ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η ζωή σας δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια φευγαλέα στιγμή σε ολόκληρη τη διάρκεια της ζωής σας. Είστε στην εξορία

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου του 2013, στις 16:45

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, είναι η μεγαλύτερη επιθυμία ΜΟΥ να προσκαλέσω για επιστροφή σε ΜΕΝΑ όλους αυτούς τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι χωρίστηκαν αό ΕΜΕΝΑ στη ζωή τους. Πολλές ψυχές, οδηγούμενες από την ιδέα, ότι ο Θεός θα μπορούσε να μην υπάρχει στην πραγματικότητα, αποφάσισαν να ξεχάσουν ΕΜΕΝΑ, τον αγαπημένο τους Ιησού. Στενοχωριέμαι γι’ αυτούς τους φτωχούς συγχυσμένους ανθρώπους, γιατί τους αγαπώ ειλικρινά και MOY λείπει η παρέα τους.

Αν απομακρύνθηκες μακριά από ΜΕΝΑ και δυσκολεύεσαι να συμβιβάσεις την άποψή σου – που επικεντρώνεται στο σύγχρονο κόσμο γρήγορου ρυθμού – με μια απλή πίστη σε ΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό, τότε επίτρεψέ ΜΟΥ να σε βοηθήσω να καταλάβεις. Διαχωρίστηκες από ΜΕΝΑ λόγω της αμαρτίας. Όταν η αμαρτία καταστρέφει την ψυχή σας, ένα σκοτάδι κατεβαίνει επάνω σ’ αυτήν και αυτό την δυσκολεύει να δεχτεί το Φως του Θεού. Όταν συμβαίνει αυτό, η καρδιά σας γίνεται πιο σκληρή. Και τότε η διάνοια σας γίνεται ενεργή – και αυτό είναι που σχηματίζει μέσα σου τη λάθος πεποίθηση, ότι ο Θεός θα μπορούσε να μην Υπάρχει, διότι η λογική σου υαγορεύει ότι ΑΥΤΟΣ δεν μπορεί να υπάρχει.

Η ζωή σας δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια φευγαλέα στιγμή σε ολόκληρη τη διάρκεια της ζωής σας. Είστε στην εξορία. Η Αλήθεια βρίσκεται στο μέλλον, όταν τελικά θα έρθετε σπίτι στο Θεό στη φυσική σας κατάσταση. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για τον άνθρωπο να παραμείνει κοντά ΜΟΥ – αφού αντιμετωπίζει τόσους πολλούς αποσπασμούς, πειρασμούς και το σκοτάδι στη Γη.

Εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε σε θέση να αισθανθείτε την Παρουσία ΜΟΥ ή την Αγάπη ΜΟΥ, θα ήθελα να πείτε αυτή την Σταυροφορία της Προσευχής (119) Για να αισθανθώ την Αγάπη του Ιησού

«Ω Ιησού, βοήθησέ με, γιατί είμαι τόσο μπερδεμένος.

Η καρδιά μου δεν ανοίγει για ΣΕΝΑ.

Τα μάτια μου δεν μπορούν να ΣΕ δουν.

Το μυαλό μου ΣΕ μπλοκάρει.

Το στόμα μου δεν μπορεί να προφέρει λόγια που θα ήταν μια παρηγοριά για ΣΕΝΑ.

Η ψυχή μου είναι τυλιγμένη στο σκοτάδι.

Παρακαλώ, λυπήσου με, τον φτωχό αμαρτωλό.

Είμαι αβοήθητος, στερούμαι την Παρουσία ΣΟΥ.

Γέμισέ με με τις Χάρες ΣΟΥ, έτσι ώστε να έχω το θάρρος
να στραφώ σε ΣΕΝΑ για να ικετεύω για το Έλεός ΣΟΥ.

Βοήθησέ με, τον χαμένο μαθητή ΣΟΥ, που ΣΕ αγαπάει, αλλά δεν αισθάνεται πλέον την αγάπη που θα τον ενθάρρυνε να δει και να αποδεχθεί την Αλήθεια. Αμήν.»

Δεν είναι εύκολο να είστε σε ενότητα με ΜΕΝΑ. Πρέπει να ειμείνετε μέχρι να νιώσετε στην ψυχή σας την Παρουσία ΜΟΥ. Καλέστε ΜΕ και θα τρέξω και θα αγκαλιάσω τη φτωχή, άθλια ψυχή σας, και θα σας πάρω, θα οδηγήσω και θα σας φέρω στην Αιώνια Σωτηρία. Ανεξάρτητα από το τι έχετε κάνει, δεν πρέπει να φοβάστε να ΜΕ καλέσετε. Θα απαντήσω σε κάθε αμαρτωλό, ανεξάρτητα από το ποιος είναι. Κανένας από εσάς δεν είναι χωρίς το στίγμα της αμαρτίας. Περιμένω την κλήση σας.

Ο Ιησούς σας

03/09/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.