ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Το 666 θα ενσωματώνεται με κρυμμένο αριθμό, στο τσιπ που θα αναγκαστείτε να αποδεχθείτε ακριβώς όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε εμβολιασμό

Μήνυμα 450 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 01 Ιουνίου του 2012, στις 20:15

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ο αντίχριστος ετοιμάζει ήδη το ειρηνευτικό του σχέδιο το οποίο θα παρουσιάσει αμέσως μετά, όταν οι πόλεμοι θα εξαπλωθούν στη Μέση Ανατολή, και όταν ο πόνος και ο τρόμος θα σημαίνουν ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι ελπίδας.

Τότε εκείνος θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα παρουσιαστεί στον κόσμο ως άνθρωπος της ειρήνης, ένα λαμπρό κόσμημα που λάμπει στη μέση του σκότους.

Όταν εμφανιστεί, θα θεωρείται ως ένας από τους πιο χαρισματικούς πολιτικούς ηγέτες όλων των εποχών.

Η συναρπαστική, ελκυστική και στοργική προσωπικότητά του θα ξεγελάσει την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Θα αποπνέει αγάπη και συμπόνια και θα θεωρείται Χριστιανός. Με τον καιρό θα προσελκύσει πολλούς οπαδούς, οι οποίοι τόσο θα μεγαλώσουν σε αριθμό, που θα γίνει σαν ΕΜΕΝΑ, τον Μεσσία.

Θα τον βλέπουν ως κάποιον που προωθεί την ενότητα μεταξύ όλων των εθνών και θα αγαπιέται σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.

Στη συνέχεια, θα τον βλέπουν ως κάποιον που έχει υπερφυσικές ικανότητες. Πολλοί θα πιστέψουν ότι στάλθηκε από τον Πατέρα ΜΟΥ, και ότι αυτός είναι ΕΓΩ, ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας του κόσμου.

Θα προσεύχονται σ’ αυτόν, θα τον αγαπούν, θα δίνουν τη ζωή τους γι’ αυτόν, και εκείνος θα γελάνει μαζί τους και θα τους χλευάζει όταν δε θα μπορούν να τον βλέπουν.

Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, και το σχέδιο είναι η κλοπή των ψυχών σας, για να σας πάρει από ΜΕΝΑ.

Αυτός και ο Ψευδοπροφήτης, ο οποίος θα καθίσει σαν βασιλιάς στην Έδρα του Πέτρου, θα σχεδιάζουν κρυφά την ίντριγκα μιας κοσμικής θρησκείας.

Θα φαίνεται να είναι μια θρησκεία χριστιανικού τύπου που προάγει την αγάπη. Ωστόσο αυτή δε θα προωθεί την αμοιβαία αγάπη που προέρχεται από το Θεό. Αντ’ αυτού, θα προωθήσει την αγάπη και την πίστη στον αντίζριστο και την αγάπη του εαυτού.

Η αποστροφή αυτή δε θα σταματήσει εκεί, επειδή όταν εκείνοι θα παρασύρουν τα παιδιά του Θεού, θα ξεκινήσει η επίθεση.

Ξαφνικά, όλοι θα κληθoύν να δεχθούν ένα παγκόσμιο Σημάδι Υποταγής. Έναν ενωμένο κόσμο στον οποίο όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να συμμετάσχουν.

Θα ελέγχει αυτός τα χρήματά σας, την πρόσβασή σας στα τρόφιμα, καθώς και το πώς ζείτε.

Οι νόμοι, πολλοί από αυτούς, θα σημαίνουν ότι θα γίνετε κρατούμενοι. Το κλειδί για το κελί σας, που θα σας κρατάει υπό τον έλεγχό τους, θα είναι το Σημάδι του Θηρίου.

Το 666 θα ενσωματώνεται με ένα κρυμμένο αριθμό, στο τσιπ, το οποίο θα αναγκαστείτε να δεχθείτε ακριβώς όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε εμβολιασμό.

Μόλις ενσωματωθεί, θα δηλητηριάζει όχι μόνο το μυαλό και την ψυχή σας, αλλά και το σώμα σας. Επειδή θα προκαλέσει μια μάστιγα σχεδιασμένη να καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού.

Δεν πρέπει να αποδεχθείτε το Σημάδι. Αντ’ αυτού, θα σας καθοδηγήσω τι να κάνετε.

Πολλοί θα δεχθούν το Σημάδι, επειδή θα αισθάνονται αβοήθητοι.

Η Σφραγίδα του Ζωντανού Θεού, η Δική ΜΟΥ Προσευχή της Σταυροφορίας (33) είναι η σανίδα της σωτηρίας σας.

Αν δεχτείτε τη Σφραγίδα ΜΟΥ της Προστασίας, που σας δώθηκε από τον Αιώνιο Πατέρα ΜΟΥ, δε θα χρειαστείτε να δεχθείτε το Σημάδι.

Δε θα σας αγγίξει αυτό. Το σπίτι σας δεν θα παρατηρείται, δε θα αναζητείται ούτε θα γίνει στόχος, επειδή θα είναι αόρατο στα μάτια του στρατού του σατανά.

