ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η επιδίωξη του πλούτου

Μήνυμα 24 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου του 2010, στις 12:00

 

Αγαπητή κόρη ΜΟΥ, συγκεντρώσου και άκουσε αυτά που έχω να πω. Περνάς τώρα μια περίοδο αλλαγών, από τη στιγμή, που έλαβες το πρώτο Μήνυμα. Παρακαλώ, κατάναβε, ότι αυτά τα Μηνύματα προέρχονται από ΜΕΝΑ και μην έχεις άλλο αμφιβολίες. Αυτό θα σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στην εργασία, για την οποία έχεις κληθεί.

Σε σχέση με τα θέματα, που συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο, γίνεται όλο και πιο σαφές, μέρα με τη μέρα, αυτό που κακές κοσμικές κυβερνήσεις προσπαθούν να επιβάλουν στον κόσμο. Τα Ηνωμένα Έθνη, ένα από τα πολλά μέτωπα αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης, προσπαθούν να εξαλείψουν όλες τις Διδασκαλίες ΜΟΥ και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα μέσα για να το πράξουν.

Μην φοβάσαι, γιατί οι πιστοί ΜΟΥ θα παλεύουν σκληρά και δε θα ΜΕ απαρνηθούν, ειδικά σ’ εκείνες τις χώρες, που είναι αφιερωμένες σε ΜΕΝΑ, και οι οποίες έχουν θερμή και ακλόνητη πίστη. Δε θα κάνουν πίσω. Οι κακοί θα είναι αδύναμοι απέναντι σ’ εκείνους, που έκαναν πολλή προσπάθεια στην καθοδήγηση των παιδιών τους μέσα στο φως.

Σου είχε ήδη ειπωθεί, ότι η Οργή του Πατέρα ΜΟΥ σύντομα θα εμφανιστεί, αφού ο άνθρωπος όλο και περισσότερο προσπαθεί να ΜΕ απαρνηθεί.

Ο κόσμος έχει την ίδια εμφάνιση. Οι άνθρωποι έχουν την ίδια εμφάνιση. Ο κόσμος της τηλεόρασης με τη δική του ροζ-χρωματισμένη γοητεία μοιάζει το ίδιο. Οι άνθρωποι χώνουν τα κεφάλια στην άμμο. Νομίζουν ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να είναι έτσι. Δυστυχώς, κάνουν λάθος. Το καθήκον ΜΟΥ μπροστά στα παιδιά ΜΟΥ είναι να τα σώσω. Να μην σας αφήσω να σας απορροφάει το κενό των υποσχέσεων, τα άδεια όνειρα και οι ψευδείς φιλοδοξίες. Αυτές είναι οι απολαύσεις, στις οποίες αφοσιωθήκατε για πολλά, πολλά χρόνια. Μέσω αυτών των υποσχέσεων έχετε πεισθεί, χωρίς τη δική σας υπαιτιότητα, ότι πρέπει να ακολουθείτε αυτόν το δρόμο της αυτοικανοποίησης. Να κερδίζετε για τον εαυτό σας και να επιβραβεύετε τον εαυτό σας. Σας έλεγαν να είστε το νούμερο ένα, ανεξάρτητα από το κόστος. Εσείς, με τις φιλοδοξίες σας, αναζητώντας πλούτη για σας και τα παιδιά σας, θέλοντας να είστε καλύτεροι από τους αδελφούς και τις αδελφές σας, και με τη συνεχής, επίμονη επιδίωξη για την αυτοαποδοχή – έχετε εξαπατηθεί.

Τα παιδιά ΜΟΥ είχαν τραφεί μ’ αυτές τις φιλοδοξίες, με τη λάμψη και τη γοητεία τους από τον απατεώνα. Πολλά από τα παιδιά ΜΟΥ θα γελάνε μ’ αυτό το Μήνυμα και θα πουν, ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Δυστυχώς, ο απατεώνας υπάρχει και πολλά από τα παιδιά ΜΟΥ δεν το δέχονται.

