ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Πολύ σύντομα θα κάνω τον Εαυτό ΜΟΥ γνωστό

Μήνυμα 304 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου του 2012, στις 18:15

 

Κόρη ΜΟΥ, πολύ σύντομα θα κάνω τον Εαυτό ΜΟΥ γνωστό.

Οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί, αλλά χρειάζομαι περισσότερες προσευχές γι’ αυτούς, που θα πεθάνουν με άθλιο θάνατο μέσα σε θανάσιμο αμάρτημα κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης.

Καλώ τους πιστούς ΜΟΥ, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε γι’ αυτές τις φτωχές ψυχές.

Σας αγαπάω, αγαπημένοι ΜΟΥ πιστοί. Πόσο χαίρομαι με την αγάπη και την αγνότητα της καρδιάς, που βλέπω ανάμεσά σας. ΜΟΥ φέρνετε τόση παρηγοριά και ανακουφίζετε τον πόνο ΜΟΥ. Η αφοσίωσή σας είναι σαν ένα βάλσαμο στις ανοιχτές πληγές ΜΟΥ.

Στον κόσμο, όπου ακριβώς τόσοι πολλοί δε ΜΕ αναγνωρίζουν και ΜΕ απορρίπτουν, η πίστη σας, των αγαπημένων πιστών ΜΟΥ είναι αυτό, που ΜΟΥ φέρνει μεγάλη χαρά.

Το μαρτύριο ΜΟΥ υπαγορεύεται από το επίπεδο της Ευσέβειας στον κόσμο. Σ’ αυτόν τον κόσμο, που τιμάει τη φιλοδοξία, τη δόξα του εαυτού και τα ψεύτικα είδωλα.

Το Όνομά ΜΟΥ δε θεωρείται ως σημαντικό. Η Φωνή ΜΟΥ δεν ακούγεται πάνω από τη φασαρία των φωνών παθιασμένων με τον εαυτό τους.

Πόσο δυνατά φωνάζουν και καυχιούνται για τα επίγεια οφέλη τους. Αλλά οι ψίθυροι των αγαπημένων πιστών ΜΟΥ είναι αυτό, που ΜΟΥ επιτρέπει να μιλάω έτσι ώστε η Φωνή ΜΟΥ ακούγεται.

Εσείς, οι πιστοί ΜΟΥ, είστε τώρα ενωμένοι μαζί ΜΟΥ με έναν τρόπο, που θα σας εκπλήξει.

Πήγαινε κόρη ΜΟΥ και πες στους αγαπημένους πιστούς ΜΟΥ, ότι τους αγαπάω, και ότι οι Χάρες ΜΟΥ θα τους κάνουν αρκετά ισχυρούς για να διακηρύξουν το Άγιο Λόγο ΜΟΥ στον κόσμο, ο οποίος χρειάζεται να ακούσει την Αλήθεια, ώστε να μπορούν να σωθούν οι ψυχές.

Ο Αγαπημένος σας Ιησούς

04/01/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.