ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Να ξέρετε ότι τα 1000 χρόνια που αναφέρονται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης σημαίνουν ακριβώς αυτό

Μήνυμα 446 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 28 Μαϊου του 2012, στις 20:45

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, όταν ο  άνθρωπος αμφισβητεί τις Διδασκαλίες που περιέχονται στην Αγία Γραφή, αυτό είναι κανονική ανθρώπινη φύση.

Όταν ο άνθρωπος διαστρεβλώνει τις Διδασκαλίες στην Αγία Γραφή, για να Τις ταιριάξει με τα δικά του σχέδια, αυτό ΜΕ προσβάλλει.

Αλλά όταν οι χειροτονημένοι υπηρέτες ΜΟΥ καταδικάζουν τα μέρη της Αγίας Γραφής και τα ρίχνουν στην άκρη σαν να ήταν άνευ σημασίας, αρνιούνται ΕΜΕΝΑ,  τον ΥΙΟ του Ανθρώπου.

Όλα όσα περιέχονται στην Αγία Γραφή προέρχονται από τον Αιώνιο Πατέρα ΜΟΥ, ο Οποίος καθιέρωσε κάθε ενιαία λέξη μέσω των χρισμένων ΤΟΥ.

Πιστέψτε ότι στο Βιβλίο του Πατέρα ΜΟΥ περιέχεται το Άγιο Λόγο του Θεού και ούτε μια λέξη δεν είναι ψέμα.

Γιατί λοιπόν εκείνοι που ισχυρίζονται ότι είναι μελετητές και ειδικοί στην Αλήθεια της Αγίας Γραφής, αμφισβητούν το Αγίο Λόγο ΜΟΥ, όπως σου Το παρουσιάζω σ’ αυτά τα Μηνύματα;

Η Αλήθεια ΜΟΥ σας δίνεται τώρα, για άλλη μια φορά, για να φρεσκάρει τη μνήμη σας, να σας υπενθυμίσει τις Διδασκαλίες που περιέχονται εκεί.

Παιδιά ΜΟΥ πάνω στη Γη, να ξέρετε ότι οι Προφητείες που περιέχονται στο Βιβλίο του Δανιήλ και στο Βιβλίο της Αποκάλυψης πρέπει να συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα.

Να ξέρετε ότι τα 1000 χρόνια που αναφέρονται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης σημαίνουν ακριβώς αυτό.

Αν επρόκειτο να είναι κάτι άλλο, τότε είχε δοθεί διαφορετικό χρόνο.

Η Εκκλησία ΜΟΥ, η Καθολική Εκκλησία, δεν έχει δηλώσει τις πεποιθήσεις Της, γιατί δεν το έχει πράξει ακόμη.

Το Κατάλοιπο της Εκκλησίας ΜΟΥ, οι υπόλοιπες βλαστόσπειρες της Καθολικής ΜΟΥ Εκκλησίας στη Γη, θα καταλάβει το αληθινό νόημα της Νέας ΜΟΥ Εποχής της Ειρήνης στη Γη.

Βρίσκεστε στους έσχατους καιρούς, αλλά η Γη θα ανανεωθεί.

Καλώ σε όλους σας, χειροτονημένοι υπηρέτες ΜΟΥ. Η Φωνή ΜΟΥ είναι βραχνή από το να σας ικετεύω να ανταποκριθείτε στην Αγία Έκκλησή ΜΟΥ από τον Ουρανό.

ΕΓΩ, ο αγαπημένος Σωτήρας σας, σας έχω στείλει μέχρι στιγμής πολλούς βλέποντες και οραματιστές. ΜΕ βοηθάνε να ανοίξω τα μυαλά σας σ’ αυτά τα γεγονότα, που έχουν να έρθουν.

Περίμενα μέχρι τώρα για να ανακοινώσω στον κόσμο τις τελικές αποκαλύψεις. Έστειλα τώρα τον τελευταίο ΜΟΥ αγγελιοφόρο, τη Μαρία του Θείου Ελέους, τον έβδομο αγγελιοφόρο για την προετοιμασία του τελευταίου κεφαλαίου, γιατί θα σας παρουσιαστεί.

Η Φωνή ΜΟΥ είναι σαν βροντή. Θα συνεχίσει να ακούγεται σε όλο τον κόσμο. Δε θα σταματήσει μέχρι την ημέρα που θα έρθω για να κρίνω.

