ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Σε πόσους ανθρώπους πρόσταξαν να πιστεύουν σε παρανομίες – στο όνομα της δικαιοσύνης;

 

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 6 Μαΐου του 2014, στις 20:02

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ο λόγος για τον οποίο ο Λόγος ΜΟΥ έχει απορριφθεί από τόσους πολλούς είναι ότι η Αλήθεια είναι σαν ένα αγκάθι στο πλευρό εκείνων που ντρέπονται να διακηρύξουν ανοιχτά τις Διδασκαλίες ΜΟΥ.

Ο άνθρωπος, ο οποίος πιστεύει ότι η ελευθερία του λόγου είναι πιο σημαντική από την τήρηση του Λόγου του Θεού, βαδίζει σε ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι. Κάθε άνθρωπος που πιστεύει ότι έχει το δικαίωμα να δηλώνει τις απόψεις του ως ιερές, ενώ αυτές δικαιολογούν την αμαρτία, είναι προδότης ΜΟΥ.

Σε πόσους ανθρώπους πρόσταξαν να πιστεύουν σε παρανομίες – στο όνομα της δικαιοσύνης; Τέτοιοι άνθρωποι που υπαγορεύουν τους νόμους σας, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που κυβερνούν την Εκκλησία σας, θα ήθελαν να πιστέψετε ότι το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης είναι πάνω από κάθε Νόμο του Θεού, ακόμα και όταν δοξάζει την αμαρτία.

Η αμαρτία έχει πολλές πτυχές, και στο σημερινό κόσμο κάθε αμαρτία εξηγείται, διακηρύσσοντας μεμονωμένο δικαίωμα του κάθε ατόμου να κάνει ό, τι του αρέσει. Αν και κανένας από εσάς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει οποιονδήποτε – στο Όνομά ΜΟΥ – κανένας από εσάς δεν έχει το δικαίωμα να κηρύξει αδικίες ως ένα καλό πράγμα.

Ο Ιησούς σας

 

06/05/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogerów lubi to: