ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Κάθε είδος του Ελέους θα παρουσιαστεί σ’ εκείνους, που δεν αγαπούν τον Πατέρα ΜΟΥ

Μήνυμα 298 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου του 2011, στις 15:00

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, τα παιδιά ΜΟΥ σε όλο τον κόσμο, σύντομα θα έχουν αφυπνιστεί από ένα βαθύ, άδειο λήθαργο.

Όταν θα ξυπνήσουν στην Προειδοποίηση, πολλοί θα είναι τρομοκρατημένοι. Σ’ εκείνους, που θα είναι φοβησμένοι, έχω να πω αυτό:

Να είστε ευγνώμονες, διότι έχετε αφυπνιστεί από το σκοτάδι.

Να χαίρεστε, που σας παρουσιάζεται  το Φως του Ελέους ΜΟΥ. Αν το θεωρείτε οδυνηρό, τότε σας ικετεύω να ανέχεστε την κάθαρση με ταπεινότητα, διότι χωρίς αυτήν την κάθαρση δε θα έχετε την Αιώνια Ζωή, για την οποία έχετε το δικαίωμα.

Προσευχηθείτε σε ΜΕΝΑ να σας βοηθήσω σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, και ΕΓΩ θα σας σηκώσω και θα σας δώσω τη δύναμη που χρειάζεστε.

Εάν απορρίψετε το Χέρι ΜΟΥ του ελέους, θα σας δοθεί μόνο ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα για μετάνοια.

Σ’ εκείνους, που δεν αγαπούν τον Πατέρα ΜΟΥ θα παρουσιαστεί κάθε είδους Έλεος. Αλλά να ξέρετε, ότι η υπομονή ΤΟΥ εξαντλείται.

Θα παρουσιαστεί Μια Μεγάλη Πράξη του Ελέους ΜΟΥ. Θα είναι στο χέρι σας να γίνετε ταπεινοί και να ικετεύετε για το Έλεος. Δεν μπορεί να σας αναγκάσει λανείς να το πράξετε.

Προσευχηθείτε, αν δε θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αυτήν την κάθαρση, για να προσεύχονται τότε οι άλλοι για την ψυχή σας.

Μην φοβάστε ΕΜΕΝΑ. Μην απορρίπτετε το Χέρι ΜΟΥ της Διάσωσης, επειδή χωρίς ΕΜΕΝΑ είστε ένα τίποτα. Μην περιμένετε να φωνάξετε για την Αγάπη ΜΟΥ, όταν θα είναι πολύ αργά για να σας βοηθήσω.

Ο Σωτήρας σας
Ο Ιησούς Χριστός

29/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.