ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Το Θείο Έλεός ΜΟΥ θα πραγματοποιηθεί όπως έχει αποκαλυφθεί στην Αγία Φαουστίνα

Μήνυμα 328 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου του 2012, στις 21:18

 

ΕΓΩ, ο Ιησούς σας, θα ήθελα να πληροφορήσω τον κόσμο, ότι το Θείο Έλεός ΜΟΥ θα πραγματοποιηθεί όπως έχει αποκαλυφθεί στην κόρη ΜΟΥ Χελένα, την Αγία Φαουστίνα.

Το μυστικό αυτό θα αποκαλυφθεί όταν όλοι θα γίνουν μάρτυρες της τελικής εκδήλωσης των Δικών ΜΟΥ Αακτίνων του Ελέους για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Κόρη ΜΟΥ, εκείνοι που σε χλευάζουν και λένε, ότι το μυστικό αυτό έχει ήδη αποκαλυφθεί στον κόσμο, πρέπει να ξέρουν αυτό:

Πόσοι άνθρωποι στο σημερινό κόσμο ξέρουν για την υπόσχεσή ΜΟΥ του Θείου Ελέους; Πολύ λίγοι, όπως κι εσύ, κόρη ΜΟΥ.

Μήπως οι πιστοί ΜΟΥ δεν ήξεραν, ότι θα ερχόμουν πίσω για να προετοιμάσω τον κόσμο γι’ αυτό το Μεγάλο Γεγονός;

ΕΓΩ πάντα προετοιμάζω τα παιδιά ΜΟΥ για τέτοια συμβάντα. Ο Αιώνιος Πατέρας ΜΟΥ στέλνει τους Προφήτες στον κόσμο για έναν σκοπό, για να σας δώσει την κατάλληλη προειδοποίηση, ώστε οι ψυχές να μην αιφνιδιαστούν. Να χαίρεστε γι’ αυτό το χάρισμα της προφητείας. Μην το απορρίπτετε.

Ποτέ μη νομίζετε, ότι ξέρετε τα πάντα για τους τρόπους ΜΟΥ, διότι, αν και μπορείτε να ΜΕ αγαπάτε, αλλά δε ΜΕ ξέρετε πάντα ή καταλαβαίνετε τους τρόπους ΜΟΥ.

Όλοι εσείς, που χλευάζετε τους Προφήτες ΜΟΥ, να θυμάστε ότι δε χλευάζετε εκείνους, αλλά ΕΜΕΝΑ. Είναι μόνο εργαλεία.

Εσείς, παιδιά ΜΟΥ, δεν μπορείτε ποτέ να υποθέτετε ότι ΜΕ γνωρίζετε πραγματικά, διότι αν ήταν έτσι, δε θα αρνιόσασταν ΕΜΕΝΑ. Ωστόσο σήμερα εσείς, όπως έκαναν και οι μαθητές ΜΟΥ, όταν περπατούσα ανάμεσά τους, εξακολουθείτε να αρνιέστε πως Είμαι ΕΓΩ, που σας προσκαλώ σε ΜΕΝΑ.

Απλώνετε σε ΜΕΝΑ το αριστερό σας χέρι και με το δεξί ΜΕ χαστουκίζετε.

Δε ΜΕ ακούτε να σας μιλάω τώρα; Αν όχι, τότε καθίστε ήσυχα και προσευχηθείτε σε ΜΕΝΑ, για να μπορώ να γεμίσω τις κουρασμένες καρδιές σας με τη Φωτιά του Αγίου Πνεύματός ΜΟΥ.

Σας αγαπάω και αν ΜΟΥ επιτρέψετε να έρθω στην καρδιά σας χωρίς την πανοπλία σας από ατσάλι, η οποία ΜΕ μπλοκάρει, ΕΓΩ θα σας κάνω ελεύθερους.

Όταν ανοίξετε τα μάτια σας και θα δείτε ότι Είμαι ΕΓΩ, ο Θείος Σωτήρας που μιλάει μαζί σας, τότε θα ΜΕ ακολουθείτε στο δρόμο για το Νέο Παράδεισο με αγάπη και χαρά στην καρδιά σας.

Μην αφήνετε τον πονηρό να φυτέψει αμφιβολίες στο μυαλό σας. Προσευχηθείτε για να είστε αρκετά δυνατοί και ταπεινοί στο νου και στο πνεύμα, για να τρέξετε στην Αγκαλιά ΜΟΥ.

Μόνο όταν έρχεστε σε ΜΕΝΑ σαν παιδί, θα βρείτε πραγματικά την ειρήνη μέσα στην ψυχή σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ΜΟΥ επιτρέψετε να μπω στην καρδιά σας.

Ο Αγαπημένος Ιησούς σας

29/01/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.