ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Αν δοξάζετε ψεύτικους θεούς και ζητάτε μεγάλη περιουσία, πλούτη και άλλα δώρα μόνο για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, προσελκύειτε τον πρίγκιπα του σκότους

Μήνυμα 539 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 28 Αυγούστου του 2012, στις 19:30

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ο κόσμος και οι άνθρωποι που το κατοικούν παραμείνουν στην άρνηση.

Δεν πιστεύουν στον αληθινό Θεό, τον Αιώνιο Πατέρα ΜΟΥ.

Αυτοί, και υπάρχουν δισεκατομμύρια, τρέχουν γύρω-γύρω σε σύγχυση και τρέχουν στους τυφλούς αδιέξοδους αναζητώντας ένα θεό που μπορούν να αποδίδουν την υποταγή.

Το πρόβλημα αυτών των θεών, των ψεύτικων θεών, τους οποίους βάζουν σε βάθρο, είναι ότι αυτά τα είδωλα δημιούργησαν οι ίδιοι. Με τη δική τους δημιουργία που να ταιριάζει στην ερμηνεία τους για το ποιος πρέπει να είναι ο Θεός.

Αυτοί οι θεοί, και τους δημιούργησαν εκατοντάδες, κόρη ΜΟΥ, σχηματίστηκαν από τη δική τους φαντασία.

Οι ίδοι οι θεοί εξυπηρετούν μόνο ένα σκοπό, και αυτός είναι να κάνουν μασάζ στις προσδοκίες τους, οι οποίες προέρχονται από τη φιλαυτία, ως προς το πώς θα έπρεπε να είναι ο τέλειος θεός τους.

Οι θεοί που δημιούργησαν, είναι περίπλοκοι. Απευθύνονται στο αίσθημά τους του θείου δικαιώματος των ψυχών τους. Αυτές οι ψυχές πιστεύουν, ότι οι δικοί τους αυτοδημιούργητοι θεοί προωθούν τα δικαιάματά τους σε θαυμαστά πράγματα.

Όσοι από εσάς δε δέχεστε την Αλήθεια της Ύπαρξης του Ενός Αληθινού Θεού, να το γνωρίζετε αυτό.

Μόνο ο Αληθινός Δημιουργός της ανθρωπότητας μπορεί να σας δώσει την ελεύθερη βούληση.

Ο Πατέρας ΜΟΥ ποτέ δε θα σας αναγκάζει ή να σας δίνει εντολή να κάνετε κάτι, επειδή αυτό είναι αδύνατο.

Όταν ζητάτε από τους ψεύτικους θεούς να σας δώσουν τα πλούτη, να σας φέρουν την επιτυχία ή όταν ψάχνετε για εύνοια, είστε εγωιστές.

Μόνο όταν ζητάτε από το Θεό να σας απονείμει δώρα σύμφωνα με το Άγιο Θέλημά ΤΟΥ, μπορείτε πραγματικά να επικοινωνήσετε με το Μόνο Αληθινό Θεό.

Αν δοξάζετε ψεύτικους θεούς και ζητάτε μεγάλη περιουσία, πλούτη και άλλα δώρα μόνο για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, προσελκύειτε τον πρίγκιπα του σκότους.

Εκείνος περιμένει τη στιγμή που θα σας δώσει τέτοιες παροχές. Μην ανοίγετε την πόρτα στο βασιλιά των ψεμάτων, επειδή αυτό θα έρθει σε μια μεγάλη τιμή.

Θα ανταλλάξει τέτοια κοσμικά δώρα σε αντάλλαγμα την ψυχή σας.

Ο Ιησούς σας

28/08/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.