ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Παναγία: Πλησίαζε η στιγμή για Μένα για να συντρίψω το φίδι

Μήνυμα 398 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 10 Απριλίου του 2012, στις 20:45

 

Είμαι η αγαπημένη Μητέρα σας, η Βασίλισσα της Γης. Είμαι η Άμωμος Σύλληψη, η Παρθένος Μαρία, Μητέρα του Ιησού, ο Οποίος ήρθε με ανθρώπινη σάρκα.

Παιδί Μου, η ώρα του θριάμβου της Άμωμης Καρδιάς Μου είναι κοντά.

Πλησίασε η στιγμή για Μένα για να συντρίψω το φίδι, αλλά μέχρι την ημέρα που ο σατανάς και οι δαίμονές του θα εξοριστούν στην έρημο, μεγάλη σύγχυση θα ξεσπάσει πάνω στη Γη.

Γι’ αυτούς που πιστεύουν στον ΥΙΟ Μου, θα είναι μια εποχή μαρτυρίου. Θα τραβιούνται σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις από την Καθολική Εκκλησία.

Το ένα μισό θα πιστεύει, από το καθήκον, στην ανάγκη να ακολουθήσουν τον Ψευδοπροφήτη, τον Πάπα, που θα είναι μετά τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ’.

Εκείνος, το θηρίο, είναι ντυμένος σαν αρνί, αλλά δεν είναι από τον Πατέρα Μου, τον Ύψιστο Θεό, και θα εξαπατήσει τις φτωχές ψυχές, συμπεριλαμβανομένων των ιερέων, επισκόπων και καρδιναλίων.

Πολλοί θα τον ακολουθήσουν και θα τον πιστέψουν, ότι στάλθηκε από το Θεό για να κυριαρχήσει στην Εκκλησία ΤΟΥ στη Γη.

Δυστυχώς, πολλές ψυχές θα ακολουθήσουν τις διδασκαλίες του, που θα είναι προσβλητικές για τον Πατέρα Μου.

Άλλοι, γεμάτοι με το Άγιο Πνεύμα και με τις Χάρες της διάκρισης που τους δόθηκαν λόγω των ταπεινών ψυχών τους, θα ξέρουν αμέσως ότι στην Εκκλησία στη Ρώμη κάθεται απατεώνας.

Ο νέος ψευδής Πάπας ήδη δολοπλοκεί, ακόμη και πρότου ανέβει στο θρόνο της Έδρας του Πέτρου για να στιγματίζει τις Διδασκαλίες του ΥΙΟΥ Μου. Στη συνέχεια θα καταδικάσει Εμένα, την Ευλογημένη Μητέρα του Θεού, και θα χλευάσει το ρόλο Μου ως Συνλυτρωτής.

Παιδί Μου, ο ρόλος σου θα γίνει ακόμη βαρύτερος απ’ ό, τι πριν, γιατί πολλά από τα παιδιά Μου είναι πολύ συγκεχυμένα. Θα αυξάνονται οι προσβολές, που θα αντιμετωπίζεις κάθε μέρα, και τα βάσανα που θα υποστείς στο Όνομα του ΥΙΟΥ Μου.

Παιδί Μου, μη φοβάσαι ποτέ να πεις στον κόσμο την Αλήθεια.

Έχεις γίνει ισχυρότερη ως αποτέλεσμα του σωματικού και ψυχικού πόνου, που δέχτηκες στο Όνομα του ΥΙΟΥ Μου για τη σωτηρία των ψυχών.

Θα γίνει κάθε προσπάθεια, ειδικά από ένα τμήμα της Καθολικής Εκκλησίας, για να απορριφθούν τα Μηνύματά Μου, που δίνονται σε σένα.

Η υπακοή και η πίστη σου σε Μένα και τον αγαπημένο ΥΙΟ Μου θα δοκιμαστούν όσο ποτέ άλλοτε. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην απομάκρυνση, αλλά, αν συμβεί αυτό, δε θα διαρκέσει πολύ.

Παιδί Μου, προσευχήσου για όλα τα παιδιά του Θεού, που χωρίς τη δική τους υπαιτιότητα τραβιούνται στην τελική μάχη για τις ψυχές.

Όλα αυτά πρέπει να γίνουν, επειδή περιέχονται στο Βιβλίο του Πατέρα Μου.

Όλοι οι Άγγελοι στον Ουρανό σε προστατεύουν, παιδί Μου, σ’ αυτήν την κάπως μοναχική αποστολή.

Να θυμάστε πάντα πόσο σημαντική είναι η προσευχή.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, διότι χωρίς προσευχές, και ιδίως της απαγγελίας του Αγίου Ροζαρίου Μου, ο σατανάς μπορεί να σας απομακρύνει από το Ιερό Λόγο του Πολύτιμου ΥΙΟΥ Μου.

Να θυμάστε επίσης τη σημασία της νηστείας, η οποία κρατάει τον απατεώνα σε απόσταση.

Παιδιά Μου, χωρίς τακτική προσευχή θα είναι δύσκολο να παραμείνει κανείς κοντά στον ΥΙΟ Μου.

Παιδιά, ποτέ μη φοβάστε το μέλλον, γιατί όταν θα παραμείνετε πια κοντά στον ΥΙΟ Μου, θα προστατεύεστε και θα σας δοθούν αναγκαίες Χάρες για την προετοιμασία των ψυχών σας και εκείνων της οικογένειάς σας για τη Νέα Εποχή Ειρήνης, που προφητεύτηκε πριν από τόσο καιρό.

Η αγαπημένη Μητέρα σας

Η Βασίλισσα της Γης

Η Μητέρα της Σωτηρίας

10/04/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.