ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Παναγία: Το ξύπνημα θα έρθει σύντομα

Μήνυμα 541 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 30 Αυγούστου του 2012, στις 18:15

Παιδί Μου, η ανανέωση των ψυχών έχει ήδη αρχίσει και η Εποχή της Ειρήνης δεν είναι πολύ μακριά.

Επειδή όλα τα παιδιά του Θεού είναι ευλογημένα από το Δώρο του Λόγου του αγαπημένου και πολύτιμου ΥΙΟΥ Μου, η εμβέλεια του Αγίου Πνεύματος συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλα τα έθνη.

Ο Λόγος του ΥΙΟΥ Μου δε θα σταματήσει, διότι αυτό είναι με την εντολή του Πατέρα Μου.

Η μετάνοια θα ανάψει τις καρδιές της ανθρωπότητας και πολλοί θα αισθανθούν την Αγάπη του Θεού, του φυσικού Πατέρα τους, να τους πιάνει με τέτοιο τρόπο, που θα είναι γι’ αυτούς έκπληξη και σοκ.

Μόλις αυτή η Θεία Αγάπη διατρέξει μέσα απ’ αυτούς, θα νιώσουν την επιθυμία να φωνάξουν από χαρά, διότι αυτή η Αγάπη δε μοιάζει με καμία άλλη που γνωρίζει ο άνθρωπος.

Το ξύπνημα θα έρθει σύντομα.

Καθώς το Πνεύμα του Θεού συνεχίζει να εξαπλώνεται στις Φλόγες της Δόξας, το κακό θα αποδυναμωθεί και ο στρατός του σατανά θα μείνει χωρίς τους στρατιώτες του.

Θα μείνει ανυπεράσπιστος, επειδή πολλούς από τους οπαδούς του θα κερδίσει το Έλεος του Θεού, αφήνοντας το σατανά μόνο με το μισό του στρατού.

Απογοητευμένοι με τις άδειες υποσχέσεις του θα ανταποκριθούν στο Φως του Θείου Ελέους του ΥΙΟΥ Μου.

Η μάχη όχι μόνο που ξεκίνησε, αλλά πλήθη των ψυχών ακολουθούν τώρα τον ΥΙΟ Μου, επειδή αναζητούν την Αλήθεια της Αιώνιας Ζωής.

Σε ευλογώ, παιδί Μου.

Ο Ουρανός χαίρεται λόγω της μετάνοιας των ψυχών και της σωτηρίας των σκοτεινών ψυχών, που επιτυγχάνεται μέσα από τις προσευχές εκείνων που αγαπούν τον ΥΙΟ Μου.

Η αγαπημένη Μητέρα σας

Η Μητέρα της Σωτηρίας

30/08/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.