ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο επόμενος Πάπας μπορεί να εκλεγεί από τα μέλη της Καθολικής Εκκλησίας, αλλά αυτός θα είναι ο Ψευδοπροφήτης

Το μήνυμα 400 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου του 2012, στις 11:27

 

Αγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να ΜΕ απορρίπτουν στον κόσμο και αυτό έχει να κάνει με την κοινή γνώμη.

Τόσο μεγάλο σκοτάδι κατέβηκε πάνω από όλα τα παιδιά του Θεού, που πολύ λίγοι έχουν το θάρρος να διακηρύξουν δημοσίως το Λόγο ΜΟΥ.

Οι πιστοί φοβούνται τις λεκτικές προσβολές και κακόβουλους χλευασμούς, που θα έπρεπε να υπομένουν αν έλεγαν ανοιχτά το Άγιο Λόγο ΜΟΥ.

Ακόμη και στους ευσεβείς πιστούς λείπει το θάρρος να σηκωθούν και να παλέψουν ενάντια στις κακές νομοθεσίες που εισήχθησαν στις χώρες τους, οι οποίες αψηφούν το Λόγο του Πατέρα ΜΟΥ.

Οι ιερείς έρχονται σε αμηχανία από φόβο της απόρριψης, αν τους έβλεπαν να υπερασπίζουν την Αλήθεια της Διδασκαλίας ΜΟΥ.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, εξαιτίας της ντροπής που πρέπει να υπομείνουν λόγω των πονηρών αμαρτιών μερικών ανάμεσά τους, θεωρούν ότι είναι αδύνατο να ακουστούν οι φωνές τους.

Όταν οι γενναίοι χειροτονημένοι υπηρέτες αποφασίζουν να σηκωθούν και να υπερασπίζουν την Αλήθεια της Διδασκαλίας ΜΟΥ, υποφέρουν τρομερά. Έχουν κατηγορηθεί για έλλειψη ανοχής, έλλειψη συμπόνιας, έλλειψη αγάπης και για έλλειψη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Βλέπετε, παιδιά, η Αλήθεια των Διδασκαλιών ΜΟΥ, που εκφωνείται από τους χειροτονημένους υπηρέτες ΜΟΥ, αντιμετωπίζεται ως ένα ψέμα.

Τα ψέματα, αυτές τις διαστρεβλωμένες εκδοχές της Αλήθειας που περιέχεται στην Αγία Γραφή, παρουσιάζονται αντί για Αλήθεια.

Ο σατανάς κέρδισε τόσες ψυχές, συμπεριλαμβανομένων των ηγετών μέσα στην ίδια την Εκκλησία ΜΟΥ, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί αθώοι άνθρωποι το βρίσκουν δύσκολο να δείχνουν την πίστη στο Άγιο Θέλημά ΜΟΥ.

Πώς εγκαταλείφθηκα και σπρώχτηκα στην άκρη προκειμένου να επιτραπεί στα ψέματα, φυτευμένα στα μυαλά των Χειροτονημένων Υπηρετών ΜΟΥ, να γίνουν αποδεκτά από την πλειοψηφία.

Αυτά τα πονηρά ψέματα επεκτείνονται ακόμη περισσότερο.

Η Αλήθεια της Αγίας Γραφής ΜΟΥ, που περιέχεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, ερμηνεύτηκε από πολλές Εκκλησίες ΜΟΥ. Τόσες πολλές παραλλαγές, οι οποίες όλες βασίζονται στην ανθρώπινη ερμηνεία.

Ο αγαπημένος ΜΟΥ Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ είναι ο τελευταίος αληθινός Πάπας σ’ αυτή τη Γη.

Ο Πέτρος ο Ρωμαίος, είναι ο Πέτρος ΜΟΥ, ο αυθεντικός Απόστολος, που θα κυβερνήσει την Εκκλησία ΜΟΥ από τον Ουρανό υπό την ηγεσία του Αιώνιου Πατέρα ΜΟΥ. Στη συνέχεια, όταν ΕΓΩ θα έρθω να βασιλεύω, στη Δευτέρα Παρουσία, αυτός θα κυβερνήσει πάνω από όλα τα παιδιά του Θεού, όταν όλες οι θρησκείες θα γίνουν Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία.

Κόρη ΜΟΥ, ΕΓΩ λέω μόνο την Αλήθεια.

Πρέπει να σε προειδοποιήσω, ότι θα εμφανιστούν πολλοί νέοι, αυτοαποκαλούμενοι προφήτες, που θα αρνούνται το Άγιο Λόγο ΜΟΥ, που δίνεται σε σένα, τον αληθινό Προφήτη των έσχατων καιρών.

Πρώτα θα πείθουν τους πιστούς, ότι τα λόγια τους προέρχονται από ΜΕΝΑ.

Τα λόγια τους θα επιλέγονται προσεκτικά, και η σημασία τους θα είναι ασαφής και λίγο συγκεχυμένη. Αυτή η αδυναμία θα απορριφθεί από πολλούς και θα αποδεχτούν τα μηνύματά τους, επειδή θα φένονται να είναι σύμφωνα με την Αγία Γραφή.

