ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Παρακαλώ, να λέτε το Ροζάριο ΜΟΥ του Θείου Ελέους και να ξεκινήσετε τη Νοβένα ΜΟΥ τη Μεγάλη Παρασκευή

Μήνυμα 392 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 04 Απριλίου του 2012, στις 01:00

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, η ώρα της περισυλλογής για το Θάνατό ΜΟΥ πάνω στο Σταυρό έχει σχεδόν έρθει για τον κόσμο.

Είναι η στιγμή κατά το 2012, όταν χρειάζομαι επειγόντως τις προσευχές σας για εκείνους, που δε ΜΕ αναγνωρίζουν και για εκείνους, που δεν ξέρουν για ΜΕΝΑ.

Αυτή θα είναι η δική σας δουλειά, αγαπητοί πιστοί ΜΟΥ, για να ΜΕ βοηθήσετε να σώσω αυτές τις φτωχές ψυχές, που πρέπει να φέρω κοντά στο Στήθος ΜΟΥ, ώστε να μπορώ να τους προετοιμάσω για το Νέο ΜΟΥ Παράδεισο.

Παιδιά σας χρειάζομαι να λέτε το Ροζάριο ΜΟΥ του Θείου Ελέους και να ξεκινήσετε εννέα ημερών Νοβένα του Θείου Ελέους τη Μεγάλη Παρασκευή.

Είναι σημαντικό να ολοκληρώσουν όσο περισσότεροι από εσάς γίνεται αυτήν τη Νοβένα για τις άλλες ψυχές. Θα λάβετε μεγάλες Χάρες και γι’ αυτό ποτέ δε θα σας εγκαταλείψω. Θα σώσω τις ψυχές σας όταν έρθετε μπροστά ΜΟΥ την Ημέρα της Κρίσης.

Ποτέ δεν πρέπει να γίνετε κουρασμένοι προσεύχοντας για την σωτηρία των άλλων ψυχών. Είστε ο Στρατός ΜΟΥ και μέσα από τις Χάρες που σας δίνω θα συνεργαστείτε μαζί ΜΟΥ για να καθαρίσουμε τη Γη από την αμαρτία πριν τη Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ.

Η προσευχή δεν έρχεται εύκολα σε όλους σας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ενωθείτε στα Περίλυπα Πάθη ΜΟΥ και να σκέφτεστε τον πόνο ΜΟΥ, και ιδίως την Αγωνία ΜΟΥ στον Κήπο. Το Μεγάλο ΜΟΥ Έλεος είναι τότε το πιο αποτελεσματικό. Ακριβώς εξαιτίας των αμαρτωλών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των ειδωλολάτρων που δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να γνωρίσουν ΕΜΕΝΑ, βασανίστηκα πιο πολύ.

Όσοι από εσάς ΜΕ αγαπάτε να το ξέρετε αυτό. Όσο περισσότερο ΜΕ εμπιστεύεστε απόλυτα, τόσο ισχυρότερο είναι το Έλεός ΜΟΥ. Τόσο περισσότερο μπορώ να συγχωρήσω. Το Έλεός ΜΟΥ είναι τόσο ισχυρό, που μπορεί να σβήσει τις αμαρτίες όλης της ανθρωπότητας.

Εκείνοι που πιστεύουν σε ΜΕΝΑ, που εμπιστεύονται ΕΜΕΝΑ, μπορούν να επιτύχουν μεγάλη αγιότητα βοηθώντας να σώσουν τις ψυχές των αδελφών τους ως προτεραιότητα. Το κάνουν αυτό από την αγάπη για ΜΕΝΑ, διότι ξέρουν ότι αυτό ΜΟΥ φέρνει πολλή παρηγοριά.

Εσείς, οι αληθινοί και δίκαιοι πιστοί ΜΟΥ, που ΜΕ αγαπάτε τόσο πολύ, να ξέρετε ότι αυτό είναι μέσα από τη γενναιοδωρία της καρδιάς σας που μπορώ να σώσω τους αμαρτωλούς.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι αμαρτωλοί είναι εκείνοι, για τους οποίους ΕΓΩ πέθανα και είναι αυτοί που θέλω πρώτα απ’ όλα. Στους αμαρτωλούς δείχω μεγάλη συμπόνια.

Αλλά εσείς, οι πιστοί ΜΟΥ, που είστε επίσης αμαρτωλοί, πρέπει να ΜΕ εμπιστευτείτε απόλυτα. Όταν κάνετε έτσι, δίνω κάποιες ιδιαίτερες Χάρες.

Όσο περισσότερο ζητάτε τη βοήθειά ΜΟΥ, τόσο περισσότερο πέρνετε. Είναι ακριβώς λόγω αυτής της σχέσης που κρατάω μεταξύ μας, μπορείτε να ΜΕ βοηθήσετε να σώσω ψυχές των άλλων από πνιγμό σε απελπισία και απόγνωση.

Να θυμάστε για τη δύναμη της Νοβένα του Θείου Ελέους ΜΟΥ και τον αριθμό των ψυχών που θα σώζετε για ΜΕΝΑ φέτος.

Ο αγαπημένος σας Ιησούς

04/04/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.