ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο Θεός Πατέρας: Δεχθείτε την τελευταία ευκαιρία ή θα αντιμετωπίσετε μια τρομερή τιμωρία

Μήνυμα 296 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου του 2011, στις 15:15

 

Κόρη ΜΟΥ, έχεις τώρα το καθήκον να ενημερώσεις τα παιδιά ΜΟΥ παντού για την επείγουσα ανάγκη να αναζητήσουν τη λύτρωση.

Λόγω του Μεγάλου Ελέους ΜΟΥ στέλνω τώρα τον ΥΙΟ ΜΟΥ, για να προσφέρω στην ανθρωπότητα μια τελευταία ευκαιρία να επιστρέψει σε ΜΕΝΑ, τον Επουράνιο Πατέρα σας.

Μπορώ να αποκαλύψω, ότι το Μεγάλο Έλεος, που θα παρουσιαστεί σε όλα τα παιδιά ΜΟΥ, θα λάβει χώρα μόνο μία φορά.

Εκείνα, τα παιδιά ΜΟΥ, πρέπει να αποδεχθούν αυτήν την τελευταία ευκαιρία της σωτηρίας ή να δεχθούν, ότι μια τρομερή τιμωρία θα πέσει επάνω στον κόσμο.

Κάθε ψυχή επάνω στη Γη θα βιώσει σύντομα τα σημάδια του Φωτισμού της Συνείδησης.

Όλοι θα πέσουν στα γόνατά τους από την ντροπή, όταν δουν, ίσως για πρώτη φορά, πόσο οδυνηρά οι αμαρτίες τους φαίνονται στα Μάτια ΜΟΥ.

Εκείνοι με μια καλή και ταπεινή καρδιά θα δεχθούν αυτό το Μεγάλο Έλεος με ευγνωμοσύνη και ανακούφιση.

Για άλλους θα είναι μια πολύ δύσκολη δοκιμασία και πολλοί θα απορρίψουν το Χέρι ΜΟΥ της Αγάπης και Φιλίας.

Προσευχηθείτε επιμελώς γι’ αυτές τις ψυχές, κόρη ΜΟΥ, γιατί χωρίς προσευχές δεν μπορεί να τους δοθεί η δεύτερη ευκαιρία.

Ο κόσμος θα δεχθεί τελικά τη Δύναμη του Ουράνιου Πατέρα τους, όταν το θαύμα στον ουρανό θα βιώνεται από όλους και παντού.

Η γέννηση του νέου κόσμου είναι σχεδόν επάνω σε σας. Πιάστε το Έλεός ΜΟΥ τώρα, ενώ μπορείτε ακόμα. Μην το αφήνετε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ενταχθείτε ως ένα σε ένωση μαζί ΜΟΥ, για να επωφεληθείτε από τη Νέα Εποχή Ειρήνης, που περιμένει όλες εκείνες τις ψυχές, που είναι σε κατάσταση χάριτος, οι οποίες αγαπούν ΕΜΕΝΑ.

Ωστόσο το Έλεός ΜΟΥ είναι τόσο μεγάλο, που η προσευχή για την ασυλία γι’ αυτές τις ψυχές, που δόθηκε από τον ΥΙΟ ΜΟΥ στον κόσμο μέσα από σένα, κόρη ΜΟΥ (βλ. παρακάτω απόσπασμα από τη Σταυροφορία Προσευχής 13) θα είναι τόσο ισχυρή, που οι ψυχές, που βρίσκονται ακόμη στο σκοτάδι μπορούν και θα σωθούν.

«Ω Ουράνιε Πατέρα, μέσω της Αγάπης του Αγαπημένου ΥΙΟΥ ΣΟΥ του Ιησού Χριστού, Του Οποίου το Πάθος στο Σταυρό μας λύτρωσε από την αμαρτία, σώσε παρακαλώ όλους εκείνους, που εξακολουθούν να απορρίπτουν το Χέρι του Ελέους ΤΟΥ. Γέμισε τις ψυχές τους, Αγαπητέ Πατέρα, με την απόδειξη της Αγάπης ΣΟΥ. ΣΕ ικετεύω, Ουράνιε Πατέρα, εισάκουσε την προσευχή μου και σώσε αυτές τις ψυχές από την αιώνια καταδίκη. Μέσα από το Έλεός ΣΟΥ επίτρεψέ τους να είναι πρώτοι που θα εισέλθουν στη Νέα Εποχή Ειρήνης στη Γη. Αμήν.»

 

Να θυμάστε παιδιά για τη δύναμη της προσευχής και πώς μπορεί αυτή να μετριάσει την τιμωρία.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, για να μπορεί ο κόσμος να σωθεί και να σωθεί και να μπορεί η Μεγάλη Θλίψη να αποφευχθεί.

Ο Ουράνιος Πατέρας σας
Ο Ύψιστος Θεός

28/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.