Όταν πολλές ψυχές θα παραπλανηθούν, θα ξεκινήσει η επίθεση.

Αυτοί, κόρη ΜΟΥ, αποστέλλονται για την προετοιμασία των παιδιών του Θεού για να δεχτούν τον επόμενο Πάπα, ο οποίος θα έρθει μετά τον αγαπημένο ΜΟΥ Βικάριο, τον Πάπα Βενέδικτο. Αυτός ο Πάπας μπορεί να εκλεγεί από τα μέλη της Καθολικής Εκκλησίας, αλλά θα είναι ο Ψευδοπροφήτης.

Οι ψηφοφόροι του είναι οι λύκοι με ενδύματα προβάτων και είναι μέλη της μυστικής μασονικής και κακής ομάδας με επικεφαλή το σατανά.

Με τον τρόπο αυτό ο σατανάς θα προσπαθήσει να καταστρέψει την Εκκλησία ΜΟΥ.

Δυστυχώς, αυτός ο Ψευδοπροφήτης θα προσελκύσει πολλούς ακόλουθους. Εκείνοι που θα του αντιτίθενται, θα διώκονται.

Να δράτε, παιδιά, για όσο μπορείτε. Να ξεσκεπάζετε τα ψέματα, που θα παρουσιαστούν από εκείνους, που θα προσπαθούν να σας πείσουν για την αυθεντικότητα του Ψευδοπροφήτη.

Να είστε δυνατοί. Να είστε πιστοί σε ΜΕΝΑ, τον Ιησού σας. Ποτέ μην αμφισβητείτε το Άγιο Λόγο ΜΟΥ.

Το Βιβλίο της Αποκάλυψης είναι ο αληθινός Λόγος του Θεού. Δεν λέει ψέματα.

Ακόμη δεν είναι γνωστά σε σας όλα τα μυστικά, που περιέχονται μέσα σ’ αυτό. ΕΓΩ θα αποκαλύπτω όλα μέσω της Μαρίας του Θείου Ελέους, αν και η Αλήθεια θα δέχεται έντονες επιθέσεις και θα αντιμετωπίζεται ως αίρεση.

Να θυμάστε ένα σημαντικό μάθημα. Ο Λόγος ΜΟΥ, όταν ήμουν στη Γη, όταν ήρθα για πρώτη φορά, αντιμετωπιζόταν ως αίρεση.

Ο Λόγος ΜΟΥ, που σας δίνεται τώρα, για την Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ, επίσης θα αντιμετωπίζεται ως τέτοιο από τους πιστούς, συμπεριλαμβανομένων των χειροτονημένων υπηρετών ΜΟΥ, που αντιπροσωπεύουν την Εκκλησία ΜΟΥ στη Γη.

Ο σατανάς θα θυσιάσει πολλές ψυχές για να ικανοποιήσει τους τελευταίους πόθους του να προκαλέσει τη μέγιστη θλίψη.

Να είστε βέβαιοι, ότι η Καθολική Εκκλησία, που ιδρύθηκε από ΕΜΕΝΑ και τοποθετήθηκε υπό την ηγεσία του αγαπημένου ΜΟΥ Αποστόλου Πέτρου, θα είναι αυτή που θα υποφέρει περισσότερο στους έσχατους καιρούς.

Να είστε σε επιφυλακή την κάθε στιγμή. Παρακαλώ να λέτε την Προσευχή της Σταυροφορίας (44) – Για τη δύναμη για να υπερασπίσω την πίστη μου από τον Ψευδοπροφήτη.

«Αγαπημένε μου Ιησού, δώσε μου τη δύναμη να επικεντρωθώ στις Διδασκαλίες ΣΟΥ
Και να διακηρύσσω πάντα το Άγιο Λόγο ΣΟΥ.
Ποτέ μη με αφήσεις να μπω στον πειρασμό να λατρεύω τον Ψευδοπροφήτη,
ο οποίος θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν κι ΕΣΕΝΑ.

Κράτησε την αγάπη μου για ΣΕΝΑ ισχυρή.
Δώσε μου τις Χάρες της διάκρισης, ώστε να μην αρνηθώ
ποτέ την Αλήθεια που περιέχεται στην Αγία Γραφή, ανεξάρτητα από το πόσα
Ψέματα θα παρουσιαστούν σε μένα για να με ενθαρρύνουν να γυρίσω την πλάτη μου στον αληθινό Λόγο ΣΟΥ.
Αμήν.»

Η Αλήθεια είναι γραμμένη στην Αγία Γραφή.

Το Βιβλίο της Αποκάλυψης δεν αποκαλύπτει όλα, γι’ αυτό ακριβώς έρχομαι τώρα ΕΓΩ, ο Αμνός του Θεού, να ανοίξω το Βιβλίο για να το δει ο κόσμος.

Δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανείς οποιαδήποτε ανθρώπινη ερμηνεία σχετικά με τα 1000 χρόνια.

Πρέπει μόνο να εμπιστεύεστε το Λόγο του Θεού.

Ο αγαπημένος σας Ιησούς

12/04/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.