ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Παναγία: Το κακό σχέδιο εντός Βατικανού για να καταστρέψουν την Καθολική Εκκλησία

Μήνυμα 318 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου του 2012, στις 09:50

 

Παιδί ΜΟΥ, σ’ αυτόν τονν καιρό της αποστασίας στον κόσμο είναι απαραίτητη η επιμονή όλων των παιδιών του Θεού.

Τόσοι ελάχιστοι πιστεύουν στο Θείο Δημιουργό τους, τον Πατέρα Μου, τον Ύψιστο Θεό.

Σύντομα θα δουν την Αλήθεια, αλλά πολλοί θα εξακολουθουν να υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει Θεός. Παιδιά, χρειάζονται τώρα πολλές προσευχές.

Η κακή αίρεση συνωμοτεί εναντίον του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ’ στους δικούς του διαδρόμους.

Είναι γνωστό, ότι αυτή η αίρεση υπάρχει ανάμεσα στους χειροτονημένους υπηρέτες στο Βατικανό, αλλά είναι αδύναμοι έναντι στην κακή ομάδα, που για αιώνες διεισδύσε στην Καθολική Εκκλησία.

Είναι υπεύθυνοι για τη στρέβλωση της Αλήθειας των Διδασκαλιών του ΥΙΟΥ Μου. Τόσα λίγα είναι γνωστά γι’ αυτούς και τα χυδαία έργα τους.

Έβγαλαν έξω από την Καθολική Εκκλησία το αληθινό δόγμα και στη θέση του έθεσαν μια χλιαρή, μετριασμένη έκδοση, που διάδιναν με τη βία στους Καθολικούς κατά τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Τόση σύγχυση έχει εξαπλωθεί από την κακή, αλλά κρυμμένη αίρεση, που τα παιδιά Μου απομακρύνθηκαν από την αληθινή Εκκλησία.

Προσευχηθείτε για να μη διώξουν τον Πάπα.

Προσευχηθείτε να μην πάρει ο ψευδοπροφήτης τη θέση του Αγίου Πατέρα, για να μπορεί να διαδίδει ψέματα.

Προσευχηθείτε να είναι αρκετά δυνατοί εκείνοι οι χειροτονημένοι υπηρέτες στο Βατικανό για να αντισταθούν σ’ αυτήν την κακή συνωμοσία, που έχει ως στόχο να καταστρέψει την Καθολική Εκκλησία.

Αυτοί σχεδιάζουν την αντικατάσταση του Αγίου Βικαρίου του Πάπα Βενεδίκτου ΙΣΤ’ με έναν δικτάτορα των ψεμάτων. Αυτός θα δημιουργεί μια νέα εκκλησία στη συμμαχία με τον αντίχριστο και την ομάδα του, προκειμένου να εξαπατήσουν τον κόσμο.

Δυστυχώς, πολλά από τα παιδιά Μου, στην υποταγή τους στην καθολική πίστη, θα ακολουθήσουν τυφλά αυτό το νέο ψεύτικο δόγμα σαν τα πρόβατα για σφαγή.

Παιδιά, ξυπνήστε για την Αλήθεια. Αυτό το κακό σχέδιο έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια τη θεμελιώδη αυθεντικότητα του Καθολικού δόγματος.

Προσβάλλετε τον ΥΙΟ ΜΟΥ, όταν δέχεστε τη Θεία Κοινωνία στο χέρι.

Αυτό ήταν το δικό τους έργο.

Προσβάλλετε τον ΥΙΟ Μου, όταν δεν αναζητάτε τακτικά τα Μυστήρια. Ωστόσο εκείνοι, στους οποίους βασίζεστε, δε σας παρέχουν καλή πνευματική διάθεση, διότι δεν παρέχουν τα Μυστήρια σε όλους.

Παιδί Μου, μεγάλο κακό, κρυμμένο για αιώνες στους διαδρόμους της Αγίας Έδρας θα εμφανιστεί σύντομα φανερά στον κόσμο. Εκείνα από τα παιδιά Μου, που είναι καλυμμένα με το Άγιο Πνεύμα, θα αναγνωρίσουν την Αλήθεια, όταν το κακό ψέμα θα παρουσιαστεί στον κόσμο.

Τα άλλα θα πάνε τυφλά κάτω στο σκοτεινό σοκάκι.

Στις γραμμές των ιερέων, επισκόπων, αρχιεπισκόπων και καρδιναλίων θα προκύψει μεγάλη διαίρεση. Μια πλευρά εναντίον της άλλης.

Οι αληθινοί μαθητές θα πρέπει να κρύβονται και να διδάσκουν ιδιωτικά, αλλιώς θα σκοτωθούν.

Η αληθινή Εκκλησία θα είναι τόσο κρυμμένη, που οι αληθινοί πιστοί θα πρέπει να ενώνονται μαζί για την πρακτική της υποταγής τους στον Αιώνιο Πατέρα Μου.

Η Γη θα τρέμει σε κάθε γωνιά λόγω της Οργής του Ουράνιου Πατέρα Μου απέναντι σ’ αυτήν την παρωδία.

Παιδί Μου, εκείνοι δεν μπορούν να νικήσουν. Αυτό θα είναι μέσα από την πίστη και το θάρρος του κατάλοιπου της Χριστιανικής πίστης, που ως αποτέλεσμα αυτοί οι ασεβείς απατεώνες θα καταστραφούν για πάντα.

Περιμένετε τώρα και προετοιμαστείτε για την ανακοίνωση αυτών των αλλαγών στην Καθολική Εκκλησία.

Τότε θα γνωρίσετε την Αλήθεια, για την οποία μιλάω.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε για τον Πάπα Βενέδικτο και τους αληθινούς μαθητές του.

Η Αγαπημένη Μητέρα σας
Η Μητέρα της Σωτηρίας

18/01/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.