ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

H Οργή του Θεού θα πέσει στη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Μήνυμα 69 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου του 2011, στις 19:00

 

Αγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πρέπει να σου πω με μεγάλη θλίψη, ότι οι οικολογικές καταστροφές που είναι εω αναμονή, θα οδηγήσουν σε τεράστιες απώλειες ζωών στην Ασία και στην Ευρώπη, στη Ρωσία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η Οργή του Θεού, του Αιώνιου Πατέρα ΜΟΥ θα πέσει γρήγορα στην Παγκόσμια Συμμαχία, που για το δικό της όφελος, σχεδιάζει μυστικές οργανώσεις, με σκοπό να φέρουν το θάνατο για τον υπόλοιπο κόσμο.

Είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία της ευημερίας, την ανάπτυξη της γεωργίας και νέες τεχνολογίες, οι οποίες θα μπορούσαν να σας καταπλήξουν, αν δεν ήταν τόσο διαβολικά στους σκοπούς τους. Αυτοί οι άνθρωποι, από όλες τις χώρες του κόσμου, είναι πλούσιοι, ισχυροί, ταλαντούχοι και ελέγχουν τις τράπεζες, το στρατό, τις διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις, την αστυνομία, τις κυβερνήσεις, τους προμηθευτές ενέργειας και τα μέσα ενημέρωσης. Κανένας από εσάς δε θα αποφύγει τα νύχια τους, αν δε θα σας πω πώς να το κάνετε.

Η προσευχή, και πάνω απ’ όλα το Ροζάριο του Θείου ελέους θα διασπείρει τη μετάνοια, και με την προσευχή του Αγίου Ροζαρίου θα αποδυναμωθεί το έργο αυτών των κακών παρασίτων, των οποίων το είδωλο είναι ο σατανάς. Είναι ενδιαφέρον, ότι πολλοί από τους φανατικούς παγιδευμένους σ’ ένα ύπουλο δίκτυο πιστεύουν, ότι είναι απλά φιλόδοξοι στη φυσική επιθυμία τους να επιτύχουν τον πλούτο και δεν έχουν καμία θρησκευτική πεποίθηση. Αυτό που δεν ξέρουν είναι, πως εξαπατήθηκαν από το σατανά και επιρεάζονται απ’ αυτόν καθημερινά στις σκέψεις τους, στις φιλοδοξίες, στα λόγια και στις πράξεις. Πόσο τυφλοί είναι!

Όπου μαζεύονται, η Οργή του Θεού θα πέσει με τρομερή δύναμη. Αυτό ήδη συμβαίνει. Θα σταματηθούν, αλλά η διαδικασία αυτή θα πάρει λίγο χρόνο. Αυτό δε θα τους σταματήσει εντελώς, αλλά θα αραιώσει τις φοβερές συνέπειες, που θα μπορούσαν αλλιώς να έχουν οι ενέργειές τους.

Η Ευλογημένη Αγία Τριάδα είναι ήδη ενεργή στην επικοινωνία με επιλεγμένες ψυχές σε όλο τον κόσμο. Οι πιστοί άνθρωποι το έχουν ήδη παρατηρήσει. Όποιος δεν πιστεύει στο Θεό Πατέρα, νομίζει ότι έχει να κάνει μόνο με τους οπαδούς της θεωρίας του αφανισμού του κόσμου. Παρόλο που πραγματικά πολλοί άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να παρουσιάζουν σήμερα ψευδείς ισχυρισμούς, μην τους αγνοείτε, παρακαλώ, χωρίς πρώτα να ακούσετε τι έχουν να πουν.

Προσευχηθείτε πάντα για καθοδήγηση σ’ αυτούς τους δύσκολους και συγκεχυμένους καιρούς.
Επικεντρώστε την προσοχή σας σε ΜΕΝΑ, το Θείο Σωτήρα σας την κάθε στιγμή.

Θα κρατάω τα χέρια σας και θα σας βοηθήσω να αποφύγετε τους πειρασμούς. Πολλοί άνθρωποι θα πέσουν σε πανικό, όταν δουν πώς αυτές οι Προφητείες πραγματοποιούνται και σε πολλές περιπτώσεις θα τους παραλύσει ο φόβος. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται, διότι η περίοδος αυτή θα διαρκέσει λίγο. Μετά θα υπάρξει Νέος Ουρανός και Νέα Γη, όπου όλοι θα ζουν πολύ, ευτυχισμένα και στην ειρήνη, στην ένωση με ΜΕΝΑ. Όσο περισσότεροι άνθρωποι θα μετανοήσουν και θα ζητήσουν από το Θεό Πατέρα την καθοδήγηση, τόσο πιο μειωμένες θα είναι οι επιπτώσεις της κακής κυριαρχίας, προγραμματισμένης από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Πηγαίνετε τώρα στην ειρήνη. Προσευχηθείτε να ενισχυθεί η πίστη σας σε ΜΕΝΑ.

Ο Ελεήμων Σωτήρας σας και Δίκαιος Κριτής, ο Ιησούς Χριστός

17/04/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.