ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Παναγία κάνει Έκκληση για την ημέρα της προσευχής και της νηστείας για προετοιμασία για την Προειδοποίηση

Μήνυμα 329 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου του 2012, στις 13:00

Αυτό το μήνυμα έχει ληφθεί από τη Μαρία του Θείου Ελέους μετά από δύο ξεχωριστές εμφανίσεις της Παναγίας, μια από τις οποίες έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα σττς 29 Ιανουαρίου, και η δεύτερη στις 13:00 τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου του 2012, στη διάρκεια των οποίων η Παναγία εμφανίστηκε πολύ θλιμμένη όλη την ώρα.

 

Παιδί Μου, παρόλο που ο ΥΙΟΣ Μου έρχεται τώρα για να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με τις Δικές ΤΟΥ Ακτίνες του Ελέους, με βαριά Καρδιά πρέπει να σου πω, ότι πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε για τις ψυχές τους.

Εσύ, παιδί Μου, πρέπει να ζητήσεις από όλους τους πιστούς αυτών των Θείων Μηνυμάτων να αφιερώσουν αυριανή μέρα, την Τρίτη 31ης Ιανουαρίου του 2012, ως μια ειδική μέρα της προσευχής.

Την ημέρα αυτή πρέπει να απαγγείλετε το Άγιο Ροζάριο και προσευχές στο Θείο Έλεος.

Όπου είναι δυνατόν, ο καθένας πρέπει να προσπαθήσει και να νηστεύει κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Μ’ αυτόν τον τρόπο, περισσότερες ψυχές, ιδίως αυτών που είναι μέσα σε θανάσιμο αμάρτημα τη στιγμή του θανάτου, μπορεί να σωθούν μέσα από το Έλεος του αγαπημένου ΥΙΟΥ Μου, του Ιησού Χριστού.

Κλαίω με δάκρυα λύπης για τους φτωχούς ανθρώπους, που δεν έχουν ιδέα πόσο πόνο και οδύνη οι αμαρτίες τους προκαλούν στον ΥΙΟ Μου.

Η χαρά για το Δώρο, το οποίο ο ΥΙΟΣ Μου φέρνει τώρα στον κόσμο, έχει τη χροιά της θλίψης για εκείνους, που από τη δική τους επιλογή δεν μπορούν να σωθούν.

Ψέματα που θα βγουν και θα εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο μέσω των σκοτεινών ψυχών μετά που η Προειδοποίηση θα λάβει χώρα, πρέπει να σταματηθούν μέσω των προσευχών σας.

Προσευχηθείτε να μην απορρίψει κανείς το Θείο Έλεος του ΥΙΟΥ Μου κατά τη διάρκεια ή μετά την Προειδοποίηση, επειδή η κάθε ψυχή χαμένη από τέτοια ψέματα είναι η ψυχή, η οποία θα κατασχεθεί από τον πονηρό.

Παιδιά, να διαδίδετε παντού τη μετάνοια. Αποδεχτείτε, ότι Εγώ είμαι Συνλυτρωτής και Μεσίτρια και συνεργάζομαι στενά με τον αγαπημένο ΥΙΟ Μου τον Ιησού Χριστό για τη Σωτηρία όλων των ψυχών από τον αιώνιο όλεθρο.

Η Αγάπη Μου για σας, παιδιά, είναι πολύ ισχυρή. Ικετεύω για το Έλεος για κάθε ψυχή κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας, ζητώντας από το Πατέρα Μου την επείκεια.

Παιδιά, αλλά πρέπει να Με βοηθήσετε, ενώνοντας μαζί Μου στην προσευχή και θυσία για να βοηθήσετε όλα τα παιδιά του Θεού να εισέλθουν στις πύλες του Νέου Παράδεισου.

Η Ουράνια Μητέρα σας
Η Μητέρα της Σωτηρίας

30/01/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.