ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Οι επιστήμονες δημοσίως θα αρνηθούν, ότι αυτό το Θαύμα έλαβε χώρα

Μήνυμα 315 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου του 2012, στις 21:35

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, το Θείο Έλεός ΜΟΥ θα το συνειδητοποιήσετε τελικά και θα κατανοηθεί επιτέλους.

Οι Δικές ΜΟΥ Ακτίνες του Ελέους, οι οποίες θα ξεκινήσουν με το ροζ ουρανό, θα πλημμυρίσουν τη Γη για να σώσουν την ανθρωπότητα.

Ούτε ένα άτομο δε θα αποκλειστεί. Πρόεδροι, βασιλιάδες, βασίλισσες, πρίγκιπες, φτωχοί, διάσημοι άνθρωποι, ζητιάνοι, κλέφτες, δολοφόνοι, άθεοι και οι πιστοί στο Θεό Πατέρα και σε Μένα, τον αγαπημένο ΥΙΟ ΤΟΥ, όλοι θα αγγιχτούν από το Δώρο ΜΟΥ.

Οι αλαζονικοί θα πέσουν μέσα στην ταπεινότητα, όταν δουν τις βαριές τους αμαρτίες, όπως εμφανίζονται μπροστά στα Μάτια ΜΟΥ.

Οι κακοί θα δουν το Φως της Θείας Ύπαρξής ΜΟΥ και θα πρέπει να κάνουν μια επιλογή. Θα αποδεχτούν την Αγάπη και το Έλεός ΜΟΥ ή θα ΜΕ χαστουκίσουν στο Πρόσωπο. Είτε έτσι είτε αλλιώς όλα τα παιδιά του Θεού θα δουν τις Δικές ΜΟΥ Ακτίνες του Ελέους και θα τους είναι δύσκολο να αγνοήσουν αυτό το Θαύμα.

Σας καλώ όλους να προσευχηθείτε για να καλωσοριστεί και να αποδεχθεί το Έλεός ΜΟΥ έτσι όπως ένας πεινασμένος άνθρωπος αρπάζει το ψωμί της ζωής. Χωρίς αυτό το ψωμί θα πεθάνει.

Υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι. Να πάτε με ΜΕΝΑ, το Θείο Σωτήρα σας ή να αντιμετωπίσετε τις φλόγες της κόλασης.

ΕΓΩ Είμαι πάντα εύσπλαχνος, αλλά θα υπάρχει για σας τόσος λίγος χρόνος για να μετανοήσετε μετά την Προειδοποίηση.

Πολλοί επιστήμονες και εκείνοι στο στρατό του σατανά θα χρησιμοποιηθούν για να αρνηθούν δημοσίως, ότι αυτό το μεγάλο Θαύμα έλαβε χώρα. Προσευχηθείτε γι’ αυτούς για να μην αποπλανήσει αυτή η εξαπάτηση τις χλιαρές ψυχές, που μπορεί να μπουν στον πειρασμό να γυρίσουν την πλάτη τους σε ΜΕΝΑ για μια ακόμη φορά.

Προετοιμαστείτε, παιδιά. Να θυμάστε, ότι αυτή η παρέμβαση από τον Ουρανό είναι ο μόνος τρόπος, για να μπορέσω να σώσω το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας.

Αν δεν έχυνα το Έλεός ΜΟΥ επάνω σε όλο τον κόσμο, πολύ λίγες ψυχές θα μπορούσαν να μπουν στο Νέο ΜΟΥ Παράδεισο στη Γη.

Σας αγαπάω όλους και θα σας καλωσορίσω στην αγκαλιά της Αγάπης και του Ελέους ΜΟΥ.

Μην ανησυχείτε, οι ψυχές σας θα πλημμυρήσουν με το Άγιο Πνεύμα ΜΟΥ. Εσάς, τους πιστούς, θα σας κάνει αυτό ακόμη πιο ισχυρούς στην αγάπη σας για ΜΕΝΑ και τότε θα ενταχθείτε στο Στρατό ΜΟΥ για να προσηλυτίζετε εκείνους, που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να στραφούν σε ΜΕΝΑ.

Ο Σωτήρας σας και ο Βασιλιάς του Ελέους

Ο Ιησούς Χριστός

13/01/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.