Ίσως δε ΜΕ ακούτε τώρα. Πολλοί από εσάς θα απορρίπτουν το Λόγο ΜΟΥ με αλαζονεία, που ΜΕ πληγώνει βαθιά.

Άλλοι, από φόβο, ΜΕ αγνοούν, γιατί είναι ένας ευκολότερος τρόπος. Σύντομα, όμως, θα έρθουν αλλαγές, για τις οποίες μιλάω. Τότε θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε την Αλήθεια.

Σας καλώ τώρα, και σας λέω αυτό. Περιμένω την απάντησή σας, ανεξάρτητα από το αν αυτό συμβεί τώρα ή στο μέλλον.

ΕΓΩ περιμένω. Θα το κάνω ακόμη, υπομονετικά, μέχρι την ημέρα που θα έρθετε τρέχοντας σε ΜΕΝΑ αναζητώντας την Προστασία ΜΟΥ.

Ποτέ δε θα αφήσω τους επιλεγμένους υπηρέτες ΜΟΥ, αυτούς που έχω καλέσει πρώτα.

Θυμάστε όταν σας κάλεσα την πρώτη φορά; Έχετε αισθανθεί τη Φωνή ΜΟΥ να μιλάει στην ψυχή σας, να σας καλεί να ενταχθείτε σε ένωση με ΜΕΝΑ. Μπορείτε να ΜΕ ακούσετε τώρα;

Ζητήστε ΜΟΥ να σας αποκαλύψω τώρα ότι ΕΓΩ, ο Ιησούς σας σας παρακαλεί να έρθετε, να σηκωθείτε και να ΜΕ ακολουθήσετε σ’ αυτόν τον τελευταίο δύσκολο δρόμο στην Αιώνια Ζωή. Μη φοβάστε το Κάλεσμά ΜΟΥ. Εμπιστευτείτε ΜΕ και να λέτε αυτή την προσευχή, ζητώντας ΜΟΥ να σας επιτρέψω να ακούσετε την Έκκλησή ΜΟΥ.

Σταυροφορία της Προσευχής (57) – Προσευχή για το Ιερατείο – Ω, Ιησού, επίτρεψέ μου να ακούσω την Έκκλησή ΣΟΥ

«Ω, αγαπητέ μου Ιησού,

Άνοιξε τα αυτιά μου για τον ήχο της Φωνής ΣΟΥ,

Άνοιξε την καρδιά μου για την τρυφερή ΣΟΥ έκκληση.

Γέμισε την ψυχή μου με το Άγιο Πνεύμα

Έτσι ώστε να μπορώ να αναγνωρίσω ΕΣΕΝΑ αυτή τη στιγμή.

ΣΟΥ προσφέρω την ταπεινή υποταγή μου σε ό, τι

μου ζητήσεις.

Βοήθησέ με να δω την Αλήθεια, να σηκωθώ, να ανταποκριθώ και να ακολουθήσω τη Φωνή ΣΟΥ, ώστε να μπορώ να ΣΕ βοηθάω να σώζεις

Τις ψυχές όλης της ανθρωπότητας.

Η Θέλησή ΣΟΥ είναι για μένα εντολή.

Δώσε μου το θάρρος να ΣΕ αφήσω να με καθοδηγείς,

Έτσι ώστε να μπορώ να πάρω την πανοπλία που χρειάζεται για την οδήγηση

Της ΕκκλησίαςΣΟΥ στο Νέο ΣΟΥ Βασίλειο.

Αμήν.»

Να θυμάστε ότι ΕΓΩ, ο Ιησούς Χριστός, ποτέ δε θα επιτρέψω στους Χειροτονημένους Υπηρέτες ΜΟΥ να απομακρυνθούν από το Μονοπάτι της Αλήθειας. Θα στέκομαι σε κάθε γωνιά, σε κάθε δρόμο και θα σας καθοδηγήσω προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ίσως το βρείτε αυτό ενοχλητικό κατά καιρούς. Ίσως θα προκαλέσει σύγχυση. Ίσως δε θα θέλετε να ακούσετε την Αλήθεια. Ίσως θα φοβάστε. Αλλά να το ξέρετε αυτό:

ΕΓΩ πάντα θα σας αγαπάω. Πάντα θα είμαι δίπλα σας.

Ποτέ δε θα σας αφήσω.

Ο αγαπημένος σας Ιησούς

28/05/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.