ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Με ύπουλους τρόπους σκοπεύουν να απομακρύνουν τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ’ από την έδρα του Πέτρου

Μήνυμα 444 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 26 Μαϊου του 2012, στις 16:00

Χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί ΜΟΥ. Είναι σημαντικό, κόρη ΜΟΥ, να κρατιέσαι τώρα κοντά ΜΟΥ. Ο χρόνος είναι λίγος, και εσύ έχεις πολλή δουλειά να κάνεις.

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, παρακαλώ σήμερα τους πιστούς ΜΟΥ να προσεύχονται δυνατά για τον αγαπημένο ΜΟΥ Βικάριο τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ’. Εκείνος, ο Άγιος Δούλος ΜΟΥ, υπόκειται σε τρομερές διώξεις πίσω από τις κεκλεισμένες πόρτες στην Αγία Έδρα.

Σας είπα προηγουμένως, ότι οι μασονικές ομάδες που κρατάνε το Βατικανό σε σιδερένια λαβή, θέλουν να ξεφορτώσουν τον αγαπημένο ΜΟΥ Πάπα.

Και με ύπουλους τρόπους σκοπεύουν να Τον απομακρύνουν από την έδρα του Πέτρου.

Όπως έλεγα και στο παρελθόν, θα πρέπει να φύγει, επειδή δε θα έχει άλλη επιλογή.

Αυτός ο χρόνος είναι λίγος. Πρέπει να προσεύχεστε δυνατά για να μπορεί Εκείνος να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο, διότι μόλις αφήσει τη θέση του, θα την πάρει ο απατεώνας, ο Ψευδοπροφήτης.

Πώς χύνω τα Δάκρυά ΜΟΥ για την Αγαπημένη ΜΟΥ Εκκλησία στη Γη αυτόν τον καιρό. Όλοι εκείνοι οι χειροτονημένοι υπηρέτες ΜΟΥ που δέχεστε το Άγιο Λόγο ΜΟΥ, όταν σας δίνεται αυτόν τον καιρό, ακούστε ΜΕ τώρα.

Πρέπει να παραμείνετε πιστοί στη Θεία Λειτουργία και να διατηρείτε τις καθημερινές Θυσίες. Επειδή πολύ σύντομα θα αναγκαστείτε να καταπιείτε ψέματα.

Οι καθημερινές Θυσίες προς τιμήν της Σταύρωσής ΜΟΥ και οι αλλαγές του κρασιού στο Αίμα ΜΟΥ και του ψωμιού στο Σώμα ΜΟΥ, θα αλλάξουν και θα διαστρεβλωθούν, και ΕΓΩ θα δυσφημηθώ από τις νέες διατάξεις που θα εισαχθούν από τον Ψευδοπροφήτη.

Δεν πρέπει ποτέ να δεχθείτε κάτι που δεν είναι Αλήθεια.

Δεν πρέπει ποτέ να δεχθείτε την αίρεση εισερχόμενη από την Αγία Έδρα ΜΟΥ. Αν το κάνετε, τότε θα απομακρυνθείτε από ΜΕΝΑ.

Πολλοί από εσάς θα πρέπει να τελούν τη Θεία Λειτουργία κρυφά και θα χρειαστείτε όλο το θάρρος που μπορείτε να πάρετε προσεύχοντας σε ΜΕΝΑ και ζητώντας να σας κάνω δυνατούς.

Οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από την ίδια τη Θεία Ευχαριστία. Σύντομα θα σας ειπωθεί ότι η Θεία Κοινωνία, η Αληθινή Παρουσία ΜΟΥ, είναι στην πραγματικότητα κάτι άλλο.

Θα σας πουν ότι αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα. Αλλά αυτό είναι ένα τρομερό ψέμα.

Η Θεία Ευχαριστία είναι το Σώμα και το Αίμα ΜΟΥ που δόθηκαν σ’ εσάς, για να καταστεί δυνατό να σας γεμίσω με το Άγιο Πνεύμα ΜΟΥ, για να σας δώσω την Τροφή που χρειάζεστε για τις ψυχές σας.

Όταν έρθει η ώρα και σε σας, τους χειροτονημένους Υπηρέτες ΜΟΥ θα παρουσιαστεί νέα, σύγχρονη ερμηνεία, τότε θα ξέρετε ότι η μόλυνση έχει ήδη αρχίσει.

Τότε θα πρέπει να ετοιμαστείτε. Να μαζευτείτε μαζί και να υπερασπίζετε την Αλήθεια της Σταύρωσής ΜΟΥ. Μην δέχεστε τα ψέματα, τις αλλαγές στη Θεία Λειτουργία και στη Θεία Ευχαριστία. Γιατί αν το κάνετε, τότε η Παρουσία ΜΟΥ θα χαθεί για όλα τα παιδιά του Θεού.

Ακολουθήστε ΕΜΕΝΑ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που ποτέ σας είχατε να αντιμετωπίσετε, αλλά θα σας δώσω τις Χάρες να αναγνωρίσετε την Αλήθεια από την ιερόσυλη φαντασία, την οποία θα σας ζητήσουν να δεχτείτε στο Άγιο Όνομά ΜΟΥ.

Πρέπει να ΜΟΥ ζητήσετε τη βοήθεια τώρα, μέσω αυτής της Προσευχής της Σταυροφορίας (56). Είναι για τους Ιερείς που αναζητούν την Προστασία της Θείας Ευχαριστίας.

«Ω, Αγαπημένε Πατέρα, στο Όνομα του Πολύτιμου ΥΙΟΥ ΣΟΥ,

Ο Οποίος προσέφερε τον Εαυτό ΤΟΥ στο Σταυρό για όλη την ανθρωπότητα,

Βοήθησέ με να παραμείνω πιστός στην Αλήθεια,

Κάλυψέ με με το Πολύτιμο Αίμα του ΥΙΟΥ ΣΟΥ και δώσε μου

Χάρες, για να συνεχίσω να ΣΕ εξυπηρετώ με πίστη, εμπιστοσύνη και σεβασμό για το υπόλοιπο της διακονίας μου.

Μη μου επιτρέψεις ποτέ να απομακρυνθώ από το αληθινό νόημα της Θυσίας της Θείας Λειτουργίας ή από την πραγματική παρουσίαση της Θείας Ευχαριστίας στα παιδιά ΣΟΥ.

Δώσε μου τη δύναμη να ΣΕ εκπροσωπώ και να τρέφω το κοπάδι ΣΟΥ με τρόπο,

με τον οποίο πρέπει να τρέφεται με το Σώμα, το Αίμα, την Ψυχή και τη Θεότητα

του ΓΙΟΥ ΣΟΥ, του Ιησού Χριστού, του Σωτήρα της ανθρωπότητας.

Αμήν.»

Αγαπημένοι, χειροτονημένοι Υπηρέτες ΜΟΥ, να ξέρετε παρακαλώ, ότι πηγαίνω με τον καθέναν από εσάς, την κάθε μέρα.

Σας συγκρατάω. Στηριχτείτε πάνω ΜΟΥ, και ΕΓΩ θα σας κρατάω κοντά στην Ιερή Καρδιά ΜΟΥ σ’ αυτούς τους καιρούς τρομερής αγωνίας μέσα στην Καθολική Εκκλησία.

Ο Αγαπημένος σας Ιησούς

26/05/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.