και του Αιώνιου Πατέρα ΤΟΥ για όλους μας στον κόσμο είναι τόσο αγνή όσο και παθιασμένη. Η καρδιά σπάει, όταν είσαι μάρτυρας των βασάνων του Ιησού λόγω των αμαρτιών του κόσμου, και ειδικά εκείνων που δεν πιστεύουν ότι ο Θεός υπάρχει. Τώρα ΑΥΤΟΣ θα δώσει στον κόσμο την απόδειξη που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης – Φωτισμού της Συνείδησης, ενός υπερφυσικού γεγονότος, του οποίου όλοι θα είναι μάρτυρες.”

Η οραματιστής έχει λάβει εντολή από τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, να μην αναλύει τα Μηνύματα ή να προσθέτει προσωπικές ερμηνείες ή απόψεις. Τα Μηνύματα πρέπει να δημοσιεύονται ακριβώς όπως παραλήφθηκαν απ’ αυτήν – χωρίς καμία αλλαγή στο περιεχόμενο.

Παραδέχεται ότι οι αποκαλύψεις δεν είναι απαραίτητες για την πίστη στο Θεό. Λέει ότι σ’ αυτήν την περίπτωση δίνονται για τη βελτίωση της πίστης των ανθρώπων και να τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν για τα παγκόσμια γεγονότα, που έχουν σχέση με την περίοδο πριν από την Έλευση του Χριστού. Τονίζει ότι δεν έχει απολύτως καμία ιδέα πότε η Δευτέρα Παρουσία θα συμβεί και ότι ποτέ δεν είχε δοθεί η ημερομηνία αυτού του Γεγονότος.

Το 2011 είναι το Έτος της Κάθαρσης σε όλο τον κόσμο

Οι παγκόσμιες αναταραχές, συμπεριλαμβανομένων των πολέμων και των σεισμών, αυξάνονται τώρα λόγω του ανθρώπου που απομακρύνεται από την πίστη στο Θεό τον Παντοδύναμο Πατέρα.

Στα Μηνύματα ο Ιησούς είπε ότι ο Θεός, Αιώνιος Πατέρας δε θα παρακολουθεί άπραγος πώς η αμαρτία συνεχίζει να εκδξλώνεται σε ένα δύσπιστο κόσμο. Αυτές οι οικολογικές καταστροφές θα εντειθούν στα τέλη του 2011 και θα είναι δυστυχώς αισθητές σε περιοχές του κόσμου, όπου είναι λιγότερο αναμενόμενες. Μόνον όταν γίνουν τόσο καθολικά που οι άνθρωποι θα αρχίσουν να το σκέφτονται, θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτό δεν είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής, αλλά που μπορούσε να προκύψει από το Χέρι του Θεού.

Ο λόγος για τον οποίο αυτό θα γίνει, σύμφωνα με την Μαρία, θα είναι το γεονός ότι ο Θεός είναι πάντα Εύσπλαχνος και θέλει να δώσει στους ανθρώπους μια ευκαιρία να μετανοήσουν, ώστε να μπορούν να μπουν στον Ουρανό πριν έρθει ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ο Ιησούς Χριστός να κρίνει κατά τη διάρκεια της Δευτέρας Παρουσίας.

Λόγω του Έλέους ΤΟΥ δίνει στον κόσμο την Τελευταία Ευκαιρία να ζητήσουν συγχώρεση για τις αμαρτίες, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να σωθούν και να μπουν στο Νέο Παράδεισο, όταν ο Ουρανός και η Γη θα ενωθούν.

Η προσευχή θα βοηθήσει να αποφευχθεί μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά, δυστυχώς, σύμφωνα με την οραματιστή, δεν υπάρχούν τώρα αρκετές προσευχές στον κόσμο, κι έτσι η Οργή του Θεού θα αποκαλυφθεί με άμεση ισχύ. Σεισμοί, τσουνάμι, πλημμύρες, κύματα καυσώνων και οι ηφαιστειακές εκρήξεις θα κλιμακώνονται τώρα στην ένταση τους.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Το πιο επείγον Μήνυμα αναφέρεται στο μυστικιστικό Γεγονός που σύντομα θα συμβεί στον κόσμο. Το Γεγονός που περιγράφεται από τον Ιησού Χριστό ως Προειδοποίηση και Φωτισμός της Συνείδησης, θα δοθεί στον κόσμο ως Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους. Δεν πρέπει όμως να την ταυτίζουμε με τη Δευτέρα Παρουσία του Ιησού. Το Γεγονός αυτό θα βιώσει κάθε άνθρωπος στον κόσμο στην ηλικία πάνω των 7 ετών. Θα είναι μια τόσο δυνατή εμπειρία που κανείς δε θα μπορεί να την αγνοήσει. Όλοι, ακόμη και οι άθεοι θα διαπιστώσουν ότι ο Θεός υπάρχει. Στον καθένα θα αποκαλυφθούν οι αμαρτίες του, όπως εμφανίζονται στα Μάτια του Θεού. Αυτό το Δώρο θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αξιολογήσουν εκ νέου τη ζωή τους και να ζητήσουν από το Θεό τη συγχώρεση. Σ’ αυτούς τους ταραχώδες καιρούς θα εμπνεύσει επίσης πολλές μετάνοιες, πριν ο Ιησούς Χριστός επιστρέψει ως Δίκαιος Κριτής.

Η οραματιστής λέει, πως αυτά τα Μηνύματα της έχουν αποκαλυφθεί ως Βιβλίο της Αλήθειας – η τελευταία σειρά των Θείων Μηνυμάτων που μεταδίδονται στον κόσμο πριν από τη Δευτέρα Παρουσία και έχουν προλεχθεί. Είναι θείας προέλευσης και δίνονται από αγνή Αγάπη που έχει ο Θεός για όλα τα παιδιά ΤΟΥ.


Λόγω της κατάργησης του κανόνα 1399 και 2318 του παλαιού Κώδικα του Κανονικού Νόμου από τον Πάπα Παύλο ΣΤ’ το 1966 (AAS 58/16) δεν υπάρχει πια η απαγόρευση της δημοσίευσης των νέων αποκαλύψεων, οραμάτων, προφητείων, θαύματων κλπ. Δεν υπάρχει πια η απαγόρευση της διάδοσής τους χωρίς την επίσημη έγκριση της Εκκλησίας.

07/11/2010 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.