ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η αρχή και το τέλος του κόσμου θα είναι σαν ένα και το αυτό

 

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 21 Απριλίου του 2014, στις 15:56

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, είναι πολύ δύσκολο για τις ψυχές, ακόμα και για εκείνες με μεγάλη πίστη, να συμβιβάσουν τον κόσμο στον οποίο ζουν με εκείνο του Βασιλείου ΜΟΥ.

Ο κόσμος, έτσι όπως είναι, είναι ασυμβίβαστος με τη Βασιλεία ΜΟΥ και αυτό σημαίνει πως όσοι από εσάς ΜΕ ξέρουν και οι οποίοι ΜΕ αγαπάνε πραγματικά, βρίσκουν οδυνηρό, κάποιες φορές, το να ζουν την καθημερινή ζωή τους. Το να ΜΕ αγαπάτε σημαίνει να ακολουθείτε τις Διδασκαλίες ΜΟΥ και να ΜΕ καλείτε για να σας συγχωρήσω τις αμαρτίες σας. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να γίνετε ένα μέρος αυτού, Ποιος Είμαι ΕΓΩ. Δεν μπορείτε να γίνετε μέρος του Βασιλείου ΜΟΥ, μέχρι να αναγνωρίσετε την Αλήθεια και να δεχτείτε ότι, όσο υπάρχει αμαρτία, ο κόσμος δεν μπορεί να είναι τέλειος. Όσο ο άνθρωπος κάνει όλα σύμφωνα με τη δική του ελεύθερη βούληση, όντας συνεχώς εκτεθειμένος στον πειρασμό να ικανοποιεί τις δικές του εγωιστικές ανάγκες, θα παραμείνει σκλάβος.

Αν ζείτε τη ζωή σας σύμφωνα με τον Λόγο του Θεού, θα είστε σε θέση να βλέπετε τον κόσμο έτσι όπως είναι. Θα δείτε το μεγαλείο που είναι το Θαύμα της Γης, η οποία δημιουργήθηκε από τον Πατέρα ΜΟΥ. Αλλά θα δείτε επίσης πώς η αδυναμία του ανθρώπου τον χωρίζει από τον Θεό. Όσο συμβαίνει αυτό, ο κόσμος, όπως τον ξέρετε, δεν μπορεί να τεθεί εκ νέου στην παλιά του Δόξα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα βρείτε την αληθινή ειρήνη μόνο όταν ΕΓΩ θα έρθω ξανά για να σας μεταφέρω στον Παράδεισο του Πατέρα ΜΟΥ, που δημιουργήθηκε για εσάς στην αρχή.

Η αρχή και το τέλος του κόσμου θα είναι σαν ένα και το αυτό. Δεν θα υπάρχει Ουρανός, Καθαρτήριο και η Γη – θα υπάρχουν μόνο δύο είδη ύπαρξης: η Βασιλεία ΜΟΥ, όπου η ζωή δεν θα τελειώσει ποτέ, για όσους θα ΜΟΥ επιτρέψουν να τους συγκεντρώσω στην Καρδιά ΜΟΥ και η Κόλαση για όσους δεν θα στραφούν σε ΜΕΝΑ.

Όλα τα πράγματα θα είναι σύμφωνα με το Έλεός ΜΟΥ και το Άγιο Θέλημα του Πατέρα ΜΟΥ, ο Οποίος αγαπά όλα τα παιδιά ΤΟΥ. Θέλει να σώσει τον καθένα και διά μέσου ΕΜΟΥ. ΕΓΩ δεν μπορώ να αναγκάσω όσους δεν θέλουν να είναι μέρος του Βασιλείου ΜΟΥ ή που απορρίπτουν όλες τις προσπάθειές ΜΟΥ να τους φέρω μια υπέροχη λαμπρή αιωνιότητα, να ΜΕ ακολουθήσουν. Μην αγνοείτε τις Ικεσίες ΜΟΥ για να βοηθήσετε αυτές τις φτωχές ψυχές.

Ο Ιησούς σας

 

21/04/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.