ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Παναγία: «Ο Προφήτης των Έσχατων Καιρών καθοδηγούμενος από τον Ουρανό»

Μήνυμα 285 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου του 2011, στις 22:35

 

Παιδί Μου, έρχομαι σε σένα για να σου φέρω την παρηγοριά της καρδιάς. Εσύ, δυνατό παιδί Μου, θα είσαι σε θέση να αντέχεις από τώρα τον πόνο σε τέτοιο βαθμό, που θα τον καλωσορίζεις, και μ’ αυτό θα αποδείξεις την αντοχή σου, ενώ αγωνίζεσαι για να διακηρύξεις το Λόγο του πολύτιμου ΥΙΟΥ Μου του Ιησού Χριστού.

Εσύ, παιδί Μου, είσαι διχασμένη. Κάθε μέρα φέρνει σ’ αυτή τη δουλειά περισσότερες νέες προκλήσεις, πολλές απ’ αυτές είναι δύσκολες.

Τώρα είναι η ώρα να σηκώσετε την πανοπλία χωρίς κανένα φόβο. Πήγαινε εμπρός και να αγωνίζεσαι για τον ΥΙΟ, για να διασφαλίσεις, πως το Άγιο Λόγο ΤΟΥ θα ακουστεί γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην καθυστερείς. Μην επιτρέψεις την απόσπαση της προσοχής.

Σε αγαπώ παιδί Μου. Προστατεύεσαι πλήρως από τις ζημιές. Δεν παρατήρησες πόσα λίγα σε επηρεάζουν τώρα, όταν δέχεσαι επίθεση από άλλους γι’ αυτό το έργο; Είναι η Χάρη της προστατευτικής πανοπλίας.

Πολέμησε κατά του σατανά με το δικό σου στρατό των πολεμιστών και βοήθησε να σωθεί ολόκληρη η ανθρωπότητα.

Είσαι αληθινός Προφήτης των Εσχάτων Καιρών καθοδηγούμενος από τον Ουρανό, για να βοηθήσεις στην μετάνοια του κόσμου. Η βοήθεια θα σταλεί σύντομα. Προετοιμαστείτε. Να χαίρεστε, διότι είναι Υπέροχο Δώρο.

Καθοδηγείσαι σε κάθε βήμα που κάνεις, γι’ αυτό απλά εμπιστέψου στον Ιησού και πάντα να υπακούς τον Ουράνιο Πατέρα Μου.

Να είσαι γενναία, θαρραλέα και προχώρα χωρίς φόβο στην ψυχή σου.

Η Ουράνια Μητέρα σας
Η Βασίλισσα των Αγγέλων

16/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.