ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η απόλυτη MOY επιθυμία είναι να αναζητήσετε τις ψυχές των νέων

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου του 2013

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη. Η Αγάπη ΜΟΥ για τα νεαρά άτομα κάθε έθνους, χρώματος και φυλής που δεν ΜΕ αναγνωρίζουν είναι αιώνια. Η λύπη ΜΟΥ για αυτές τις μικρές ψυχές ΜΟΥ είναι βαθιά. Πρέπει να προσευχηθείτε για αυτές, ειδικά τώρα. Θα τις πάρω στο Έλεος ΜΟΥ, χωρίς δισταγμό αν ΜΟΥ το ζητήσετε μέσω αυτής της Προσευχής της Σταυροφορίας.

Προσευχή της Σταυροφορίας (106) ‘Ελεος για τα νεαρά άτομα που δεν αναγνωρίζουν τον Θεό

Αγαπητέ Ιησού, πάρε υπό την προστασία ΣΟΥ τις ψυχές των παιδιών του Θεού που δεν ΣΕ ξέρουν, που δεν αναγνωρίζουν την Αγάπη ΣΟΥ και που δεν δέχονται την υπόσχεσή ΣΟΥ.

Εξαπέλυσε την χάρη της μετάνοιας ΣΟΥ και χάρισε τους αιώνια ζωή.

Ελέησε όσους δεν πιστεύουν στην Παρουσία ΣΟΥ και δεν μετανοούν για τις πράξεις τους.

Αμήν

Πολυαγαπημένε ΜΟΥ Στρατέ, Η απόλυτη ΜΟΥ επιθυμία είναι να αναζητήσετε τις ψυχές των νέων, των αγνωστικιστών και όσους δεν πιστεύουν στο  Θεό. Είναι η προτεραιότητα σας. Σας ζητώ να μαζέψετε όλα τα έθνη, φυλές, θρησκείες και χρώματα υπό την προστασία ΜΟΥ. Θα τους δώσω μεγάλα δώρα και υπόσχομαι να τους σώσω.

Είναι σημαντικό να μην αγνοείτε αυτούς που δεν ενδιαφέρονται να σωθούν. Είναι οι χαμένες ψυχές για τις οποίες σπαράζω και τις οποίες θα ακολουθήσω σε κάθε γωνία και κάθε χώρα της Γης ώσπου να τις φέρω στο Βασίλειο ΜΟΥ.

Θυμηθείτε αυτό το αίτημα. Θυμηθείτε την Επιθυμία ΜΟΥ να προσεγγίσω αυτούς που δεν ΜΕ ξέρουν και αυτούς που δεν θέλουν να ΜΕ ξέρουν.

Ο Ιησούς σας

09/05/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.