Αυτός είναι πονηρός και κρύβεται πίσω από τα πράγματα, τους ανθρώπους, τις δράσεις και τα ελκυστικά ερεθίσματα. Η σαγηνευτική γοητεία του εκδηλώνεται σήμερα με το τρόπο, που αν ρωτήσετε κάποιον τι θα επιθυμούσε: τα χρήματα ή την ευκαιρία να συμφιλιωθεί με μια χαμένη οικογένεια, θα διάλέγε τα χρήματα. Ρωτήστε τους άλλους αν θα πρώδιδαν τον αδελφό ή την αδελφή του για υλικά οφέλη, και η απάντηση θα είναι: ναι. Ρωτήστε ένα μικρό παιδί αν θα ήθελε να αλλάξει την καθημερινή ζωή του για μια ζωή γεμάτη θαύματα και ενθουσιασμό, και η απάντηση θα είναι: ναι.

Γιατί, λοιπόν, τα παιδιά ΜΟΥ δεν μπορούν να καταλάβουν, πως όταν τους δίνεται το μεγάλο βραβείο (grand prize), αυτά θέλουν ακόμα πιο πολύ και πιο πολύ; Ο πλούσιος άνθρωπος, που θα κερδίσει κάτι μία φορά, θα συνεχίζει να θέλει όλο και περισσότερο. Ο λόγος αυτού είναι, ότι το δώρο του σατανά αφήνει μια αίσθηση κενού μέσα σας, την οποία δεν καταλαβαίνετε. Κι έτσι συνεχίζετε στην προσπάθειά σας να κερδίσετε περισσότερα, και συνήθως αυτό γίνεται εις βάρος του συνανθρώπου σας. Κανένας άνθρωπος δεν αποκτά μεγάλη περιουσία χωρίς να συναντήσει στο δρόμο του ανθρώπους, που υποφέρουν με κάποιο τρόπο. Κανένας άνθρωπος δεν επιτυγχάνει τη φήμη, αν κάποιος άλλος δε θα χρειαστεί να βολευτεί χωρίς αυτήν. Ο άνθρωπος, που δε μοιράζεται τον πλούτο του, είναι χαμένος. Ένας άνθρωπος, που δεν έχει τίποτα, προσπαθεί να μοιραστεί με άλλους περισσότερο από τους ανθρώπους, που ζουν με ανέσεις.

Οι Διδασκαλίες ΜΟΥ δεν μπορεί να αγνοούνται

Γιατί τα παιδιά ΜΟΥ αγνοούν αυτές τις Διδασκαλίες, που διδάσκονται από τους αποστόλους ΜΟΥ από τότε που έγινε η Καινή Διαθήκη; Γιατί δε μελετούν το δόγμα, που περιέχει; Πιστεύουν ότι γράφτηκαν από τους μαθητές ΜΟΥ, για να μην τις ακούνε οι άνθρωποι; Αυτές οι Διδασκαλίες, δεν έχουν αλλάξει από τότε, που έφυγα από αυτή τη Γη. Είναι εδώ για έναν λόγο. Μπορείτε να αλλάξετε την ερμηνεία τους, να αποδυναμώσετε τον τόνο τους, να προσθέσετε ένα νέο νόημα ή να διαγράψετε κάποια τμήματα, αλλά ένα πράγμα θα παραμείνει. Και αυτή είναι η Αλήθεια. Η Αλήθεια θα παραμείνει πάντα η ίδια. Δεν μπορεί και δεν πρόκειται να αλλάξει για να τεριάζει στην ανθρωπότητα. Σκεφτείτε το εξής. Καθίστε και ακούστε. Δεν μπορείτε να ακολουθείτε αυτόν το δρόμο και να περιμένετε, ότι θα μπείτε στο Βασίλειο του Πατέρα ΜΟΥ. Πολλοί από εσάς δικαιολογούν τον πλούτο και τη φήμη, και τα αποδίδουν στην τύχη. Αυτό που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν είναι, ότι πολλοί από εσάς εν τω μεταξύ πούλησαν τις ψυχές τους στον πονηρό.

