ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Σημαντικό μήνυμα. Ο Θεός Πατέρας: Θα απονείμω την Ασυλία από τις Πύλες της Κόλασης σ’ αυτές τις ψυχές, για τις οποίες προσεύχεστε

Μήνυμα 534 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 23 Αυγούστου του 2012, στις 15:15

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, αυτό είναι σπάνιο η Αγία Τριάδα να μεταδίσει στην ανθρωπότητα μ’ αυτόν τον τρόπο, και είναι η πρώτη φορά που ΕΓΩ, ο Πατέρας σας, καθιέρωσα μια Αποστολή αυτού του είδους.

Παιδιά ΜΟΥ, πολλοί από εκείνους που δε συνειδητοποιούν τη σημασία αυτής της Θείας Παρέμβασης, σύντομα θα καταλάβουν γιατί είναι απαραίτητη.

Αν η Δευτέρα Παρουσία του Αγαπημένου ΥΙΟΥ ΜΟΥ θα συνέβενε χωρίς προειδοποίηση, τα αγαπημένα ΜΟΥ παιδιά ποτέ δε θα έμπαιναν στις Πύλες του Νέου ΜΟΥ Παράδεισου.

Ποτέ δε θα ήταν σε θέση να προετοιμάσουν τις ψυχές τους και δε θα ήταν έτοιμα να γίνουν δεκτά στη Νέα Εποχή της Ειρήνης.

Αυτή είναι η επικοινωνία, την οποία ο κόσμος θα βρει δύσκολη να ανταποκριθεί.

Τόσο σκοτεινό είναι το σύννεφο που καλύπτει τις καρδιές των ανθρώπων, που μόνο λίγες ψυχές θα είναι σε θέση να δουν το Φως της Θείας Υπόσχεσής ΜΟΥ.

Οι δυνάμεις του κακού, πάντα παρούσες στον κόσμο, εμποδίζουν τα παιδιά ΜΟΥ να φτάνουν σε ΜΕΝΑ.

Η αποφασιστικότητά ΜΟΥ να φέρω κοντά την οικογένειά ΜΟΥ και να την ενώσω στην Αγκαλιά ΜΟΥ, είναι έντονη.

Ας μην αποτύχει κανείς να καταλάβει ότι ΕΓΩ θα διευκολύνω την ταχεία μετάνοια της ανθρωπότητας, ανεξάρτητα από το κόστος.

Λαμβάνοντας υπόψη την ελεύθερη βούληση όλων των παιδιών ΜΟΥ για να παραμείνει ανέγγιχτη, τα θαύματα που θα προστάσω θα αλλάξουν τις καρδιές τους εντελώς.

Αυτή είναι η Υπόσχεσή ΜΟΥ καθώς φωνάζω στον καθέναν από εσάς, αγαπημένα ΜΟΥ, μικρά παιδιά.

ΕΓΩ, ο αγαπημένος Πατέρας σας, λαχταρώ να σας συγκεντρώσω, να σας αγκαλιάσω και να σας κρατήσω κοντά στην Καρδιά ΜΟΥ και να σας πάρω στην ασφάλεια.

Τόσοι λίγοι από εσάς γνωρίζουν το βάθος της Αγάπης ΜΟΥ. Μόλις θα νιώθατε την αγάπη για ΜΕΝΑ, τον Αιώνιο Πατέρα σας, δε θα μπορούσατε ποτέ να διακόωετε και πάλι τη σύνδεσή σας μαζί ΜΟΥ.

Θέλω να σας δώσω την παρηγοριά.

Επιθυμώ να ξέρετε ότι η Αγάπη ΜΟΥ για σας σημαίνει ότι μέσω του ΥΙΟΥ ΜΟΥ, του Ιησού Χριστού, ο Μεγάλος Έλεος θα δίχνεται ακόμη και σ’ εκείνους, που έχουν καρδιές από πέτρα και σ’ εκείνους με τις ψυχές τόσο μαύρες, που μόνο ένα θαύμα μπορεί να τους σώσει.

Σ’ αυτούς που ΜΕ αγαπούν λέω αυτό. Η αγάπη σας για ΜΕΝΑ, τον Πατέρα σας, θα σας δοθεί πίσω σε αφθονία.

Η αγάπη σας για τον Πολύτιμο ΥΙΟ ΜΟΥ θα ανταμειφθεί έτσι, που ΕΓΩ θα απονείμω την Ασυλία από τις Πύλες της Κόλασης στις ψυχές, για τις οποίες προσεύχεστε.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Η Αγάπη ΜΟΥ είναι ατελείωτη.

Εμπιστευτείτε ΕΜΕΝΑ.

Εμπιστευθείτε τον ΥΙΟ ΜΟΥ.

Όταν το κάνετε, ΕΓΩ θα απονείμω μεγάλες Χάρες για τη Σωτηρία της ανθρωπότητας.

Ο αγαπημένος Πατέρας σας

Ο Ύψιστος Θεός

23/08/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.