ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η θλίψη για την απώλεια των παιδιών ΜΟΥ, που δε θέλουν να έχουν καμία σχέση με ΜΕΝΑ

Μήνυμα 202 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου του 2011, στις 21:30

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, προετοιμάστε τις οικογένειές σας για την Προειδοποίηση. Ζητήστε από τα παιδιά ΜΟΥ σε όλο τον κόσμο να αναζητούν συγχώρεση για τις αμαρτίες τους. Το αίτημά τους πρέπει να προέρχεται από την καρδιά. Εάν δε θα συμβεί αυτό, θα υποστούν καυτό πόνο του Καθαρτηρίου κατά τη διάρκεια του Φωτισμού με το Θείο Έλεός ΜΟΥ, όταν θα σταθώ μπροστά στον καθέναν από σας.

Η ερχόμενη Κάθαρση θα αφήσει στις ψυχές σας τόσο μόνιμη και αξέχαστη εντύπωση, που θα παραμείνετε στην αγκαλιά της Καρδιάς ΜΟΥ για αιωνιότητα.

Απ’ αυτούς από εσάς, που ΜΕ γνωρίζουν και αγαπάνε, ζητάω να ετοιμαστείτε τώρα για το Μεγαλύτερο Δώρο ΜΟΥ. Προμηθευτείτε με αγιασμένα κεριά και το αγίασμα. Να είστε έτοιμοι, για να μπορείτε να ενταχθείτε στην προσευχή με τους Αγίους στον Ουρανό για τη σωτηρία των ψυχών όλων των παιδιών ΜΟΥ σε όλο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά στη ζωή σας θα είστε πραγματικά μόνοι στην Παρέα ΜΟΥ. Στη σιωπή θα γίνετε μάρτυρες της Σταύρωσής ΜΟΥ, και οι άπιστοι θα καταλάβουν επιτέλους την Αλήθεια των Βασάνων ΜΟΥ για την ανθρωπότητα.

Εσείς, παιδιά ΜΟΥ, θα κατανοήσετε και θα καλωσορίσετε το Μμεγάλο ΜΟΥ Δώρο του Ελέους, και θα σας δοθεί η δύναμη γνωστή μόνο στους Αγίους στον Ουρανό. Αυτή η δύναμη θα αποτελέσει αργότερα τη βάση για το νέο στρατό ΜΟΥ στη Γη. Αυτός ο μεγάλος στρατός θα σώσει εκατομμύριες άλλες ψυχές από τα νύχια του στρατού υπό την ηγεσία του αντιχρίστου. Τώρα η προσευχή θα σώσει και θα βοηθήσει στη μετάνοια εκατομμυρίων σ’ αυτήν την κρίσιμη στιγμή από τη Δημιουργία του ανθρώπου.

Παιδιά, επιτρέψτε ΜΟΥ να σας αγκαλιάσω εκ των προτέρων. Επιτρέψτε ΜΟΥ να σας δώσω το θάρρος και τη δύναμη, για να ΜΟΥ φέρετε περισσότερες ψυχές. Χρειάζομαι την αγάπη σας. Οι Πληγές ΜΟΥ είναι ανοιχτές. Η Θλίψη ΜΟΥ έχει φθάσει στην κορυφή λόγω απώλειας τόσων πολλών παιδιών ΜΟΥ, που δε θέλουν να έχουν καμία σχέση με ΜΕΝΑ.

Νιώθω ερημωμένος και μόνος. Παιδιά, βοηθήστε ΜΕ να τα σώσω στην ώρα. Παρόλο που η Μεγάλη ΜΟΥ Πράξη του Ελέους θα φέρει το Θείο Φως στον κόσμο τέτοιου μεγέθους, που θα σας κόψει την ανάσα, θα είναι επίσης μια στιγμή της θλίψης για εκείνους, που δε θα είναι σε θέση να αντέξουν το σοκ.

Παρακαλώ, μην ανησυχείτε. Έρχομαι με Μεγάλη Αγάπη και Συμπόνια για όλους εσάς. Λόγω του οτι σας αγαπάω, κάνω τώρα αυτό το βήμα για να σας σώσω από τις ποταπές πράξεις, που πραγματοποιούνται από τις παγκόσμιες δυνάμεις, οι οποίες θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό του κόσμου. Θέλουν να το κάνουν μέσω του ελέγχου. Δε θα τους επιτρέψω να το κάνουν αυτό. Ο Πατέρας ΜΟΥ περιμένει. Αν ο άνθρωπος θα παραδεχθεί τις αμαρτίες που διέπραξε, τότε ο κόσμος θα γίνει ένα μέρος της ειρήνης και της αγάπης. Αν δε θα καταφέρει να πάρει το μάθημα από την Προειδοποίηση, δε θα γλιτώσει. Έτσι θα γίνει, όταν το Χέρι του Πατέρα ΜΟΥ θα πέσει.

ΕΓΩ Είμαι ο Ιησούς Χριστός

Ο βασιλιάς και ο Σωτήρας όλης της ανθρωπότητας

22/09/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.