Μερικά από τα παιδιά ΜΟΥ γνωρίζουν, ότι έχουν διαπράξει αυτό το σοβαρό αμάρτημα, αλλά το αγνοούν. Άλλοι πραγματικά νομίζουν, ότι απλά κάνουν το καλύτερο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, αλλά πρέπει να καταλάβουν, ότι η οικονομική ασφάλεια είναι αποδεκτή. Η επιδίωξη της πολυτέλειας και του πλούτου – δεν είναι.

Η πραγματικότητα είναι, ότι ένα τεράστιο ποσό του πλούτου αποκτήθηκε μέσω αμαρτίας. Ο πλούτος, που μπορεί να αποκτηθεί χωρίς αμαρτία, οδηγεί στην αμαρτία.

Παρά τις Διδασκαλίες της Εκκλησίας του Πατέρα ΜΟΥ σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι εξακολουθούν να μη δέχονται τις Διδασκαλίες ΜΟΥ. Οι πλούσιοι, οι οποίοι αγωνίζονται για τα υλικά αγαθά, έχουν ένα θεό. Οι φτωχοί, που αγωνίζονται για τον πλούτο, έχουν ένα θεό. Και οι δύο είναι ένας θεός. Χρήματα. Το χρήμα είναι άχρηστο, εάν έχουν αποκτηθεί με ανέντιμο τρόπο.

Χρήματα, τα υλικά αγαθά και όλα τα άλλα πράγματα, που αποκτούνται από εκείνους, που θεορούν τους εαυτούς τους ως καλότυχους, πρέπει να μοιράζονται με όσους έχουν ανάγκη. Τα χρήματα που δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, είναι χωρίς νόημα αν οι άνθρωποι αναζητούν τη δόξα και προσοχή.

Να είστε βέβαιοι, πως όταν το κακό που σχεδιάζεται τώρα, θα σας αφήσει με άδειες τσέπες, τότε θα συνειδητοποιήσετε πόσο λίγο αξίζουν τα χρήματα. Όταν αυτή η κακή οργάνωση θα αναλάβει τον έλεγχο των χρημάτων σας και δε θα μπορείτε να τα αγγίξετε χωρίς να συμφωνείτε για τους όρους τους, τότε επιτέλους θα καταλάβετε, ότι χρειάζεστε έναν άλλο δρόμο προς την ευτυχία.

Τα χρήματά σας θα είναι άνευ αξίας. Θα πρέπει τότε να επιβιώσετε σαν στη ζούγκλα. Εκείνοι που έχουν το ένστικτο για επιβίωση, θα έχουν ευκολότερα από ό, τι εκείνοι, που δεν είχαν ποτέ πριν την ανάγκη να εργαστούν με λυγισμένα γόνατα. Οι σπόροι για να καλλιεργείτε το φαγητό σας θα σημαίνουν περισσότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια. Ένα απλό φρούτο θα έχει μεγαλύτερη αξία από ό, τι ένα αυτοκίνητο. Διότι, όταν είστε απογυμνωμένοι, καλείτε το Δημιουργό σας. Και μόνο τότε ξέρετε, ότι μετράει μόνο η αγάπη στην καρδιά. Γιατί χωρίς αγάπη δεν μπορείτε να αναπτύσσεστε ούτε να μπείτε στο Βασίλειο του Πατέρα ΜΟΥ.

Σκεφτείτε τώρα. Να είστε προσεκτικοί στην αναζήτησή σας για τον πλούτο. Σταματήστε προτού να είναι πολύ αργά. Να μοιράζεστε και να ακολουθείτε το δρόμο ΜΟΥ. Αυτό είναι ένα σκληρό μάθημα για τα παιδιά ΜΟΥ, που έχουν την αίσθηση της αβεβαιότητας.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας σας Ιησούς Χριστός

30/11/2010 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.