Θα πρέπει να κρατάτε κρυμμένο τρόφιμα που θα έχουν διάρκεια για μερικά χρόνια. Θα χρειαστεί να κάνετε δικές σας καλλιέργειες, να αποθηκεύετε το δικό σας νερός και να κρατάτε γύρω σας όλα τα ιερά αντικείμενα.

Το Δικό ΜΟΥ Κατάλοιπο της Εκκλησίας θα μεγαλώνει και θα εξαπλώνεται και θα σας δοθεί καταφύγιο, εάν αυτό θα είναι αναγκαίο.

Χρειάζεται τώρα μεγάλος σχεδιασμός.

Θα υπάρξουν τέτοιοι που θα γελάνε μ’ αυτό που κάνετε ή θα πουν ότι σίγουρα ο Ιησούς δε θα ζητούσε να το πράξετε, μήπως ΑΥΤΟΣ δεν παρέχει όλα στους πιστούς ΤΟΥ στην ώρα της ανάγκης τους;

Ακόμη και ένα καρβέλι ψωμί και ένα ψάρι μπορεί να πολλαπλασιαστεί. Γι’ αυτό δεν έχει σημασία αν έχετε μόνο λίγο φαγητό, επειδή ΕΓΩ θα σας προστατεύω και θα είστε ασφαλείς.

Προσευχηθείτε δυνατά γι’ αυτές τις ψυχές που δε θα είναι σε θέση να αποφύγουν το Σημάδι.

Θα σωθούν αυτές οι αθώες ψυχές, οι οποίες θα βρίσκονται σε κατάσταση χαρίτος τη στιγμή που θα αναγκάζονται να δεχθούν το τσιπ.

Οι υπόλοιποι σας θα πρέπει να σχεδιάζετε να προστατεύσετε τις οικογένειές σας και την πίστη σας στη Θεία Ευχαριστία και στη Θεία Λειτουργία.

Όταν ο αντίχριστος θα καταβροχθίσει όλες τις θρησκείες, το μοναδικό όπλο εναντίον του οποίου εκείνος θα είναι αδύναμος θα είναι η Θεία Λειτουργία και η Μετουσίωση του Άρτου και του Οίνου σε Σώμα και Αίμα ΜΟΥ στη Θεία Ευχαριστία.

Οι Θείες Λειτουργίες ΜΟΥ πρέπει να συνεχίζονται. Όσοι από εσάς το γνωρίζετε ήδη, πρέπει να συγκεντρωθείτε τώρα σε ένα ορισμένο αριθμό και να αρχίσετε τις προετοιμασίες.

Όσο νωρίτερα θα προετοιμαστείτε, τόσο περισσότερες Χάρες θα σας δοθούν για να αναπτύξετε τις γραμμές σας σε όλο τον κόσμο.

Ο Βράχος θα φορτωθεί με ένα νέο κτίριο, για το οποίο θα πουν ότι θα είναι ο Νέος Ναός ΜΟΥ. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Αλλά όταν θα τελειώσει η δίωξη, το Δικό ΜΟΥ Κατάλοιπο της Εκκλησίας και ο Εκλεκτός Λαός ΜΟΥ θα λάβουν ανακαινισμένο Ναό και η Νέα ΜΟΥ Ιερουσαλήμ θα κατέβει από τον Ουρανό.

Θα κατέβει στη Δόξα. Την ίδια στιγμή στον Ουρανό και στη Γη θα ακούγονται οι Σάλπιγγες.

Και τότε θα έρθω ΕΓΩ. Εσύ, κόρη ΜΟΥ, θα ανακοινώσεις την Άφιξή ΜΟΥ, και πολλοί θα πέσουν στο έδαφος και σε έκσταση θα κλαίνε με ανακούφιση, αγάπη και χαρά.

Διότι επιτέλους θα έρθει η στιγμή που περίμεναν. Οι Ουρανοί θα ανάψουν, θα βροντήξουν οι βροντές και οι χορωδίες των Αγγέλων θα τραγουδήσουν σε γλυκιά αρμονία, όταν όλα τα παιδιά του Θεού θα υποδεχθούν τον Αληθινό Μεσσία.

ΕΓΩ, ο Ιησούς Χριστός, θα έρθω για να κρίνω. Και οι Ουρανοί και η Γη θα γίνουν ένα.

Θα εμφανιστεί Νέο Ένδοξο Μεγαλείο, η ανανεωμένη Γη και το Νέο Παράδεισο θα αγκαλιάσουν όλους εκείνους, των οποίων τα ονόματα βρίσκονται στο Βιβλίο της Ζωής, ενωμένους ως ένα.

Και ενώ το τέλος της παλιάς Γης, λερωμένης με το στίγμα της αμαρτίας, θα πλησιάζει στο τέρμα της, η Νέα Εποχή μόλις αρχίζει.

Αυτό είναι για το οποίο πρέπει να αγωνιστείτε. Αυτό είναι για το οποίο έχετε το δικαίωμα ως μέρος της φυσικής κληρονομιάς.

Επικεντρωθείτε μόνο στη σωτηρία όλων των ψυχών.

Γι’ αυτό πρέπει να αγνοήσετε τα εμπόδια που σας δημιουργούν. Διώξεις. Πόνος. Φρίκη του κακού από τα χέρια των άλλων. Το μόνο που έχει σημασία είναι η σωτηρία των ψυχών.

Ο Σωτήρας σας ο Ιησούς Χριστός

01/06/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.