ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Παναγία: Η ελπίδα δεν μπορεί ποτέ να εγκαταλειφθεί προς όφελος του φόβου

Μήνυμα 286 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου του 2011, στις 15:30

Παιδί Μου, πρέπει γρήγορα να ειπωθεί στον κόσμο για την Αγάπη και το Έλεος, που ο ΥΙΟΣ Μου ο Ιησούς Χριστός έχει για κάθε άνθρωπο πάνω στη Γη.

ΑΥΤΟΣ αγαπάει όλους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με χλιαρές ψυχές και εκείνων, που δεν ΤΟΝ ξέρουν.

Ποτέ μην έχετε αμφιβολίες, ότι τους ίδους ανθρώπους, που μπορεί να έχουν πνευματικές ελλείψεις, τους αγαπάει ΑΥΤΟΣ. Θα τους δοθεί Μεγάλη Ελπίδα, όταν θα τους περιβάλλει το Έλεος του ΥΙΟΥ Μου.

Ο Ουρανός θα χαίρεται, όταν αυτοί οι άνθρωποι θα ανοίξουν τα μάτια τους για την Αλήθεια κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης. Θα είναι έτσι, όταν δεχθούν την Αγάπη και την Ελπίδα, που θα τους δοθούν. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο Δώρο, που θα λάβουν ποτέ σ’ αυτή τη ζωή στη Γη.

Παιδί Μου, οι άνθρωποι δεν πρέπει ποτέ να καταδικάζουν αυτούς, που δεν τιμάνε τον Πατέρα Μου. Ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείψουν την ελπίδα για όσους απορρίπτουν επίσης τον ΥΙΟ Μου. Όλες αυτές τις ψυχές αγαπάει με βαθιά τρυφερότητα ο ΥΙΟΣ Μου, ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να τους σώσει.

Ελπίδα, παιδί Μου, είναι ένα Δώρο από το Θεό Πατέρα. Δεν μπορεί ποτέ να εγκαταλειφθεί προς το όφελος του φόβου ή της άρνησης. Το Έλεος του ΥΙΟΥ Μου δε γνωρίζει όρια. Σύντομα θα δοθεί στον καθέναν από σας.

Παιδιά, η ελπίδα και η χαρά πρέπει να είναι στην πρώτη θέση στις σκέψεις σας, γιατί ο ΥΙΟΣ Μου είναι έτοιμος να παραχωρήσει στα παιδιά ΤΟΥ τόσο Μεγάλο Δώρο για να σώσει τον κόσμο.

Θέλει να είναι όλοι οι άνθρωποι ένα μέρος αυτής της υπέροχης, Ένδοξης Εποχής της Ειρήνης, που περιμένει όλους εσάς.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, για να καλωσορίσουν όλες οι ψυχές στη Γη αυτό το Δώρο της Αγάπης με ανοιχτές και ταπεινές καρδιές.

Μέσα από την Προειδοποίηση θα εμφανιστεί τελικά στην ανθρωπότητα το Έλεος του Θεού.

Μετά δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία για το πόσο αγαπάει και λατρεύει όλα τα παιδιά ΤΟΥ.

Η Αγαπημένη Μητέρα σας
Η Βασίλισσα των Ουρανών

17/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.