ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Το Βιβλίο της Αλήθειας αποκαλύπτεται σε σένα, τον έβδομο αγγελιοφόρο για τους έσχατους καιρούς

Μήνυμα 367 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 05 Μαρτίου του 2012, στις 15:30

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, έρχομαι σήμερα για να σε παρηγορήσω σ’ αυτήν την περίοδο του μαρτιρίου, που σου επιτίθεται από όλες τις πλευρές.

Να ξέρεις, ότι στον Ευαγγελιστή Ιωάννη δόθηκε μη σφραγισμένο Βιβλίο – Το Βιβλίο της Αλήθειας – για να ακούσει ο κόσμος τώρα σ’ αυτούς τους καιρούς.

Το Βιβλίο αυτό δόθηκε σ’ αυτόν μη σφραγισμένο, επειδή οι σφραγίδες ήταν ήδη ανοιχτές. Στη συνέχεια είχαν κλείσει και δεν έπρεπε να αποκαλυφθούν μέχρι το τέλος.

Αυτή η στιγμή έχει έρθει για σένα, για να ανοίξεις το Βιβλίο της Αλήθειας και να αποκαλύψεις το περιεχόμενο Της για όλα τα παιδιά του Θεού, για την προετοιμασία των ψυχών τους για την Αιώνια Ζωή.

Το Βιβλίο της Αλήθειας αποκαλύπτεται σε σένα, τον έβδομο αγγελιοφόρο για τους έσχατους καιρούς.

Με τον ήχο της φωνής σου η Αλήθεια τελικά θα αποκαλυφθεί και τα μυστήρια που περιέχονται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης θα παρουσιαστούν στο δύσπιστο κόσμο.

Αλλά όχι για πολύ. Παρά την αποστασία, η οποία θα επιρεάσει όχι μόνο τους πιστούς, αλλά και τους χειροτονημένους υπηρέτες μέσα στην Εκκλησία, η ώρα της Μεγάλης Εξομολόγησης είναι κοντά.

Μόλις πραγματοποιηθεί, σε ολόκληρο τον κόσμο θα συμβει μεγάλη μετάνοια.

Τότε θα είναι πεινασμένοι για την Αλήθεια, που περιέχεται στο ασφράγιστο Βιβλίο, που υποσχέθηκε στον κόσμο για αυτούς τους έσχατους καιρούς.

Είσαι αγγελιοφόρος, στον οποίο δόθηκε το καθήκον, όχι μόνο να προετοιμάσει τον κόσμο για τη σωτηρία των ψυχών, αλλά ο οποίος θα ανακοινώσει επίσης τη Βασιλεία ΜΟΥ.

Ο αγαπημένος σας
Ιησούς

05/03/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.