ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Aποστολή αυτή μπορεί να παρομοιαστεί με τη διάσωση ενός γιγαντιαίου υπερωκεάνιου

Μήνυμα 548 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου του 2012, στις 20:35

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεσαι ότι εργάζεσαι μόνη σου σ’ αυτή την Αποστολή, ακόμη και αν μοιάζει έτσι.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ακούνε το Άγιο Λόγο ΜΟΥ και ότι τα Μηνύματά ΜΟΥ σώζουν τις ψυχές.

Η Αποστολή αυτή μπορεί να παρομοιαστεί με τη διάσωση ενός γιγαντιαίου υπερωκεάνιου.

Πολλές ψυχές προειδοποιήθηκαν για τον κίνδυνο και τους ειπώθηκε, εκ των προτέρων, για το σχέδιο της διάσωσης.

Αν υπακούσουν, θα σώσουν όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τις ζωές των οικογενειών τους και των φίλων τους.

Πολλοί δε θα υπακούσουν και θα πουν: «Ποιος κίνδυνος;» Δε θα αποδεχθούν τις σωσίβιες σχεδίες, επειδή δεν πιστεύουν ότι το πλοίο θα βουλιάξει.

Όχι, εκείνοι λένε ότι πρόκειται για μια εσφαλμένη προειδοποίηση, ψευδή συναγερμό. Όταν πλησιάσει ο καιρός και οι τελευταίες ημέρες θα γίνουν ορατές, θα αγωνίζονται ψάχνοντας παντού για ένα ασφαλές μέρος.

Θα τρέχουν και θα κρύβονται από την έκρηξη, όταν τα βουνά θα βυθιστούν στις θάλασσες και όταν ο ουρανός θα γίνει σαν αίμα, αλλά δε θα ξεφύγουν.

Οι αμαρτωλοί που διαπράττουν τρομερές αδικίες εναντία στον Πατέρα ΜΟΥ και οι οποιοι ξέρουν πόσο μαύρες είναι οι ψυχές τους, θα χαθούν.

Αυτοί, οι οποιοι στάθηκαν στην πλευρά του Θηρίου, θα προσπαθήσουν σ’ αυτό το στάδιο να ξεφύγουν από τα νύχια του. Διότι μόνο τότε η Αλήθεια επιτέλους θα ξημερώσει γι’ αυτούς, αλλά το Φως δε θα τους βολεύει.

Μόνο το σκοτάδι θα ανακουφίσει τον πόνο τους και, ακόμη και έτσι, θα τους φέρει αδιάκοπο τρόμο και δυστυχία.

Μην απορρίπτετε ποτέ τη βοήθεια που χρειάζεστε για να προετοιμάσετε τις ψυχές σας. Πρέπει να δεχθείτε ότι η κακία στον κόσμο πρέπει να εξαλειφθεί.

Οι αμαρτωλοί, οι οποιοι αρνούνται να αλλάξουν, ακόμη και αφού τους δόθηκε η Αλήθεια του Λόγου του Θεού, δε θα επιβιώσουν την τελική μάχη.

Θα ριχτούν στη Λίμνη της Φωτιάς μαζί με το Θηρίο και αυτό δε θα είναι το τέλος των βασάνων τους. Θα είναι μόνο η αρχή.

Σ’ εκείνους που χλευάζουν τις προσπάθειες ΜΟΥ για να προετοιμάσω τις ψυχές σας, θα σας δοθεί κάθε ευκαιρία για να στραφείτε σε ΜΕΝΑ.

Θα πραγματοποιηθεί κάθε προσπάθεια για να σας σώσω. Εάν δε θα δεχτείτε το Χέρι ΜΟΥ, τη σωσίβια λέμβος που χρειάζεστε για να σας κρατήσει να επιπλέετε, θα πνιγείτε στη θλίψη.

Μόνο οι προσευχές των άλλων μπορούν να σας σώσουν.

Η Γη μοιάζει σαν να συνεχιζόταν να υπάρχει για αιώνες.

Οι ουρανοί φαίνονται οι ίδιοι.

Ο ήλιος λάμπει, όπως το έκανε πάντα.

Το φεγγάρι ξεπροβάλλει σε μια ξάστερη νύχτα και ο άνθρωπος εξακολουθεί να αναστενάζει στην κατάπληξη για τη Δημιουργία του Θεού.

Όμως, οι αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει και σ’ εκείνους που έχουν την επίγνωση αυτού του γεγονότος, το λέω αυτό:

Εσείς ξέρετε και αισθάνεστε την αλλαγή. Κάντε το καθήκον σας και χρησιμοποιήστε την προσευχή, έτσι ώστε τα μάτια της ανθρωπότητας να ανοίξουν για την Αλήθεια και οι καρδιές όλων να ανοίξουν για την Αγάπη του Θεού.

Επειδή μέσα από την Αγάπη του Θεού για όλα τα παιδιά ΤΟΥ και την ανταπόκριση των παιδιών ΤΟΥ στο Κάλεσμά ΤΟΥ η ανθρωπότητα μπορεί να σωθεί.

Ο Ιησούς σας

07/09/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.