ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η ταπεινότητα είναι απαραίτητη για να μπει κανείς στον Ουρανό

Μήνυμα 77 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 29 Απριλίου του 2011, στις 15:15

 

γαπημένη κόρη ΜΟΥ, η ταπεινότητα είναι ένα μάθημα, το οποίο πρέπει να μάθουν όλοι, όσοι επιθυμούν να εισέλθουν στη Βασιλεία ΜΟΥ.

Η ταπεινότητα δηλώνει τη μικρότητά σας στα Μάτια ΜΟΥ, κι έτσι ΜΕ τιμάτε, το Σωτήρα σας, τον ΥΙΟ του Θεού, που έγινε Άνθρωπος. Χωρίς αυτήν αναπτύσσεται η υπερηφάνεια. Είναι άσκοπο, εάν θέλετε να δηλώνετε τους εαυτούς σας ως κατάλληλους για τη Βασιλεία ΜΟΥ.

Στο σημερινό κόσμο η ταπεινότητα δεν είναι αποδεκτή, σε μια εποχή, που η αυτοπεποίθηση και η επιθυμία να πετύχετε τη βελτίωση του εαυτού σας μπροστά στους άλλους, θεωρούνται αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά. Εκείνοι που εξυψώνουν τους εαυτούς τους ή δεν προχωράνε με αυτοπεποίθηση και αλαζονεία, αγνοούνται στον κόσμο. Η ταπεινότητα και γενναιοδωρία προς τους άλλους, που τους χαρακτηρίζει, θεωρείται ως αδυναμία – δεν είναι αντάξιοι το ενδιαφέρον, για να συμπεριληφθούν στην παρέα τους. Ωστόσο, αυτή η αντίθετη στην υπερηφάνεια αρετή, είναι το κλειδί για την είσοδο στη Βασιλεία των Ουρανών. Έτσι λοιπόν αυτό, που θεωρείται ως μέθοδος της ανάπτυξης που οδηγεί στην επιτυχία, το κλειδί για την ευημερία και τον πλούτο στη ζωή, είναι ακριβώς η συνταγή, η οποία θα σας οδηγήσει στο Σκοτάδι μετά το θάνατο.

Η ταπεινότητα, όπου δέχεστε, ότι πρέπει να υπηρετείτε πάνω απ’ όλα τον Κατασκευαστή και Δημιουργό σας, είναι αυτό, που είναι πραγματικά σημαντικό. Δηλώνοντας τη μηδαμινότητά σας, διακηρύττετε τη Δόξα του Θεού.

Η ταπεινότητα είναι μια αρετή, η οποία είναι πολύτιμη όχι μόνο στα Μάτια ΜΟΥ, αλλά είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της πνευματικής ανάπτυξής σας. Σημαίνει την τοποθέτηση των άλλων πριν από τον εαυτό σας – για τη Δόξα του Θεού.

Ωστόσο τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα μπορείτε να πέσετε σε μια κατάσταση υπερηφάνειας.

Προειδοποίηση για τις επιλεγμένες ψυχές

Κοιτάξτε αυτούς, που έχουν εργαστεί σκληρά για την ανάπτυξη της πνευματικής ζωής τους, για να ΜΟΥ δώσουν χαρά. Στη συνέχεια πάρτε υπόψη αυτές τις τυχερές ψυχές, στις οποίες έχουν δοθεί δώρα, για να ενεργούν στον κόσμο -μέσω της Δύναμης του Αγίου Πνεύματος – ως οραματιστές. Πολύ συχνά, έχοντας επιτύχει αυτές τις Χάρες, λεπτώς αρχίζουν να βλέπουν τους εαυτούς τους ως πιο μοναδικούς από τους αδελφούς και τις αδελφές τους. Καύχονται με τις ικανότητες που έχουν. Στη συνέχεια γίνονται επιλεκτικοί ως προς το πώς θα μοιραστούν αυτά τα δώρα. Η προσωπική τους δόξα επηρεάζει την ικανότητά τους να μεταδίδουν την Αλήθειασ. Αυτό που ξεχνούν είναι, πως όλα τα δώρα που τους δόθηκαν, προέρχεται από ΜΕΝΑ. Κι ΕΓΩ αγαπάω όλους. Τα δώρα δόθηκαν, για να μεταδίδονται. Όπως δίνω αυτά τα δώρα στις επιλεγμένες ψυχές – για το καλό των άλλων, έτσι μπορώ να τα πάρω πίσω.

Η κομπορρημοσύνη σας αποτρέπει να ακολουθείτε πραγματικά τα βήματά ΜΟΥ. Μάθετε να είστε ταπεινοί, υπομονετικοί και χωρίς υπερηφάνεια. Αν εργάζεστε για την ταπεινότητά σας, θα σας δοθεί μια ξεχωριστή θέση στην Καρδιά ΜΟΥ. Ενώ επιλέγω ορισμένους ανθρώπους ως επιλεγμένες ψυχές, πρέπει να το θεωρούν ως Χάρη. Ποτέ δεν πρέπει να σκέφτονται, ότι είναι πιο σημαντικοί στα Μάτια ΜΟΥ, επειδή αγαπάω τον καθέναβ από εσάς. Ωστόσο θα ανταμείψω την καλή δουλειά, όταν θα δείξετε την ταπεινότητα σε ΜΕΝΑ και στους αδελφούς και αδελφές σας.

Ο Στοργικός Σωτήρας σας

Ιησούς Χριστός

29/04/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.